Šta je novo?

Battlefield 4

Ne znam za vas,ali cini mi se da su vecinu svari ispravili,cak i netcode mi deluje da ima neki napredak,igra je lepo optimizovana i vise nemam crash-eva,ko nije pazario sad vec mislim da je vreme.

Ne znam za vas,ali cini mi se da su vecinu svari ispravili,cak i netcode mi deluje da ima neki napredak,igra je lepo optimizovana i vise nemam crash-eva,ko nije pazario sad vec mislim da je vreme.
+1. Sad kad su je sredili fino,ja najmanje imam vremena da igram. Tako to ide

ma sta su sredili :) treba patch od jedno 20gb da bi se normalno igralo.

Jel i dalje imas problem sa crashovanjem? Meni je patch od 800 i kusur MB ( valjda je izasao 16.12 ) sredio sve probleme, makar sa CTD-ovima i ostalim glupostima.

ECM Jammer ili flares za jet?

Zavisi od taktike.

Ako koristis flair to znaci da ces unistiti tu metu kada krenes na njega da nema vremena da te ponovo gadja jer su ti sada flairs na cooldown.
Upside: Veca verovatnoca izbegavanja projektila.
Downside: Za par sekundi opet mogu da te lokuju.
Ako koristis ECM onda svaki put kada pocnu da te lokuju bezis ka kraju mape posle pustanja EMC jer ti je na cooldown.
Upside: Traje neko vreme posle ukljucivanja i ne moze niko da te lokuje. Nestajes i sa air radara.
Downside:Tesko ces ukljuciti bas kada treba jer serveri kasne i kada ti cujes prvi ton lik koji te gajda je vec dobio 3ci ton. A EMC samo moze da ti pomogne na 1 i 2 gi ton. Na 3cem te skoro uvek pogadja projektil.

Skoro svi "pro" piloti i dalje koriste ecm. Mozda oni znaju bolje da ga iskoriste, a meni vise znace flares jer toliko toga moze da te zalokuje, a da uopste ne ispale raketu.

Ako se neko nećka, ja sam malopre onu "rusku" verziju prebacio na engleski, tako da se 1500 kinti i te kako isplatilo, pa možete da pokupite i vi.

Moram da se pofalim poslije ovog malog peca nema vise problema sa flickeringom ko fura SLI a i samo skaliranje je puno bolje, sada tek vrijede 2 karte :d

Ako se neko nećka, ja sam malopre onu "rusku" verziju prebacio na engleski, tako da se 1500 kinti i te kako isplatilo, pa možete da pokupite i vi.

Ja sam pazario normalnu verziju za 1800 dindzi na oglasima,polako cene padaju(kupuju se AMD grafe na lopate-tj. kupovale se).Jos se ne usudjujem da ukljucim MP da me ne napadnu ti bagovi o kojima pricate.Vrtim SP natenane.Zanimljivo,vidim poznat mi glas saborca "Irca":d.

Ja sam pazario normalnu verziju za 1800 dindzi na oglasima,polako cene padaju(kupuju se AMD grafe na lopate-tj. kupovale se).Jos se ne usudjujem da ukljucim MP da me ne napadnu ti bagovi o kojima pricate.Vrtim SP natenane.Zanimljivo,vidim poznat mi glas saborca "Irca":d.

Ja nisam imao nijedan jedini kreš, tj imao sam jedan samo. I pre i posle pečovanja, meni radi sasvim okej, samo nekad imam male probleme sa FPSom, ali meni to nije ništa strašno.

Ma bitno da je konzolasima do yaya CoD, da je BF smece! :D

Super je BF4 igra ali mene smara ono cekanje kad me ubiju i onda posto su mape ogromne treba mi 5 min da dodjem gde hocu da dodjem pa cim dodjem mene opet ubiju iz nekog nepoznatog pravca i onda opet cekaj pa idi opet tamo lol. jedino zbog toga ja preferiram cod. ali stvarno o ukusima se ne raspravlja po meni obe igre valjaju, jedino da smaraci opet ne prepuste servere igracima kao sto se desilo sa bf3 i upropastilo igru

Kakva je sad to generalizacija? A i ima valjda pravo da mu se svidja sta zeli zar ne?

Ma bitno da je konzolasima do yaya CoD, da je BF smece! :D

Ne vidim ništa loše u tome što je lik rekao, izneo mišljenje i činjenice da ga podupre. I ja kad sam igrao prvih puta BC2 sam ginuo, a pojma nemam šta me snašlo. Mada, on ne provaljuje da može da se spawnuje na više mesta, da ne mora svaki put u bazi. :D Jedino ako ima TDM sa 32 ili 64 igrača. Od CoD-ova sam igrao MW i MW2 i ništa mi nije falilo, čak mi je i bilo lepše u dvojci, valjda zbog društva, mada i kad sam sam pikao bilo mi sasvim okej.

Nego mape u Čajna Rajzingu mi se sviđaju, baš baš. A videh ljude kako pominju neki Šangaj stalno, a meni toga nema.

