Opet patch!172 MB.
Jel si probao 13.12?
+1. Sad kad su je sredili fino,ja najmanje imam vremena da igram. Tako to ideNe znam za vas,ali cini mi se da su vecinu svari ispravili,cak i netcode mi deluje da ima neki napredak,igra je lepo optimizovana i vise nemam crash-eva,ko nije pazario sad vec mislim da je vreme.
ECM Jammer ili flares za jet?
Ako se neko nećka, ja sam malopre onu "rusku" verziju prebacio na engleski, tako da se 1500 kinti i te kako isplatilo, pa možete da pokupite i vi.
Ja sam pazario normalnu verziju za 1800 dindzi na oglasima,polako cene padaju(kupuju se AMD grafe na lopate-tj. kupovale se).Jos se ne usudjujem da ukljucim MP da me ne napadnu ti bagovi o kojima pricate.Vrtim SP natenane.Zanimljivo,vidim poznat mi glas saborca "Irca":d.
Super je BF4 igra ali mene smara ono cekanje kad me ubiju i onda posto su mape ogromne treba mi 5 min da dodjem gde hocu da dodjem pa cim dodjem mene opet ubiju iz nekog nepoznatog pravca i onda opet cekaj pa idi opet tamo lol. jedino zbog toga ja preferiram cod. ali stvarno o ukusima se ne raspravlja po meni obe igre valjaju, jedino da smaraci opet ne prepuste servere igracima kao sto se desilo sa bf3 i upropastilo igru
Ma bitno da je konzolasima do yaya CoD, da je BF smece!![]()
Nego mape u Čajna Rajzingu mi se sviđaju, baš baš. A videh ljude kako pominju neki Šangaj stalno, a meni toga nema.
Nikako BF (i ovakav) nije isto kao CoD. CoD je besmisleno brzo karton napucavanje,samo refleksi, dok u BF igra malo zahteva i malo razmisljanja. Aj ti syebi jet ili tenk sa 2 klika kao sto nekog mozes ubiti u CoD!
Najveci problem kod novih BF igara je sto su pridlosli novi igraci (uglavnom igraci kodacina) i ne da ih ne interesuje teamplay, nego katastrofa! Ma ne bi bacio municiju, medpack, popravio vozilo, samo da se puca!
Po meni dobrim delom igru upropaste ***** igraci, uzmu snajp i smrde na brdu celu partiju.
Nije mi jasno zasto nisu uradili snajp klasu kao u BC2, da su uvek skoro isli u prvim redovima i radili zapravo nesto korisno.
Mislim nisam ni u BF4 igrao sa snajperistom ni 2 sek, kontam da nema airstrike, C4 i drugo korisno iz BC2. Plus u BC2 su se koristili oni senzori pokreta, kako se to bese zvalo?
To je bila jedina igra u kojoj sam uzivao da bude snajperista.
Nikako BF (i ovakav) nije isto kao CoD. CoD je besmisleno brzo karton napucavanje,samo refleksi, dok u BF igra malo zahteva i malo razmisljanja. Aj ti syebi jet ili tenk sa 2 klika kao sto nekog mozes ubiti u CoD!
Najveci problem kod novih BF igara je sto su pridlosli novi igraci (uglavnom igraci kodacina) i ne da ih ne interesuje teamplay, nego katastrofa! Ma ne bi bacio municiju, medpack, popravio vozilo, samo da se puca!
Po meni dobrim delom igru upropaste ***** igraci, uzmu snajp i smrde na brdu celu partiju.
Hahahaha, rakun, umirem od smeha, brate kako si me nasmejao, imas pivo ako se ikad vidimo.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari