Šta je novo?

Battlefield 4

nije versus. nislim jeste cod, ali svejedno treba brzo igrati i bf. rambo fazon. takticki , polako i smisleno( ovo ne iskljucuje ni public, nego pokusavavam napraviti otklon od ubica gameplaya na publicu) se igra u klanskim i na versusu. tu su sunjalice - splinter cell fazon

Meni je fps za 10 manji u china risingu, ima li jos neko slicnih problema?

^Hahahaha! :D
EPIC!!! :d

hc pro igracima smeta obnavljanje energije i nemogucnost skrivanja i sunjanja po mapama. ljudi vecinom se igra public i tu treba brzo igranje.... od zastave do zastave, neku napadas neku branis, gore dole, levo desno... ono hamo pipa i ostala ekipa, ja te vise necu cekat.
pustite skrivalice i fazone

Pa da, u hc-u se ovako igra..

hc.jpg

Reconi su golman i odbrana, sve ostalo su supportovi sa bipodima, zaleg i cekic. Sve zastavice stoje neutralne jer se svi stekaju, i na kraju admin odluci ko je pobedio.

Drugari totalni sam noob u ovoj igri i multiplayer fps igrama generalno. Kada udjem na bilo koju random mapu osecam se nacisto pogubljeno..nit znam gde da idem ni u koga da pucam, tj. ne mogu da nadjem u sta da pucam :D Verovatno posledica tolikih hodnik sutera. Moze neki savet za pocetnika...ne znam da li biram pogresne mape ili ovo sve nema puno smisla bez ekipe sa kojom bih igra...ako neko ima zivaca i raspolozen je, pretvorio sam se u usi ;)

p.s. Igrao sam davno, davno BF1942, uglavnom conquest i CTF, tako da mi je koncept jasan...ali opet izgleda nesto propustam.

Drugari totalni sam noob u ovoj igri i multiplayer fps igrama generalno. Kada udjem na bilo koju random mapu osecam se nacisto pogubljeno..nit znam gde da idem ni u koga da pucam, tj. ne mogu da nadjem u sta da pucam :D Verovatno posledica tolikih hodnik sutera. Moze neki savet za pocetnika...ne znam da li biram pogresne mape ili ovo sve nema puno smisla bez ekipe sa kojom bih igra...ako neko ima zivaca i raspolozen je, pretvorio sam se u usi ;)

p.s. Igrao sam davno, davno BF1942, uglavnom conquest i CTF, tako da mi je koncept jasan...ali opet izgleda nesto propustam.

Trebace ti par sati da se naviknes, i ja sam isto tako, cak sam se i na bf4 navikavao malo :D

Moze neki savet za pocetnika...ne znam da li biram pogresne mape ili ovo sve nema puno smisla bez ekipe sa kojom bih igra...ako neko ima zivaca i raspolozen je, pretvorio sam se u usi ;)

Najbrzi nacin za ucenje je da se pridruzis nama(WarriorSpector, flipan86 itd.) na battlelogu i na Skypu (perafilozof.m.) i da igras s nama svako vece.

Garantujem za 5 rundi ces nauciti vise nego da igras sam 500 rundi.

*troll mod on*

Ili uzmi Borisa za mentora, da te slucajno jednog dana u zivotu ne prozivaju da si normal mod tupan. On cete nauciti kako treba jedan hardcore profesionalac da se ponasa. Mozda ce put biti mukotrpan, ali na duzi rok sav taj naporan trening ce se isplatiti.

* troll mod off*

Najbrze ces nauciti ako igras sa timom. Mada ne vidim sta je u ovoj igri toliko komplikovano. Point and shoot, to je sve :D. Ako nekome treba municija ( kada si support ) baci ammo. Ako treba nekog oziveti ( kada si assault ), koristi defib i bacaj medkits. Ako si inzenjer popravljaj uvek vozila i glavna meta su ti protivnicka vozila.

Napravili nauku od igre...

Pucaj i ubijaj sve protivnicko pred sobom i neces pogresiti! :D

Napravili nauku od igre...

Samo jedan primer:

Koliko puta za koliko sati igranja si video nekoga da uzme opremu od palog assaulta, izvadi njegov defiblirator, podigne assaulta, zameni assaultovu opremu za opremu palog neprijatelja na zemlji. Assault se podigne, uzme svoju opremu a onda i ovaj igrac uzme nazad svoju sa patosa?

Ustvari evo jos jedan primer:

Koliko puta za koliko sati igranja si video da:
Dva igraca napadnu vozilo, jedan nosi C4 jedan ne. Ovaj sa C4 pridje i baci 3xC4 na vozilo, ovaj drugi se sakrije par metara pored. Neprijatelj izadje iz vozila da ubije ovoga sto postavlja C4, ovaj sto se sakrio udje u vozilo, a ovaj sto je potavio C4 aktivira C4.
Rezultat: Mrtav neprijatelj. Ukradeno vozilo. Oba drugara zivi.

Poslednja izmena:
Samo jedan primer:

Koliko puta za koliko sati igranja si video nekoga da uzme opremu od palog assaulta, izvadi njegov defiblirator, podigne assaulta, zameni assaultovu opremu za opremu palog neprijatelja na zemlji. Assault se podigne, uzme svoju opremu a onda i ovaj igrac uzme nazad svoju sa patosa?

Dva igraca napadnu vozilo, jedan nosi C4 jedan ne. Ovaj sa C4 pridje i baci 3xC4 na vozilo, ovaj drugi se sakrije par metara pored. Neprijatelj izadje iz vozila da ubije ovoga sto postavlja C4, ovaj sto se sakrio udje u vozilo, a ovaj sto je potavio C4 aktivira C4.

pero bre, ja jedino sto gledam u toj igri je da fps ne padne ispod 60 i rokam, legnem dole i samo przi, razumes, kontas, pa igrica je za opustanje, najbolje da ja sad razmisljam sta drugi rade oko mene, rokanje bre, ludilo zurka totalna :banana::banana::banana:

Samo jedan primer:

1299505990_mortar-launch-fail.gif

Najomiljeniji deo mi je kada na TDM uspem da dodjem iza ledja svim onim silnim snajperistima koji se ustekaju zajedno pre "kraju" mape da ih odpozdravim. :d

@ boris, zastave ne stoje neutralne. na njih i na otvoren prostor saljete ove novajlije, kao pobesnelo pile, da se celice:) troll off:)
vidi, na hc-u imas manje hp, mnogo lakse gines, pa je potpuno normalno da to tera igraca na obazrivije igranje. ta obazrivost nije problem nego njeni nus proizvodi, ljuti stek i sl.. sve to ima i na normalu ali je na hc posebno mucno. igra gde je random apsolutno sve i gde i na normalu se gine od '1 metka' mpzda ne bi bio los preset normal sa 3d 0ff i nemogucnost obnavljanja energije na vozilima. 100% hp kod vojnika obavezno

@pobesnelo pile- dodaj nekoga u listu ili u sq gledaj igraca za kojeg mislis da dobro igra i samo ga prati. mozda bi najbolje bilo ovo sto ti perafilozof predlaze. odes kod njh na skype i ako ti je prijatno sa ekipom picis. za klasu kojom ces igrati, generalno neces pogresiti sa assaultom. svako voli kad ga neko ozivi

Ako hocete da igrate China Rising a nemate Premium...

http://is.gd/GfjjHh

Ja probao i radi :d

Cek cek cek. Kako C4 ne unisti vozilo koje ste ukrali? Jadan taj ko je sa vama u squadu.

Poslednja izmena:
Meni su bolje mape u bf3. ^_^

Slobodno udji na skype sa mnom, Perom i Samurajem. Kad god igramo zajedno, najbolji smo squad i uvek na vrhu. Ne moze nista da prismrdi timskoj igri i komunikaciji.

Jos kad bi neko skapirao da to nije nista 'muski' i da se ja ne lozim zato sto se zove HARDCORE, moze da se zove i double rainbow, jednostavno bi trebao da bude jedini mod, sve mu bukvalno ide u korist, oni mitovi sa supportovima koji leze sa bipodom i stekaju se (znaci lol, nijednom to jos nisam video) su vrh..
Osim mitova i lupetanja, jos mi niko nije prodao verodostojnu reklamu zasto je Normal mod bolji..

Ni meni nije jasno, kako neko moze da igra HC.
Hvala bogu, pa nije jedini mod.

Sto, ne podnosis kad ne znas odakle te neko ubio? Ili kad ti bude crno-beli ekran duze od par sekundi, volis kolorit?

Vrh Dno