Isto to 90% ljudi sto igraju bf bi to reklo za ro2 ili armu. Tako da o ukusima ne vredi raspravljati. A pogotovo to kao da je bf nesto teza igra i simulacija u odnosu na cod, to je mozda ranije bilo tacno, sad je to isti djavo...

Nikako BF (i ovakav) nije isto kao CoD. CoD je besmisleno brzo karton napucavanje,samo refleksi, dok u BF igra malo zahteva i malo razmisljanja. Aj ti syebi jet ili tenk sa 2 klika kao sto nekog mozes ubiti u CoD!
Najveci problem kod novih BF igara je sto su pridlosli novi igraci (uglavnom igraci kodacina) i ne da ih ne interesuje teamplay, nego katastrofa! Ma ne bi bacio municiju, medpack, popravio vozilo, samo da se puca!
Po meni dobrim delom igru upropaste ***** igraci, uzmu snajp i smrde na brdu celu partiju.

Nije mi jasno zasto nisu uradili snajp klasu kao u BC2, da su uvek skoro isli u prvim redovima i radili zapravo nesto korisno.
Mislim nisam ni u BF4 igrao sa snajperistom ni 2 sek, kontam da nema airstrike, C4 i drugo korisno iz BC2. Plus u BC2 su se koristili oni senzori pokreta, kako se to bese zvalo?
To je bila jedina igra u kojoj sam uzivao da bude snajperista.

Nego mape u Čajna Rajzingu mi se sviđaju, baš baš. A videh ljude kako pominju neki Šangaj stalno, a meni toga nema.

Brate, Sangaj ti je mapa iz vanila BF4 :). Celo ime je Siege of Shanghai, to je ona mapa gde se rusi onaj neboder, ulicna mapa.

@marko_ns

Ima rakun sada i C4 i motion sensors. A moze da nosi i karabine tako da mu se upotrebna vrednost povecala u odnosu na BF3.

Hahahaha, rakun, umirem od smeha, brate kako si me nasmejao, imas pivo ako se ikad vidimo. :D

Hmm, nice, mogao bi malo da probam i rakunom :d da igram, ali ono kako je to zamisljeno i kako zapravo mozes biti koristan za tim.

@Dobar je i ovaj video.
Zamisli tek kad bi se uporedio CoD za BC1/2 ili BF2. :D

Pa da, rakun kida sad, carbine i C4.. mozda najkorisnija klasa jer ima 26 tenkova po timu na svakoj mapi.

Nikako BF (i ovakav) nije isto kao CoD. CoD je besmisleno brzo karton napucavanje,samo refleksi, dok u BF igra malo zahteva i malo razmisljanja. Aj ti syebi jet ili tenk sa 2 klika kao sto nekog mozes ubiti u CoD!
Najveci problem kod novih BF igara je sto su pridlosli novi igraci (uglavnom igraci kodacina) i ne da ih ne interesuje teamplay, nego katastrofa! Ma ne bi bacio municiju, medpack, popravio vozilo, samo da se puca!
Po meni dobrim delom igru upropaste ***** igraci, uzmu snajp i smrde na brdu celu partiju.

Nije mi jasno zasto nisu uradili snajp klasu kao u BC2, da su uvek skoro isli u prvim redovima i radili zapravo nesto korisno.
Mislim nisam ni u BF4 igrao sa snajperistom ni 2 sek, kontam da nema airstrike, C4 i drugo korisno iz BC2. Plus u BC2 su se koristili oni senzori pokreta, kako se to bese zvalo?
To je bila jedina igra u kojoj sam uzivao da bude snajperista.

u bf4 je povoljnija situacija u odnosu pesadinac vs tenk nego u bf3.. a u bc2 sam mogao kao one-man bez vozila da ocistim heli i dva tenka u 30-40 sec.. kao sto bi neko u codu pocistio pesadiju ;D

Ja sam novo i skoro da veze nemam sa ovim, K/D mi je skoro uvek jednak, ali zato sejem municiju i helte k'o lud. A mene niko da hiluje ili oživi, retko kad. A i kad im bacim helt, oni samo pretrče dalje, a medpek ostane da pleji na podu.

Jel slucajno ili svesno napisao rakun umesto recon? :D
Extra fora! :D

Za 40h u igri su me oziveli 3 puta u igri, ne racunam ljude sa ts-a. Od ta 3 puta 2 puta su me digli direktno na rafal od neprijatelja. 100 puta sam usao u tenka udje sa mnom endzi kao gunner. Pogodi me prva raketa on izadje i pobegne, kakvo crno popravljanje :d Njemu endzi sluzi da gadja pesadiju sa rpg-om. Toliko o teamplayu u ovoj igri. A sto se tice razmisljanja jedino ne treba da ides u najveci clustefuck i to je to. Malo flankas i ti si pobedio. A ako naletis na tenka samo ne ides direktno na njega, obidjes ga i rokas otpozadi i to je to. Zaboli glava od tolikog razmisljanja...

Vrh Dno