Šta je novo?

Battlefield 4

Rijetko igram ali svaka partija po najmanje jedan čiter. Doslovno ih ima kao u BF3. Evo sad jedan u mom timu izadje sa 70/1 ..no recoil hax ili aimbot. ***, od 3 zadnja naslova, doslovno nema BF igre za igrati.

Nije ih bilo ni blizu ovoliko do prije modza pola godine.

Rijetko igram ali svaka partija po najmanje jedan čiter. Doslovno ih ima kao u BF3. Evo sad jedan u mom timu izadje sa 70/1 ..no recoil hax ili aimbot. ***, od 3 zadnja naslova, doslovno nema BF igre za igrati.

Nije ih bilo ni blizu ovoliko do prije modza pola godine.

Ista prica ti je i u ostalim naslovima, pogotovu kad treba da izbace neki novi deo, ja sam uveren da u tom slucaju zele da uniste stari da bi ti presao da igras novi :)

ja sam uveren da u tom slucaju zele da uniste stari da bi ti presao da igras novi

Ili to ili konkurentska kuca pravi dzabe da bi unistila konkurenciju

Primetio sam da u poslednje vreme tenkovi i apc unistavaju copere i avione skoro preko cele mape. Bez locka, boom 100%. Ja na Golmudu u little birdu izmedju B i uncapa a smrdonja sa tenkom izmedju prve zastave i njegovog uncapa. Letilice samo padaju. Sto je najgore, nije jedini, omasovilo se.

Ista prica ti je i u ostalim naslovima, pogotovu kad treba da izbace neki novi deo, ja sam uveren da u tom slucaju zele da uniste stari da bi ti presao da igras novi :)

Ima i toga ali evo kontam da obrisem igru da se vise ne nerviram. Maloprije zavrsio partiju.. gospoda:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SupremeMidget7/stats/1639857738/pc/

Sa MX4 pravi oneshot kill konstantno cim te ugleda. Onaj jeftini aimbot od 1$. Zivota mi ili ja nalazim pogresne servere ili ih ima ovoliko.

i pored toga je bolji gameplay od battlefronta :D

Nema alternative.. to se definitivno slazem. Malo sam igrao BC2 ..roka i dalje kao prije 5 godina.

Nazalost skoro u svakoj igrici ima cheat-era. Tako dok nemas neku svoju grupu ljudi i dedicated server uvek ce biti problema.

Da, pogotovo kada su igre na zalasku pa nema vise ozbiljnijih servera i admina da vode racuna.

Moze li meni neko objasniti kako ljudi masovno u tenkovima/helikopterima jednostavno detektuju i ubiju neprijatelja? Npr. zastekam se negdje jedva da mi viri glava. Tenk udaljen pravo puno i on u sekundi me skonta i ubije. Napucavanje pjesadije je predobro ali ovaj faktor tenkova, helikoptera i gadgeta me izuva iz cipela. Ja kad sjednem u tenk/transporter sa mitraljezom prvo dok skontam nekog treba mi 100 godina i jos kad ga skontam dok ga pogodim jer rasprsuje metke prodje vremena takodje. Dok mene olade ko zeca iako je tenk tako daleko da se tesko primjecuje. Kako onda on mene sa iste te razdaljine primjeti u nekom grmu, rusevini kao pjesadinca i jos me ubije ocas posla? Pretpostavljam da su neki gadget-i(na nekim serverima vjerovatno i hack-ovi) ali je meni ovo cisti OP i potpuno neigrivo.

Primjetim tenk, zastekam se negdje izletim na 2 sekunde da ipalim RPG i on uspije da me skonta, okrene cjevku i pogodi za to vrijeme iako je bio "koncentrisan" na druga desavanja oko sebe tj. pucao je u drugom pravcu. Nevjerovatno *****no.

Igram par mjeseci igru i dam joj priliku svako malo ali brate ovo je preglupo. Nikakav skill da dodje do izrazaja sve je automatizovano i zavisno od level-a razvoja. Puno sam igrao CoD2 MP i to mi jako nedostaje, cisto napucavanje pjesadije, cist skill, nikakve porednosti zbog levela razvoja i sl. Ovo je katastrofa.

Imaš infrared gadget: https://youtu.be/ttlfFtYN5Aw?t=41

Ja ga koristim i nerjetko me tako prozivaju, a u stvari ih lakse primjetim. Mada vidim da se često štekas pa bi ti savjetovao da manje kampujes a više provedes igrajuci pa ces i imati vise dodataka za vozila. Zanemari K/D dok ne savladas igru.

