Šta je novo?

Battlefield 4

Pozz ljudi, glupo mi je sto trazim ovako.... Da li moze neko da mi pozajmi nalog na par dana, samo da probam kako ce da mi radi... Kupio bih kod, nije to problem, ali vise ih nema u prodaji, tako da bih prvo da probam kako ce igra da radi, pa tek onda da dajem vece pare na nju.

Sa takvom slikom, retko ce ti ko poverovati da si ozbiljan, skini bre sa neta pa probaj single i oduzmi jos par fps za mp i to je to :D

Nije bas par fpsa, ali dobro... Ma dao bih ja nesto kao garanciju, nije samo na rec :)

Jesu li u ovom novom patchu ubacili one promene koje postoje na CTE?

Juce sam odigrao par partija i vise nego ikada sam zaginuo dok sam bio iza zaklona, cak sam po prvi put video lika koji nije bio okrenut ka meni a pucao je na mene. Ovo bi valjda trebalo da je ispravljeno na CTE.

Toso naulji sprave nocas peglamo :D Decu kod babe i dede, zenu na bridz a mi da uzivamo.

PC Game Update Jul 8 Patch Notes

COMMANDER APP:
-Various bug fixes

GENERAL:
-Fix for an issue where players were able to duplicate Battle Pickups by repeatedly picking up a kit
-Fix for an issue where field upgrades would stop working after one round when players had reached the max field upgrade level
-Fix for a crash that could occur when a player left a round
-Added a 15 seconds warm-up timer for all Official games
-Created a user interface for tweaking the joystick dead zone on PC because the lack of it was preventing some players to use their joysticks
-Fix for an issue that prevented players to issue squad order around capture points during the sandstorm on Gulf of Oman
-Option added for double tap forward to sprint (when on foot)

GRAPHICAL:
-Fix for an issue where the player would get a water splash effect on the screen after crashing an EOD/MAV/SUAV into the water
-Fix for an issue where Mantle users would receive a low frame rate when running the default Mantle multi-GPU settings

MODES:
-Added a competitive Obliteration game mode

SERVERS:
-Fix for an issue where server administrators couldn’t ban players that had clan tags

USER INTERFACE:
-Added total team experience points to the end of round screen for the Capture the Flag game mode
-Added user interface options for tweaking the ADS aiming sensitivity
-Fix for an issue where the kill card wasn’t displayed in some cases in Hardcore mode
-Dog tags are rearranged in the kill cards so the right one is not obstructed

VEHICLES:
-Fix for an issue where the flag would occasionally float in mid-air when players got out of vehicles while carrying the flag
-Removed the boost button press to turn off boost for vehicles, boost should be turned off by releasing the accelerator, this makes it consistent with soldier sprint and helps using vehicle boost easier (for joystick)
-Adjusted the PWC physics so it drives/controls more nicely in all water levels
-Option added for double tap forward to boost (when driving a vehicle)

WEAPONS:
-Fix for an issue where a weapon would flail wildly after a player would die
-Removed the 2nd set of shell that are visible in the speed loader when reloading the M412 revolver
-Fix for the Hawk Shotgun missing “pump action” animation in 3rd person while crouching
-Fix for RPG-7 rocket remaining visible in the launcher after the last shot is fired while zoomed in
-Fixed the bipod animations for MTAR-21
-Foregrip in 3rd person now has hand in the correct position on M416/M417
-Fix for a broken animation when switching to AWS as main weapon

Ne znam koj je ovo trip, ali uvek imam fps drop posle recimo 30min igranja, pogledam ram ono u 99% zauzeo bf4 a imam prilicno dobru konfiguraciju. Dali se to desava jos nekom mozda?

meni crashuje igra svakih 5 minuta na mantle...Sjebali su nesto i to dobro na ovom patch-u...Igram na DX11 i isto kao i kod tebe...

meni crashuje igra svakih 5 minuta na mantle...Sjebali su nesto i to dobro na ovom patch-u...Igram na DX11 i isto kao i kod tebe...

Igram na 270x i Mantle i nemam Crasheve. Hoce nekad Mantle da zeza ako si prckao po settingsu probaj restart sa podesavanjima. A mislim da su izasli i novi driveri ?

isto imam asus kao ti,ali igram na 144hz...Nesto ebe pa rastura,izgleda da je memory leak...
nikakav problem nisam imao do patch-a...Sada me ubija,moram da igram na dx i 1366x768...I opet braker,ide ispod 90...Sa kartom i kompom je sve ok...Moraju oni nesto da sjebu prilikom svakog patch-a...

^ To je to, naprave ti tako dobar trailer da se naprzis, kupis igru i tek onda shvatis da su od tebe napravili magarca. Al tu nije kraj naravno posle opet naprave isto sran*e i opet nasednes i kupis i onda vise nisi Magarac nego Ovca za sisanje koja njima trpa pare u dzep...

Koji idi*t im rezira ove trejlere, Majkl Bej? Prsti akcija, close up kadrovi a kada bi me neko pitao sta sam video nisam siguran da bih mogao da objasnim.

Mene je kumulativni efekat fejlova SimCity, BF4, Dragon Age 2 itd. vakcinisao protiv EA marketing virusa.

Koji idi*t im rezira ove trejlere, Majkl Bej? Prsti akcija, close up kadrovi a kada bi me neko pitao sta sam video nisam siguran da bih mogao da objasnim.

Ovo je samo trejler za trejler!:p Pravi ce da bude kasnije!Ma koga briga za trejlere,mene interesuju mape kakve ce biti,odprilike bi trebale biti kao Aftermath,a ako budu takve bice super!

FOOTBALLFIELD!

Poslednja izmena:
Sto je SimCity fail? Zar nisi snimao klipove o gejmpleju

Snimao sam i o Rome 2 i BF4. Pravljenje videa za YouTube neznaci da je igra dobra. Uostalom dovoljno smo o SimCity-u pisali u toj temi. Nema potrebe ovde nastavljati.

Vrh Dno