Šta je novo?

Battlefield 4

Meni je igra pucala dok nisam stavio ove zadnje nVidia beta drivere.
Bilo je samo 2,3 pucanja posle onog drugog patcha.
Juce sam opeglao bar 5,6h i nikakvih problema nisam imao.
Igram max do 32 igraca.

Ja sam preko svega mogao da predjem, ali me je net code unistio. To mi je bila kap koja je prelila casu. A pazi sad ovo preko mesec i po dana od kako je izasla igra i dalje crashevi i sve iste gluposti... Ja ne kapiram kako je ovo nekim ljudima prihvatljivo. A stvarno steta igra ima potencijal, ali dzaba...

A da nemas ti neki problematican net? :)

neverovatno koliko su iskustva pomesana i koliko ima kombinacija kada nekom puca igra, ali neverovatno ... nisam cuo ni u jednoj igri da su mesta pucanja igre toliko razlicita :)

meni puca i dalje samo shangaj koji u beti nije ni jednom pukao

A da nemas ti neki problematican net? :)

Net radi savrseno. Ali dobro ti ionako ubijas i gines iz metka na hc pa nema pojma o cemu pricam. Ja volim da igram agresivno da non stop run and gun, idem na njih iza njih itd. A u ovoj igri je to nemoguce. Ja se uzdam u refleks i nisan ali dzaba kad igra ima 1 sek laga, ja ne vidim ono sto proivnik vidi i obrnuto.

Shangai vam uopste ne crashuje? Jos jednu rundu na toj mapi nisam zavrsio...

Tu mapu sam izbacio iz filtera,nije mi se svidela ni u beti,pa ni sad je ne igram.Najcesce igram Zavod,Dam,Hianan,Golmud,Paracel.I iskljucivo 64p.Win7,13.9 driveri.A i sad ove nove mape iz CR-a,osim silk roada,tu mapu sam jednom pokrenuo.

Ja volim da igram agresivno da non stop run and gun

Pa da, takticki :D ;) Iskreno ne primecujem nikakav igro-kvaruci los netcode, sto je Gdin_M pominjao ranije, stvarno ne mogu da se opterecujem od cega i zasto sam zaginuo vise, ne igram klanski, ne igram za kintu, ubijam, ubijaju mene, nekad ne znam sta me ubilo, i sta sad.. Da mi svaku partiju meci prolaze kroz igrace i da imam 0-20 KD onda bi se mozda nervirao, ovako ne vidim cemu drama tolika..

Poslednja izmena:
Pa sigurno sam mnogo korisniji za tim od tebe, bez ikakve uvrede ;) A kazem ti, ti i ne mozes na hc da primetis net code...

Pa onda ste medju retkim srecnicima. Na battlelogu imate temu samo o CTD glupostima koja je dostila vec 400 stranica. Skoro svi iz mog klana imaju isti problem, vecina je cak batalila igru dok je ne poprave.

Shangai vam uopste ne crashuje? Jos jednu rundu na toj mapi nisam zavrsio...

Ne, ni jedno mi Shangai nije puknuo.

Ni najnoviji BETA drajveri mi nisu pomogli... Crash na paracel storm posle 5 minuta.

Tu mapu sam izbacio iz filtera,nije mi se svidela ni u beti,pa ni sad je ne igram.Najcesce igram Zavod,Dam,Hianan,Golmud,Paracel.I iskljucivo 64p.Win7,13.9 driveri.A i sad ove nove mape iz CR-a,osim silk roada,tu mapu sam jednom pokrenuo.

Meni je ta mapa ubedljivo najbolja u igri. Igrao sam je u beti sigurno jedno 20-30h, i uopste se nisam smorio. Zbog toga mi je bedak sto je sada ne mogu igrati :).

Ma kakvi drajveri i vase konfiguracije, problem je do igre i prestanite da pokusavate da vi resite problem. Kresevi i zamrzavanja ce prestati kad oni to budu popravili, ako uopste znaju u cemu je problem (mada mi dosta mutavo deluju, niti se prica o fixovima za te kreseve). Ja ne znam kako izgledaju Dawnbreaker i Shanghai u Conquest modu (nisam ga ni u Beti igrao), a mnogo mi se svidjaju obe mape. Golmud railway je poceo ucestalo da kresuje od poslednjeg peca.
Ja igram BF4 jos 2 dana,pa idem na neki put na 2 meseca, voleo bih da me iznenade popravljeni kresevi kad krenem opet da igram. I da probam China Rising mape.
Aj pozdrav

Au i meni poceo crash fest a nije bio do sada izrazen. Cim udjem posle 5 min odmah crash i posle bude ok. Al mora obavezno posle 5 min igre. Evo sad na gulin peaks na svakih 5 min.

То је и до сервера. Ја на један нисам могао никако да уђем.

Ne znam da li su ostali primjetili ali meni su oruzja u BF4 prikazana nekako u nekom cudnom uglu, ne znam kako bih to nazvao ali znam da se prilicno razlikuje od BF3. U novom Battlefieldu imam osjecaj kao da u rukama drzim dasku ili neku plasticnu igracku, nekako su mi sve puske iste, kao da ih je mrzilo da odrade bolji ugao oruzja, gdje ce svako imati neki drugaciji detalj...Uopste nemam osjecaj da je to model stvarnog oruzja kao sto sam imao u BF3, ako me razumijete...Evo par fotografija gdje se ta pozicija/ugao oruzja najbolje vidi :

Battlefield 3 - HK M416
2wda4h0.jpg

Battlefield 4 - HK M416
dykfg5.jpg

Mislim, stavili su milion opcija za budzenje oruzja, nekoliko vrsta potiskivaca i prigusivaca, razne vrste kompenzatora itd. da bi na kraju to bilo jedva vidljivo jer se cijev (i uopste prednji dio oruzja) jedva vidi iz ovog ugla u odnosu na BF3...Mislim svako ko je ikad drzao pusku u rukama zna da je ovo prilicno neobican polozaj (ovakav kakav je u BF4)...

Ovo je moj dozivljaj sto se tice samog prikaza necega sto je neizbjezan dio naseg vidokruga dok igramo, meni je izgled oruzja bitan, detalji takodje kao i sam polozaj gdje oni mogu doci do izrazaja. Vidim da niko nije pisao o ovome (pa ni u razlikama izmedju BF3 i BF4) i evo ja cu a vjerovatno mnogima ovo nije ni bitno ali eto, cisto neka se zabiljezi i ovo :)

Meni se cini upravo obrnuto da ima itekakve veze koju pusku biras, jedna za close quarters, druga za long range, definitvno ima razlike. Taj estetski efekat imho u sustini nije ni bitan, jer ti raznim gadgetima podizes performanse puske i zanima te ucinak a ne kako izgleda puska dok trcis sa njom u ruci :) Definitivno se sa BF4 promenio nacin pucanja jer mi se cini da je recoil manji nego u bf3, ima ga ali mi je samo pucanje tecnije, na stranu one shot kill i dr.
Moja pretpostavka je da taj polozaj odgovara " hip fire " i da je zato takav a ne zato sto je inreallife takav ali opet to je moje misljenje. Tako da je bolje napucavanje u BF4 od BF3 u onim retkim momentima dok igra radi :)

Meni najvise smeta balans izmedju vozila i pesadije mada je to mozda rezultat manjkavosti team play-a

Poslednja izmena:
@ kenzo

Al pogledaj recimo kako deluje u BF3, moze i snajperska puska da bude za nekog ko se ne razume, previse zumirano i vidis samo jednu dugacku cev.. al u principu moze to bolje dosta, ne svidja mi se ni u jednoj skroz..

WE'RE ROLLING OUT NEW SERVER AND CLIENT UPDATES STARTING AT 12:00 (UTC+1) AND RUNNING FOR 1 HOUR. DURING THIS TIME MULTIPLAYER IN BF4 ON PC WILL BE UNAVAILABLE. HEAD TO THE BF4 CONTROL ROOM FOR THE LATEST INFO.

WE'RE ROLLING OUT NEW SERVER AND CLIENT UPDATES STARTING AT 12:00 (UTC+1) AND RUNNING FOR A FEW HOURS. DURING THIS TIME MULTIPLAYER IN BF4 ON PC WILL BE UNAVAILABLE. HEAD TO THE BF4 CONTROL ROOM FOR THE LATEST INFO.

Sada kaze nekoliko sati. Zasto uvek obore i bf3 servere kada se radi na bf4?

WE'RE ROLLING OUT NEW SERVER AND CLIENT UPDATES STARTING AT 12:00 (UTC+1) AND RUNNING FOR A FEW HOURS. DURING THIS TIME MULTIPLAYER IN BF4 ON PC WILL BE UNAVAILABLE. HEAD TO THE BF4 CONTROL ROOM FOR THE LATEST INFO.

Sada kaze nekoliko sati. Zasto uvek obore i bf3 servere kada se radi na bf4?

zato jer je ista igra.

Zato mi igra zauzima vec 29gb sa jednim dlc-om dok bf3 sa 5 dlc-a zauzima 34gb...
Icice ovo do 50gb sa svim dlc-ovima :/

Ja sam upravo aktivirao ključ za BF4 i neće ni da mi krene download. Kaže "An unexpected error bla bla, please try again later." Da l' je to do ovog updatea-a ili?

EDIT: Evo ga, posle 5-6 pokušaja je krenuo da skida.

EDIT2: Skinulo mi 150mb i opet eror.

Poslednja izmena:
I dalje pljuvacina po forumima. Nista nisu popravili. Ima naravno nekih novih bagova

Ja sam upravo aktivirao ključ za BF4 i neće ni da mi krene download. Kaže "An unexpected error bla bla, please try again later." Da l' je to do ovog updatea-a ili?

EDIT: Evo ga, posle 5-6 pokušaja je krenuo da skida.

EDIT2: Skinulo mi 150mb i opet eror.

Skini "narodnu" verziju, pokreni download u orignu, stopiraj, prekopiraj narodnu instalaciju u taj folder. Pokreni download samo ce zavrsiti i instalirati.

Sta novo kao donosi ovaj patch?

Skini "narodnu" verziju, pokreni download u orignu, stopiraj, prekopiraj narodnu instalaciju u taj folder. Pokreni download samo ce zavrsiti i instalirati.

Ajde mi šibni Skajp ili link za steam profil, pa da tamo na brzaka te pitam nešto, nisam baš u fullu skontao ovo. Ako uspe, da opikamo zajedno jednu, da ti pokažem kako se ne igra.

Samo pokreni instalaciju BF4 sa Origina. Stopiraj. Skini full verziju igre sa crackom koji se unosi naknadno, znaci nista repacked izdanja. Instaliraj u folder gde ti stoje Origin instalacije. Ne krekuj je. Nastavi Origin instalaciju

Nazad
Vrh Dno