Šta je novo?

Battlefield 3

Svaka mu je zlatna. Ja generalno ne primecujem mnogo takvih smetala (snajpera i ostalih klovnova), ali verovatno sto se posakrivaju po obodima mape pa nikad ni ne dodjemo u susret. (al volim da puknem par raketa na vrh gradilista u Omanu, garantovano nekoga pogadja, to je omiljeni camping spot za beskorisne snajpere)

Nazalost, multiplay u BF3 (na PS3) je i dalje uglavnom svako za sebe, ne vidim skoro nikakav templay. Kada bi bar postojali private serveri, gde bi visila ista ekipa koja bi mogla da se dogovara... By the way, igra li ko ovde BF3 mp, samo Borisa srecem (i ponekad vidim pilca i cvejica u TDM)?

Ma igramo, ima dosta nas, a TDM se igra u casovima opustanja (posto tu nema ic nervoze kao u rushu...) :d

A koja je fora sa vama i Rush-om? Najbolje godine sam protracio s' vama u BC2 igrajuci samo Rush a Conquest je duplo bolji :D (dobro i ona brodska sirena pred kraj tiketa nije pomogla :d)

A koja je fora sa vama i Rush-om? Najbolje godine sam protracio s' vama u BC2 igrajuci samo Rush a Conquest je duplo bolji :D (dobro i ona brodska sirena pred kraj tiketa nije pomogla :d)

Iz tvog posta:

If I defend a flag no other flags get captured. If I capture a flag the flag I was defending gets captured. You guys are the living embodiment of "if you want something done right you've got to do it yourself." What the **** are you guys doing the entire match?

12 vs 12 sa 4 Conquest flaga je...... bljak?
Na rushu su bar svi posveceni jednom zadatku - attack/defend.....
Bar imas privid timske igre (narocito ako ne igras sa svojom ekipom....

Ma jok, skroz je dobro, ne kazem da na nekim mapama ne bi godilo jos igraca..

*** dokrajcice mi konzolu ova igra, od VOIP patcha barem jednom dnevno zakuca igra, najcesce na onom prvom loading screenu cim startujes igru..

Tripujes, to je radilo i ranije, nema veze sa patchom.....

Verovatno fali RAM :p

Pre patcha mi je jednom u 5, 6 dana, posle toga svaki dan.. evo i malopre.

A, pa nisi namestio konzolu po Feng Shui... :p :p
Generalno, to se mnogima dogadjalo jos od samog pocetka, ja sam se navikao na to i zato ti iz iskustva kazem da je to sve vec vidjeno....
Mada, mozda je i to deo balansa, da se svima podjednako zabadaju konzole? :d

Nemojte da dodatno lozite Lozaca. Uzgred, covece, bespotrebno se panicis. Cisto zato sto time sto si u stalnom strahu neces spreciti nezeljeno. Ako je predodredjeno da se dogodi, dogodice se. Nikad nisam preterano brinuo o debeljku od 80 GB, za sada mu nije nista, ali poucen vasim iskustvima ocekujem da uskoro odapne. Pa sta cu... Jedino drzim da bi mozda preventivno bilo dobro da se ocisti - sigurno se nakupilo prasine, ali nisam vican i ne bih da se petljam. Dzabe da oplakujes situaciju unapred. Pikaj i ne strecaj se. I meni nekad vri, hucka i pucka i za sada i kotrlja. Jos sam ga retko kad cekao da se rashladi, brinuo o brzini ventilatora i slicnom. Sve to samo znaci da sam nepromisljena budala, ali ne mozes oko svega da se strecas u zivotu.

Ma ne, zezam se oko crkavanja, vise sam ogorcen sto su uje*ali igru sa patchom..

Pre neki dan sam se bas iznervirao sto mi se igra smrzla usred partije, jednog lika iz nekog klana sam 6 puta zaredom ubio, i videlo se da je pukao sa zivcima :) Jadnicak je na sve moguce nacine pokusavao da mi dodje s ledja, ali ga svako put provalih i na kvarno upucah :d. A bas sam hteo da vidim koliko jos puta mogu da ga nasamarim...

Sad posle patcha ce valjda biti ko ranije, mine ce se videti samo ako ih spotuje neko, i to kratko vreme.. :) Priznajem da sam se razmazio da idem pun gas jer sijaju na mapi, nece biti vise qrcenja.. :)

Kako mislis, pa samo HC i igram :) I tu se vide mine na mapi i bez spotovanja..

Hmm, vide se samo neko vreme i ako ih neko spotuje (ili mozda pretrci preko njih i sl). Tesko da bi mogao ikada da ubijes nekoga minom da se uvek vide na mapi...

Uvek se vide samo mine koje tvoj tim postavi....... Risbo, ti si moj idol :d

Ma uvek bre.. To su shebali sa prethodnim patchom, nisam nijednom do sad jos natrcao na minu koje nije bilo na mapi..

Evo ovde. (potrebno je samo da gledas u pravcu mina i pojave se na mapi)

As long as mines are within your visual range of say 50-80 meters, they popup on the minimap. You don't have to spot them with the Q key, just look at them and they'll appear on the map. If you lose line of sight to them and no other teammates can see them, they drop from the map.

Poslednja izmena:
Ma uvek bre.. To su shebali sa prethodnim patchom, nisam nijednom do sad jos natrcao na minu koje nije bilo na mapi..

Evo ovde. (potrebno je samo da gledas u pravcu mina i pojave se na mapi)

LOL, jos gore, kako si uspeo da natrcis na minu koja je na mapi???? :d :d :d

Umesto da priznas da si pogresio ti tako? ;)

Poslednja izmena:
Ahhhh, faking hodnici i cevuljadze. :)

Nazad
Vrh Dno