Šta je novo?

Battlefield 4

Ne prodaje se u vise primeraka bolja igra. Nego igra koju moze da igra vise igraca.

Ne prodaje se u vise primeraka bolja igra. Nego igra koju moze da igra vise igraca.

Pa ja koliko znam BF serveri su veci zar, ne ?? Mislim 64 igraca vs 12 ako se ne varam u Ghost-u, ali ocigledno da ljudi nisu puno zadovoljni koriscenjem vozila i velikog terena...

Nije to, BF ima neku strmiju learning curve u odnosu na CoD koji time što je lakši za igranje postaje pristupačniji širim masama od BF.

Ma COD je druga igra. Ljudi sa COD-a kupuju BF i igraju TDM na 5m kvadratnih. Ne mozete ih porediti. Napredak je u COD-u mizeran ali ako si ljubitelj tog arena šuter stila. Nema bolje igre od COD-a i zato je popularan. Sve ostalo je f2p 10 godina zaostali naslovi. CS je nesto ozbiljniji dok je BF nesto deseto. Ne mozes sa COD-a preci na BF (znam da jeste masa) i odjednom igrati sa 60 ljudi + velike mape + vozila. Isto ka osto ne mozes sa BF-a preci na ARMU i ocekivati isti gameplay.

COD i BF su najpopularnije FPS igre pa se kao nesto kobajage takmice ali u suštini, nemaju blage veze jedna sa drugom. Da li mi se gadi COD, da. Da li DICE primjenjuje COD-like gameplay, da.. ali to je samo rezultat nepostojanja konkurencije. Pa nas i Acti i EA muzu i lupaju po ušima jer mogu.

Poslednja izmena:
Samo bih rekao da apsolutno mozes da igras cod pa da predjes na bf bez ikakvih problema. Ja ne kapiram sta je tesko pohvatati mehaniku igre. Pogotovo bf nista specijalno nije tezak, cak sta vise uproscen do maksimuma...

Nisam mislio u tom smislu, težak. Mada licno znam ljude koji su ga uzeli ...BF3 free, koji ne igraju BF i kazu: kako ti ono igras. Ja se zabijem u kuću i ne znam sta se desava.

Vec sam mislio da nije ista igra. Sporija je, imas vozila, vecu povrsinu pa onda ljudi ili igraju metro ili locker ili igraju TDM. Mislio sam tacnije na gamemod, da budem precizniji.

Prelaze oni kojima je dosadio COD pa hoce nesto drugo ali ne i oni koji hoce.. pa, COD pa kao predju na BF jer je bolji. Nije sa formulom koju Acti koristi. Cod je najbolji u klasi sa onim sto radi i zato ga ne mijenjaju. A to mislim EA nece nikada skontati ali sta da se radi. I ako tehnički igra kasni za svim ostalim naslovima i lete uvrede sa svih strana po fanovima od lažnih efekata do šupljig AI, COD ubija pare jer fanovi nemaju gdje da predju. Kao ja sto ne mogu sa BF-a. Ne igram ga sada ali ne igram ni jedan FPS. Nemam jednako zadovoljstvo.

Ljudi pomagajte! Imam ogroman problem sa BF4, tj u igrici mis ne reaguje (u BF3 radi, Watch dogs radi, ali tamo ne radi)tj reaguje u meniju, opcijama igrice, ali ne reaguje kada sam u igrici, kao da ima neke zesce lagove, tj kada mis pomerim na gore ili povucem na dole uradi to I onaj moj, ali zasecne I odmah ode gore, znaci poludeo nacisto, I pre sam imao jednom taj problem, ali sam uspeo repair-om da ga sredim, sada uopste ne znam kako jer ni repair ne pomaze, a iskreno ne skida mi se ponovo sa jos 4 ekspanzije, poludecu od skidanja toliko GB :p I plus sto cu morati ponovo da mu ubacujem engleski... Tako da ako neko zna kako ovo da se resi bio bih mu vecno zahvalan :D U ****m ti DICE!

Ako mis radi i u Windowsu onda je verovatno do igre.
Mada, ako si skoro update-ovao firmware na misu oce i to da pravi problem.

Ako mis radi i u Windowsu onda je verovatno do igre.
Mada, ako si skoro update-ovao firmware na misu oce i to da pravi problem.