Ma ne stekam se, manje-vise uvijek sam u prvim redovima napada :) assault i u zadnje vrijeme malo engineer. Ovo sam navodio u situacijama kad naletim na tenk prosto nema smisla izletiti pred njega jer nemas nikakve sanse vec se zastekas negdje i pokusas sa RPG da ga skines. Pretpostavio sam da je IR mada je opet brzina reakcije nevjerovatna. Eto kad covjek jedva stigne da opali veseli RPG koji btw skine bjednih 25% a sekund poslije je mrtav. Po meni bi bila savrsena igra da nema ovih modernih perkova, lasera, IR i tih cuda. Da je klasicni old-school fajt, cista "mehanika" u svakom smisla. Zato mi je drag period ww2 i nadam se da ce sljedeci ici u tom pravu. Moze i koja decenija poslije samo da bude bez ovih modernih ******, laserskih nisana, IR-a itdf itd

^
bRBfPti.jpg

The U.S. in WW2 had actually developed alongside the British IRNV optics as early as 1941. By 1942 they had been tested on tanks and by 1944 the M1 was in service in the Pacific theater. By 1945 the M3 had been introduced. The M1 and M3 were both lighter, more reliable, and had better pictures than the Nazi German Vampire system. Furthermore as early as 1939 the British had developed way to detect Infrared.

Na tenk idi samo sa drugim vozilom. Kao prašinar nemaš sta da radis osim da se iza zaklona nadmudrujes s njim. Inace samo dvije osobe sa RPG-om mogu da otjeraju tenk. Nije to bas toliko strasno samo su veci problem igraci koji ne zele nista da urade s protivničkim vozilima pa onda jedno vozilo izgled OP a zapravo nije. U jednom naletu attack helikopter sa gunnerom moze doa unisti tenk samo se ti trebas zapitati sta tvoji u helikopteru rade kada jedan tenk divlja ili gdje su tvoji tenkisti.

Ma BF4 je propao od kada su stavili taj gametime svaki vanila server ima barem 2 citera jedino ako hoces da igras normalno treba ti premijum a i tamo su serveri mrtvi zato sto svi igraju 24/7 operation locker i te male mape

Jel na Origin Accesu ima svaki mesec BF4 ili kako? Ili da skupim za BF4+premium?

preko access-a imas digital deluxe verziju tj sa china rising dlc-em, ali uvek mozes premium posebno da kupis plus access I uzivanje!

Ma BF4 je propao od kada su stavili taj gametime svaki vanila server ima barem 2 citera jedino ako hoces da igras normalno treba ti premijum a i tamo su serveri mrtvi zato sto svi igraju 24/7 operation locker i te male mape
Zato više volim BF3, em lepše mape, em ne baguje i ne secne na svakih 5 min kao bf4 (mantle; dx mi obara fps) em je zanimljiviji i ima 3x bolju atmosferu. Premium tek sjajan, pogotovo End Game i Aftermath.
Inače, bilo bi lepo da ostavimo ovde origin imena, da napravimo neki bench klan za oba bf-a pa da trsimo! [emoji2]

Poslednja izmena:
Pozdrav momci, hteo bih da uzmem Battlefield 4 ali ne znam jel mi je potreban posto sam nesto cuo da se ne igraju premium mape?

Ako ti ne znas dali ti je potreban,mi ti to ne mozemo reci.A premium mape (za MP igru staru dve i po godine) se igraju,onako,ali ces sigurno upasti u partiju u bilo koje doba dana,jedino je pitanje koje se mape tebi svidjaju.Ili cuvaj pare za BF5.:d

Lose sam se izrazio mislio sam ne znam da li mi je Premium account potreban :) Hvala na odgovoru.

Pa posto se sada jeftino moze naci i premium,za sitne pare mozes imati ceo paket.Ima cesto popusti,a uskoro ce i njihov "easter".:D

Ma cepaj Sangaj i Dragon. Koji ce ti moj Premium

Tnx :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Stvarno lepo od njih, bas da upalim opet malo Hardline i ovako skuplja prasinu :)

Možda glupo pitanje, ali da li i koliko premium utiče na join-ovanje u partije, na servere (vidim da se navodi da premiumasi imaju "prioritet") i da li utiče na na dostupnost nekog specijalnog naoružanja ili neke mape (koje ne spadaju u dlc-ove) i slično? Pitam jer sam i sam u nedoumici da li da sada dok je povoljno ćapim premium ili samo basic i da čekam free dlc-ove (trenutno imam samo trial verziju).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno