Šta je novo?

Battlefield 4

I kakvi su vam utisci o novom BF-u vredili ga uzimati ???

Ja ovo sigurno neću uzimati bar još 6m dok ne izađu silni patchevi koji će totalno promeniti igru, kao i sve bf igre do sada. Taman navikneš na oružija i vozila i oni nerfuju ih. Ovo je prvi bf koji nisam preorderovao, ali poucen iskustvom iz bc2 i bf3 sačekaću da ga srede prvo pa tek onda ću ga uzeti.

Dobra stvar je sto ce da padne cena pa ces da platis koliko i treba. Sa druge strane nista se u bf3 nije drasticno promenilo na sta se ljudi nisu navikli posle par sati igre i pitanje je koliko su izbalansirali bf3, a trebalo im godinu dana i jace.

Jutros sam zakasnio na posao dobrih sat i 20 min. :d
Igra radi duplo bolje nego u beti, na MID podešavanjima minimum 70fps, prosek 90-100.

dosta bolje radi nego u beti mada imaju uticaja verovatno i novi drajveri.
tdm ima sad malo vise smisla tj. malo je bolje orjentisan sto se tice strana odakle se spawnujes.
mape jos ne bih smeo da komentarisem. treba verovatno da se naviknem. za sada su mi sve ultra lose jer prvi utisak caspian bordera, kharg-a i firestorma u bf3 je bio odlican.

Ja igram na starim drajverima 291 (tako nešto nisam siguran). Imao sam problem da igra pukne sa čudnim zvučnim lupom me baci na desktop. Prečešljao sam forum i mnogi imaju taj problem. Neko je pisao da su problem Realtek drajveri za integruše pa pošto imam pored drugu zvučnu prebacio sam se na nju i više nije bilo problema...

Upravo probah single i preveslali su CoD sa politicki korektnom sharadom, da se covek ispovraca. Fps ide od 40 do 70 na 1920x1200 sve ultra sem AA, sto je ok. Grafika je dobra, kampanja prosek, moze se reci skoro i dosadna do sad (ali moze se preci preko toga jer sp nikada nije ni bio predmet rasprave u Battlefieldu).

Trenutno imam lecenu verziju. Ono sto mene interesuje, a sto se tice multija jeste da li sljaka komandir, da li je slicno kao u bf2 i da li je neko probao opciju komandovanja na tabletu? Samim tim da li je bolji teamplay nego u BF3?

Ja videh negde da ce biti i opcija za Samsungove tablete, ali svasta je DICE pricao pa se kacilo macku o rep

ne mogu da verujem, bf3 je vec pust, serveri prazni, ali bas prazni.... sad se debelo razmisljam da uzmem bf4.....

Na pocetku iskoci pop up origin dal hocu x64 ili x86. Ja mu stavio x64 za stalno, u cemu je razlika?

Nisam bio u mogucnosti da igram Battlefield 3 jedno par meseci prosle godine i za to vreme mi je bio hakovan akaunt, blokirali me svuda jer neki citer napravio haos, pisao sam i tamo svojevremeno.
Elem, kupio sad ovaj i udjem u jedan server i imam sta da vidim!?

Da li je moguce da su me povezali sa proslim Battlefield-om na kojem sam prakticno bacio pare zbog njihove bedne sigurnosti i koji nikada nisam vise mogao da igram! :mad:

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    19.3 KB · Pregleda: 125
znam tako i ja jednog tipa, dosao mu osmogodisnji bratanac u goste, instalirao neki cheat, blokirali mu acc..
onda, jedan lik popio 13 piva u gradu, dosao kuci i u onakom nesvesnom stanju instalirao cheat..
pa treci ortak je pozajmio acc, i drugar je hakovao sa njega..

No, nebitno, nego ti reče da si na acc koji je popio ban na BF3, ti kupiš i zakačiš BF4?

....

trebalo da otvoris novi origin nalog, pa onda uzmes bf4 na tom novom nalogu

Pa *** kako da znam, bio u USA, vratio se, neki rus mi hakovao nalog bio, povratim nalog ali imam sta da vidim blokiran svuda i ne vredi nema kome nisam pisao svi me oladili.

I ja na isti nalog u origin samo ubacio kod. Samo na tom serveru me izbacio na svim ostalim mi radi barem za sada. Ako budem imao problem mislim stvarno... :S:

znam tako i ja jednog tipa, dosao mu osmogodisnji bratanac u goste, instalirao neki cheat, blokirali mu acc..
onda, jedan lik popio 13 piva u gradu, dosao kuci i u onakom nesvesnom stanju instalirao cheat..
pa treci ortak je pozajmio acc, i drugar je hakovao sa njega..

No, nebitno, nego ti reče da si na acc koji je popio ban na BF3, ti kupiš i zakačiš BF4?

....

Daj molim te iovako sam besan ae me sad ti jos lozi kao klinca nekog. :mad:

Moram da prodam bubreg da bi kupio nov hardver da igram ko covek :D

Stigao ključ sa inexus sajta kupljen za 40€. Ovim potvrđujem da rade ok :)
BF4 + China rising.

Pali su i prvi banovi, al' ovako sta se desava... ima li читања? :d

Jel probao neko te beta 13.11 drajvere? Šljaka li bolje s njima, mislim krešuje li manje?

Nazad
Vrh Dno