Šta je novo?

Battlefield 4

Proklet da je onaj ko izmisli Recon klasu u multiplejeru, proklet da je..

Smortari na spoljnom delu operejsn padinjak mape su takodje iritantni.

Ima recon svoju ulogu u BF i moze da bude koristan samo tako. To sto se od BF3 igra reconom tako kako se igra, ne mogu da objasnim.

BF4 u 15 sekundi

Poslednja izmena:
^^

:d

reconu koji kampuje rpg u glavu :)

Ovo mi se vec desavalo i to nekoliko puta. Saspem ceo magazin u frajera sa metar razdaljine, kao da prangijam na svadbi u vis

+ crash na kraju...

Pa ovde i nije bas neko sasipanje , dosta ga je ispromasivao ... Mada bi trebao pokusati da podesis u igri network faktor na 0%

Sramota u kakvom stanju danas devovi izbacuju igre.

ROME II - da ne komentarisem u kakvoj stanju je izbacena igra ( 7 patcheva a igra i dalje nije tamo gde je trebala biti pri launchu )
ARMA III - bez kampanje, ogromni padovi frejm rejta, bugovi/glitchevi
CoD Ghosts - repack proslogodisnje igre sa 3X gorim perfomansama
Battlefield 4 - crashovi, netcode, bugovi, glitchevi, gubitak zvuka itd. - i to sve samo da bi izbacili igru pre novog CoD-a
Batman AO - bugovi koji onemogucavaju prelazak igre ( kako je ovo samo proslo testiranje ?! )

Samo sa dve igre nisam imao nikakvih problema ove godine - a to su novi Bioshock i GTA V.

Bioshock nije imao problema... kako da ne. :) Sta cemo sa onim katastrofalnim streamingom gde je igra skoro bez ikakvog razloga zabadala na svakih par predjenih prostorija kao da ucitava ceo Crysis nivo, zezanjem sa budzenjem config fajlova i definisanjem alocirane memorije da bi se vidale te rane? Bioshock na UE je oduvek katastrofalno bio portovan/radio/primer neoptimizacije sta god.

Yo dawg ( :) ), ja pricam iz licnog iskustva. Igru sam presao bez crashova, bugova i glitcheva - bez apsolutno nikakvih problema.

I meni je cela igra bila zakuca na 60fps, sa svim podesavanjima na ultra, pa ne znam o kakvoj neoptimizaciji govoris.

Pa prema poredjenju sa Ghosts i novi Bioshock je isto neverovatno zahtevna igra koja izgleda kao od pre par godina.

btw, ako hocemo o "optimizaciji" onda najzahevnije igre rade sasvim fino, Metro LL i CE3 su odlicno radili, jesu zahtevne (doduse LL ne toliko) ali izgleda opravdano za ono sto nude vizuelno...

Poslednja izmena:
mhhmm, posebno ovih 10 metaka iz pištolja, nijedan hit reg.

Interesuje me da li se nakon squad wipe gubi samo jedan level kod field upgrade ili mogu i vise levela da se izgube?

mhhmm, posebno ovih 10 metaka iz pištolja, nijedan hit reg.

To onaj iritantni mali X-ic koji se pojavljuje kad pogodis nekog, mozda je server ugasio to? Na HC serverima nema toga a verovatno moze da se ugasi i na Normal, uvek kad su oni klipovi gde uopste ne cimaju puske vidim i taj X-ic.. slucajnost ili ne, ne znam. U svakom slucaju, hit reg ili ne, ovde sasvim moguce nijedan metak nije zavrsio u protivniku.

Btw, koji qrac je field upgrade? Uvek mi pise da sam ga izgubio, nijednom da me pohvali, field upgrade WON :)

Poslednja izmena:
Sta fali Recon clasi ?
Pa ja sam izlizao taster Q na tastaturi od 'oznacavanja' neprijatelja, a bogami ni tri Kine nisu bile dovoljne da me snabdeju sa motion senzorima koje bacah diljem BC2 mapa.
A bogami cesto sam sa Recon klasom bio u prvim redovima borbe.

Sad, pitanje je kako ko koristi tu klasu. Ako se ustekas na vr' brda nekog i samo nisanis onda od tog recona nema leba.

Sta fali Recon clasi ?
Pa ja sam izlizao taster Q na tastaturi od 'oznacavanja' neprijatelja, a bogami ni tri Kine nisu bile dovoljne da me snabdeju sa motion senzorima koje bacah diljem BC2 mapa.
A bogami cesto sam sa Recon klasom bio u prvim redovima borbe.

Sad, pitanje je kako ko koristi tu klasu. Ako se ustekas na vr' brda nekog i samo nisanis onda od tog recona nema leba.

Hvali to sto si ti jedan u 1000 iz recon klase koji igraju tako. :D

Pa konkretno za ovu pusku lik u klipu kaze da ima recoil na gore pa se lako kompenzuje povlacenjem misa na dole. A i puca u rafalima po 2-3 metka veoma brzo pa se tako sprecava veci recoil. To ti je skill :)

Pogledaj recoil za bilo koju pusku koje te interesuje ovde: http://symthic.com/

Poslednja izmena:
[youtube]Fu4oMLGyOaQ&t=34[/youtube]

Ja igram recon klasu samo da bi poskidao protivnicku recon klasu koja se steka na brdima.

Nazad
Vrh Dno