Ne znam što se pale ljudi na Metro, mrzeo sam tu mapu i u beti. I stalno se igra k'o luda.
Da, staneš na stepenice i rokaj. Života mi moga, kada sam prvi put uletio na 64 metro server htio sam snimiti da ostalim pokazem sta sam dozivio. Par mjeseci poslije i to je defaultni battlefield. Metro je statistički najpopularnija battlefield mapa i zbog nje je napravljen cijeli jedan DLC, close quarters. Sto je sami pokazatelj o kakvom se komunitiju radi a taj isti komjuniti galami o nekim stvarima i o promjenama i u ovom slucaju, glasa za mape. I onda se mi cudimo sta je sa igrom. Ja zaista bez ikakvog hejta svariti ne mogu onaj TDM na kanalsu.. a velika vecina igraca i youtubera zeli da vidi 'anals samo radi tog istog TDM-a, sistem igranja koji nema veze niti je ikada imao veze sa battlefieldom. Ono kokošije trcanje oko kontejnera za kill.
Velika vecina igraca ne vidi i ne "koristi" igru onako kako je mi vidimo, ponukani starim naslovima. Battlefield nije ono sto je bio niti igraju igraci oni koji su igrali/onako kako su igrali. Kulminacija je Hardline.
Battlefield nije više brend. Bred ima standarde i cilj. Ne mozes od fudbala praviti ragbi, mijenjat pravila samo da se prodaje. A to EA upravo radi. Ucinit ce bilo sta da se proda, ako treba rozi snajper i zlatni eagel.. o wait!
Kanali kao conquest large je odlicno odradjen. Kada pogledam sve delove od prvog do poslednjeg koje sam uzimao svaki po izlasku, bf3 vanila mape su mi ipak nekako najbolje, kao i gameplay. Mislim da su generalno oko trojke najvise inspiracije imali jer im je BC2 podigao moral. Al` ukus je ukus.
Zdravo narode. Imam u 4 ci onaj problem da kada mi se ucita mapa ne mogu da kliknem ninasta. Odma me baci nazad u windows kao da ne vidi da je podignuta igra. Vratim se sa ALT TAB ali opet isto. Mogu da udjem recimo sa enter ponekad ali chim kliknem levi ili desni klik misa, vrati me u win. Ovo nije na svim mapama, od servera do servera. WTF? Ne mogu nista da promenim, izaberem spawn point.
Jel ovo do Flash-a ili do drajvera za graficku? Ovo je u poslednjih metar dana. Radio sam update flash-a i jave.
ERROR Game disconnected: something went wrong
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari