Šta je novo?

Battlefield 4

Jutarnji update nije pomogao. Shanghai zakucao posle 10 sekundi.

Poslednja izmena:
Od juce krenuo festival bagova i crashova kod mene. Ovi iz DICE bolje da ne diraju nista, jos vise ce upropastiti igru.

Od juce krenuo festival bagova i crashova kod mene. Ovi iz DICE bolje da ne diraju nista, jos vise ce upropastiti igru.

tako je to kad se izbaci igra samo zbog para, a nista novo niti veliko ona nije za danasnje pojmove pa da ovako krasuje.

Ajmo trk svi na ovo..

ghsots.gif

Nema HC mod :p

****te dao sam 40 evra svojih para! Znaci ne maminih, tatinih ili necijih tudjih nego svojih 40 evra koje sam ja zaradio. Je li to toliko nenormalno sto trazim da mogu bez crashova da igam? Ili ti moras nesto da napises samo kako bi trolovao?

Poslednja izmena:
A to je jedina igra na svetu pored bf? A i realno nije nista losija od bf4...

Je li to toliko nenormalno sto trazim da mogu bez crashova da igam? Ili ti moras nesto da napises samo kako bi trolovao?

Crashujem i ja ***, juce sound loop dva puta :) Isto tako, uprkos zescem nerviranju, imam 80h vec.. To sigurno nisam na silu odigrao.

@ cufi

Ove tematike (moderno ratovanje) ovog kvaliteta (kad ne crashuje), da jedina je..

Pa zasto da onda trosim jos 40 - 50 evra na jos jednu igru kada samo hocu da ovo sto sam kupio radi normalno? I nemam pojma zasto si uopste ubacio CoD u celu ovu pricu kada osim tematike nema mnogo veze sa BF igrama. Bolje da si rekao da se vratimo na BF3 ili BC2.

Ubacio sam jer gledaj sta oni prodaju iz godine u godinu.. Tako da stvarno ne mogu da se radujem nekom propadanju bf-a..

A to je jedina igra na svetu pored bf? A i realno nije nista losija od bf4...

Ne moras i ti sada krenuti sa trolovanjem kao neki drugi.

Da igra nema silne probleme sa crashovanjem i bugovima ne vidim za koji (MP)FPS bi se moglo reci da je bolji, ili da moze da pruzi ( priblizno ) toliko sati zabave kao Battlefield.

To je stvar ukusa. Ja sam kad ukupno pogledas proveo podjednako vremena u codu kao u bf.

tako je to kad se izbaci igra samo zbog para, a nista novo niti veliko ona nije za danasnje pojmove pa da ovako krasuje.

Sa jedne strane su svi upravu da je ovaj trend izbacivanja beta igara kao finalnih verzija jako loš, ali sa druge EA monstruma ne zanima to ni najmanje. Oni su tu da prave pare, što brže i što više, što sve stavlja razvojne timove u jako lošu poziciju.

Sa druge strane, ako bih neku igru mogao da izdvojim kao omiljenu, to bi sigurno bio Battlefield serijal. Igrao sam sve normalne nastavke ove igre, sem onog BF heroes BS-a i vest da bi sledeći serijal mogao da razvija neko drugi sem DICE-a, uopšte nije dobar. Bolje da ne razvijaju ništa više, nego da izbacuju generičke gluposti svake godine. -khm-cod-khmkhm- :)

BF3 je bio skok u odnosu na BF2, ali BF4 definitivno nije takav skok u odnosu na BF3. To se sve dešava zbog politike EA gamesa da se igre portuju i na konzole, da su grafčki limitirane na svim platformama mogućnostima konzola i sl.

Da li BF serijal treba da se završi s obzirom na trenutno stanje? Da, bolje to, nego da nam siluju sećanje na nekad dobru igru. Biće mi krivo, ali ***, ništa nije večno.

HC mod = slom živaca.

Svaka šuša koja zna da klikne mišem ubija. Nema skila, nema taktike, samo click&spray. Jedan metak i paf. Ma daj. Niti je izazovno, niti zabavno, gledati skoro celu partiju kako likovi iz nemogući pozicija, jednim metkom skidaju. Pri tome, nisu recon klasa. Da ti se zgadi sve.

Problem je dakle los KD ratio na kraju partije, samo tako napisite, lakse je svima... Od jednog metka gines samo u glavu, klasicno preterivanje nekog ko tek proba HC i pocne da gine jer nema narandzastih protivnika..

Nemam problem sa headshotovima, ali u 99% slučajeva su headshots? Teško. Igra postaje frustracija, a ne igra, kada je neko toliko dominantan nad protivnikom i to ne zahvaljujući boljem skilu, nego činjenici da će strana preko nišana pasti od oštrog pogleda. Naravno da je k/d loš pri tome, ali u nije u njemu bit. Bilo koji mod da igram, gledam uvek da igram objectives, ali to postaje daleko, daleko teže i frustrirajuće u hc modu. Opet, narandžasti trouglovi tu ne igraju ulogu. U normal modu, bez njih, prosto ako ne vidim protivnika na vreme, ne odlučuje samo delić sekunde u kom je jedan drugog spazio, kao u HC modu, gde je to ključno. U normal modu, i pored ranijeg ugledanja suparnika, desi se da on ipak bude brži na obaraču.

I u BF3 sam igrao i na normal i na HC modu, tako da mi ni jedan nije nepoznat. Slučajno sam ušao na HC server, pa reko` kad sam već ušao, da malo pucam. To se pretvorilo u ležanje na betonu i gledanje kako iz nemogućih pozicija likovi ubijaju pogledom i to sa ne tako moćnim puškicama :).

Dakle, ne interesuje me k/d ratio, nego igranje ciljeva, ali to postaje mučno u HC-u.

^A vidim da se baviš i kreiranjem psiholoških profila, za čim nema potrebe. Izneo sam kritiku na HC mod igre, nisam gađao nikoga lično.

Poslednja izmena:
Od kada igram HC ceo zivot mi se preokrenuo na bolje!

A Battlefield 4 se tek preporodio! Svuda timska igra, netcode prosto savrsen, crashovanje reseno ( znao sam da je problem u normal modu i tim trouglicima iznad glava protivnika, ne moze procesor sve to da izracuna... jos kad na to dodate minimapu na ekranu koja vam sve pokaze sta se desava, pa treba vam GTX TITAN u SLI modu ).

*serious mod on*

Jbm. ovom DICE-u i glavonjama iz EA sve po spisku. Tacno 30% partija mi je crashovalo do sada. Shangai, Dawnbreaker i ona mapa sa vozom su mi neigrive - skoro uvek dobijem CTD pred kraj partije. Nema veze koji mod ili sa koliko igraca da igram. Cini mi se da je cak i ROME II izasao u boljem stanju nego ovaj BugCrashSoundNOField 4.

Ne bih da zvucim kao troller, ali meni je iskreno svega 5-6 partija zakucalo. I to vecinom na menjanju mapa.

Ne bih da zvucim kao troller, ali meni je iskreno svega 5-6 partija zakucalo. I to vecinom na menjanju mapa.

Takodje!U zadnje dve nedelje,nije mi se desilo da me izbaci iz igre.Eventualno pukne prilikom zavrsetka partije,u onom mraku izmedju dve mape.A i to je retko.

Cak i sada nakon izbacivanja onog apdejta od oko 900Mb?

Ja sam najvise crashova imao cim je igra izasla, onda posle mozda 10 dana je toga bilo daleko manje i tako je bilo sve do poslednjeg apdejta. Sada mi se ponekad javljaju neke mrljave teksture po mapi a sound loop zakucavanja su cesca. Ne desava se bas toliko cesto kao na pocetku ali se desava cesce.

Pa onda ste medju retkim srecnicima. Na battlelogu imate temu samo o CTD glupostima koja je dostila vec 400 stranica. Skoro svi iz mog klana imaju isti problem, vecina je cak batalila igru dok je ne poprave.

Shangai vam uopste ne crashuje? Jos jednu rundu na toj mapi nisam zavrsio...

Sangaj skoro uvek pukne, najcesce sa sound loopom..

Ja sam preko svega mogao da predjem, ali me je net code unistio. To mi je bila kap koja je prelila casu. A pazi sad ovo preko mesec i po dana od kako je izasla igra i dalje crashevi i sve iste gluposti... Ja ne kapiram kako je ovo nekim ljudima prihvatljivo. A stvarno steta igra ima potencijal, ali dzaba...

Bukvalno mogu da igram samo dve mape bez problema - Zavod i Hainan Resort. Takodje mi Operation Locker nije crashovao, ali tu mapu ( METRO V2.0 ) ni ne planiram vise ikada da upalim.

Imam sveze instaliran Win 8.1, sve najnovije drajvere... Od kad sam instalirao Win 8.1 presao sam dve igre bez ikakvih problema ( Arkham Origins i Black Flag ) pa ne verujem da je problem do mog kompjutera.

Nazad
Vrh Dno