Ma radi svugde, koji crni firmware ja nisam znao da to postoji za mis, samo plug&play, nego sam mislio da moze da se sredi bez da uninstall igricu jer ima dosta da se skida, ako neko ima jos neki predlog bilo bi super :)

Resio sam problem, gamepad je bio prikljucen I on je pravio problem, dzabe sam se nervirao :p

Ja kada smanjim brzinu palica na gamepadu. Miš uopste ne radi. Samo u meniju.

Nesto se zezao sa no UI, snimao, i naidjem na ova dva rakuna koji su slepci a gledaju korz 20x "naocare".

Problem sa Battlefieldom 4!!!

Skoro sam uzeo novu grafu i komponente, da ne dužim, ima tema. E sad, BF4 lagano mi ide sve na max 50-75fps, ali problem je što kad ga uključim radi lepo sve nekih 5 minuta, a posle krene tako da secka da je to neigrivo. Otprilike na nekih 5 sekundi secne, odnosno skroz zastane, i tako ponekad traje 3-4 sekundi, i onda opet lepo ide preko 50fps i sve.. izluđuje me. A dobro je išao na mom starom sistemu :mad: Čuo sam da bolje ide na Windows 8.1 operativnom sistemu, pa se razmišljam da li da ga install? Ne samo zbog BF4, već eto, čuo sam da je brži od sedmice.

Kao prvo,ima tema BF4,pa si tamo trebao ovo da pitas.

Kazes da ti je nov komp,dali si probao jos neke igre na njemu,jel one rade lepo ili i one seckaju?Ako i druge zezaju onda je do kompa.Najbolje ces videti ako upalis (u toku igranja) task menager,pa prati kakvo je zauzece procesora i memorije,i dali je pokrenut jos neki program koji trenutno zakuca (na primer) procesor.A to za windows 8.1 je istina,brzi je i ovako,a i bolji je za BF4.

I ja sam imao ovaj isti problem sa BF4. Piči lepo, piči i odjednom krene ili da štuca ili zakuca igra na par sekundi i nastavi lepo i tako ponovo. Rešenje je bilo jednostavno. Mislim da se zove uninstall.

moze biti i da je do vrama, koji ti je gpu?

Ja mislim da je do ram memorije, ja imam 4gb rama, I kada odvrnem sve na full imam 60fps sa konfom iz potpisa, ali pocne to mikro seckanje, I jednostavno postane neigrivo (to govorim za MP), ali kada sam vratio sve na low, sve se normalizovalo, ukljucen vsync zbog lock-a na 60fps I uzivancija, kada se nabudzi ram, vrtece se I na full :D
Tako da vidi da nabudzis ram, bar 6gb :p

Cpu core unparking, probaj posto si na Windows 7, guglaj samo imas da skines CPU Core Parking Utility skini, pokreni klikni na check status kad ti kaze da je ready unpark all i to je to trebalo bi da resi problem.

Skoro sam uzeo novu grafu i komponente, da ne dužim, ima tema. E sad, BF4 lagano mi ide sve na max 50-75fps, ali problem je što kad ga uključim radi lepo sve nekih 5 minuta, a posle krene tako da secka da je to neigrivo. Otprilike na nekih 5 sekundi secne, odnosno skroz zastane, i tako ponekad traje 3-4 sekundi, i onda opet lepo ide preko 50fps i sve.. izluđuje me. A dobro je išao na mom starom sistemu :mad: Čuo sam da bolje ide na Windows 8.1 operativnom sistemu, pa se razmišljam da li da ga install? Ne samo zbog BF4, već eto, čuo sam da je brži od sedmice.
Isključi origin in game ako već nisi

Ovo se dogadja jednom i nikad vise :)

ajde jedno brzo pitanje, posle 100godina odlucim da udjem u igru i u loading screenu stoji tako i secka u cemu je fora

stavio sam sve najnovije drajvere?

malopre sam skinuo sve zivo

edit:
evo sad sam proverio kaze jeste

Edit2: sredio fix na ovom linku
battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065219324626233/1/

djoka opet zabada mrtvo *****

Poslednja izmena:
Totalno radi kako treba, gorgilije potpisuje.

Nazad
Vrh Dno