Šta je novo?

Battlefield 4

Da upitam, imali jos ko problema sa bf4, od kako sam zamjenio graficke (680) za ovu novu 980 imam ovaj problem sto bi nazvao "lag spikes". Znaci svakih 10-15 sek fps padne sa 100 na 0 i to bas u trenutku kad sam u akciji...sta bi moglo biti? Trenutno mjenjam drajvere da vidim mozda je do njih, mada na vjerujem ali eto.

Meni je bipod knife najbolja stvar u ovom dlc. :d

bK2F8Og.png

Inace mape su blago receno razocaravajuce. Whiteout njesra, Hammerhead je ok (tdm pogotovu), Hangar isto ok, Giants je meh. Za razliku od dragons teeth sumnjam da cu cesto igrate ove mape.

Poslednja izmena:
Meni se desavalo prethodnih par nedelja, instalacija drajvera I pank bastera nije pomogla. Aninstalirao igru, potom instal I radi ok. Inace imam Asus GTX680.
Pozz

promjenio evo drajvere ali opet ista stvar. Nista onda probat cu reinstall citavu igru pa da vidim.

Probaj disable origin in game. Imao sam isti problem u BF3 i tako sam ga resio.

Ja sam uvjek praktikovao reinstalaciju cijelog sistema prilikom zamjene grafičke jer sam se mnooogo puta susreo sa problemima i losim performansama. A ako nisi zamjenio ni drivere prvi put, onda no comment.

Sto se tice zamjene drivera na pravi nacin: Iz safe mode-a preko device managara odraditi uninstal drivera a zatim sa driver sweeperom/driver uninstalerom (dok si u safe modu) povuci preostale repove. Restart pa instalacija drivera.

Nisam amater da ne znam ni osnovne stvari, naravno da iznova odradim drajvere kad mjenjam komponente u racunaru, kazem imam problem sa BF sve ostale igre sto sam probao rade bolje nego ocekivano. Znaci problem je nesto sa igrom.

Drago mi je da je pomoglo :)

Inace mape su blago receno razocaravajuce. Whiteout njesra, Hammerhead je ok (tdm pogotovu), Hangar isto ok, Giants je meh. Za razliku od dragons teeth sumnjam da cu cesto igrate ove mape.

Meni se ne sviđa samo onaj Giants of Karelia, ostale su mi ok. Ona noćna... hangar... ono je BAŠ preveliko. Samo taj hangar sa Titanom treba da bude mapa za sebe...

Sad mi se igra BF2142 :) Install :D

p.s. Propade mi DVD :( Nije ni čudo, skoro... 9 godina staro :-/

Poslednja izmena:
Malo sam razmišljao zbog čega mi se ne sviđaju mape. Ok, više volim manje mape, Propaganda mi je jedna od najboljih conquest mapa ali volim povremeno da odigram i mape koje su više orijentisane na borbu vozilima. Ovde definitivno nedostaje vozila, ne mogu da verujem da su pokušali da naprave ekspanziju na foru armored kill a da su zaboravili da ubace vozila! Ovako njih par se vozika, naiđe na nekog protivnika koji je isto imao sreće da upadne u vozilo dok ostali ili snajperišu ili igraju simulator trčanja. Pola sata trčiš do zastavice da bi popio metak i onda ajde ponovo. Smor.

Kako je dobar osjecaj kad se ubija ovim mmmmmmmmmmmmmmmmm :smoke:

BF4_Rorschx1.png

Juče razvalio Stealth fighter-a sa tim :) Great balls of fire :D

Jedino što ne valja sa ovim je prevelik splash. Rail gun nije eksplozivno oružje, već kinetičko - komad metala koji leti velikom brzinom i buši sve živo.

Poslednja izmena:
Pa da, to i mene cudi odakle toliki splash damage od kinetickog oruzja koje ispaljuje jedan jedini siljak...

:d

Baš je teško doći do luka, zbog toga su valjda toliko srećni. Moraš da odradiš sve phantom zadatke pre toga i da nađeš one dogtagove koji se nasumično pojavljuju po ovim final stand mapama a baš je teško da se lociraju. Pa povrh svega toga moraš da nađeš još trojicu zaludnih koji su sve to isto odradili.

I na kraju sve to zbog pišljivog luka koji ne vredi te muke.

Najavljuju nesto novo voleo bih da ubace robote iz 2142 ako su vec ubacili ove hover tenkove. Za mape me baš briga :)

predlozio sam vanila mape iz bf3 bez ikakvog editovanja :)

Pa to je onda BF3. :p
Ja vidim da ću igrati ako igram MP BF3, verovatno do BF5.

..kanals radi ogavnog TDM-a. BC2 mape bi sve igrao ali je problem sto ce te iste BC2 mape raditi bolje na BC2 in the first place. Ne vidim velike poente.

A BF4 sa BF3 mapama je BF3 sa nekoliko minusa osim grafike. Opet ne vidim razlog za igranje. BF4 treba zaboraviti a ne ulagati novac i vrijeme u njega.

Meni je BF4 nakon ovog poslednjeg velikoga patcha ok ali stoji da je dizajn mapa slabog kvaliteta. Jedino mi je Propaganda odlicna i nju svaki put igram sa velikim uzivanjem ali jedna mapa nije dovoljna. Vanila mape su ocajne, tu mogu samo Rogue transmission i Zavod da igram, po nekad i Golmud mada tesko nalazim servere za tu mapu u poslednje vreme. Ali zato ima bazilion servera sa Locker/Metro.

TDM je bas los u BF4, mape su ocajno balansirane, dosadne, mesta za spawn su van svake logike. Igrao sam ga vise u BF3 zbog Noshar canals, super dodje kada imam malo vremena za igranje a hocu da se ispucam na brzinu. U BF4 se vise u tu svrhu isplati igrati Domination.

Za rush nemam pojma sta da mislim, ne znam da li je do mapa ili do necega drugog ali skoro svaki put kada igram ili moj tim siluje ili bude silovan. Nema sredine.

Vrh Dno