Šta je novo?

Battlefield 3

Upravo to mi se svidja kod ove igre, možeš da imaš super skor bez jurnjave za fragovima. Ja sam sa ovom taktikom u prethodnom postu neku veče imao oko 6500 poena sa skorom otprilike 8/12

Pa u tome i jeste poenta, da se ne stekas negde i ubijas neprijatelje nego da timski radis sto se nagradjuje.....

Ja sam skoro imao 5/24 kd, ali sam opet bio MVP u partiji.....

I naravno, pobedili smo :)

A koji je princip Conquesta, ako drzis vise baza onda svako ubistvo protivnika im oduzima vise tiketa? Ne mogu da povezem da li uopste ubistva oduzimaju tickete ili sta..

I ne znaš princip Conquesta a meni si onu glupost napisao u BF3 pc temi? Ahahah

Kažite mi jel' ima laser na puški neku praktičnu primjenu u smislu preciznosti ili samo da se šareni? Pitam pošto bi ga skinuo jer me nervira

Edit: a i one lampe me nerviraju u pm, ko li ih izmisli samo

I ne znaš princip Conquesta a meni si onu glupost napisao u BF3 pc temi? Ahahah

Kakve to veze ima jedno sa drugim? :p

Kažite mi jel' ima laser na puški neku praktičnu primjenu u smislu preciznosti ili samo da se šareni? Pitam pošto bi ga skinuo jer me nervira

Edit: a i one lampe me nerviraju u pm, ko li ih izmisli samo

Primena je da ti kao olaksa da pucas bez zumiranja, jer vidis tackicu..

Pa znaš da pričaš o pravilima u BF-u a ne znaš kako funkcionišu serveri koji ih imaju. A tek sad otkrivaš Conq i ne znaš kako funkcioniše, a daješ sebi za pravo da daš onakav reply na moj post. Itekako ima veze, jer pišeš o nečemu što je za tebe nepoznanica.

Pa cenim da ne moram da znam Conquest da bi prokomentarisao ona pravila servera koje forsirate na PC-u :) I sta ti sve smeta, dzip natovaren C4 i zaletanje u tenk, sjajna taktika :D To me uopste ne bi iznerviralo da tako zaginem, vise Recon moze da me izbaci iz takta nego bilo sta drugo :)

Nemam nameru uopšte da ti objašnjavam ono što možeš a nećeš da razumeš. Taj isti recon ti postavi claymore na spawn point i ti konstantno gineš pri spawnu. I to nije pe.derska igra? Dao sam ti samo jedan od niza primera zašto postoje striktna pravila na dobrim serverima. Y8t vi CoD igrači ste prava napast :)

Poslednja izmena:
Za one koji vole da otkljucavaju nove stvari ovde ima boga oca materijala :) Igram 21 sat skoro sve sa inzenjerom i otkljucao sam 9 od mogucih 12 stvari za njega. Od oruzja jedino mi je SCAR do kraja nabudzen.. skandalozno :)

Odigrah malopre koju partiju, i smorih se k'o baba u redu za penziju!

Igram Rush na Caspian kao US i RU su bukvalno zauzeli nas glavni spawn point! Cim se respawn-ujem, po barem jedan tenk u okolini i jos po par vojnika na krovovima i zbunju. I to sve na HC mode-u, mislio sam da ne igraju takvi paceri HC...

Conquest je mnogo bolji u tom slucaju ako nisi bas dobrog raspolozenja :) Manje se gine/nervira, poeni lete na sve strane, mape su dosta otvorenije..

Ma znam, ali odigrao sam pre toga par partija CQ pa rekoh ajde malo Rush... ipak Rush ume da pute gusto i dosta napetije, mada moze tako i vrlo brzo da se zavrsi. Zavisi sve od ekipe. :D

Pokusah da uskocim kod tebe na server ali nisam mogao da cekam. :d

Meni stiglo prekljuce, ukljucujem se da ponovimo BTBC 2 iskustvo. Jedino, nisam nasao hardcore mode, ovaj standardan u ja sam tu slab dok ja ispraznim sanzer na nekog skinu me. U hardcore sam se i drzao :) Mada nije bila ekipa.

Ja ne znam zasto HC nije default mod, stvarno se smorim kao pas kad upadnem kod nekog a on na Normal serveru, komican broj metaka treba da bi ubio nekog, da ne pominjem sto mozes da rostiljas bez gledanja jer nema friendly fire-a itd..

Ne bi bilo lose da kada gledas na Friend listu, da pored toga sta igra i koju mapu da stave dal' se radi o HC ili Normal serveru...

Poslao sam im to na Twitteru, definitivno bi bilo korisno mada polako se svi navlace na HC :) Neke PES-ovce sam navukao koji nisu u zivotu tako igrali i slazu se da je duplo bolje.

Revolucionarno, zar ne?

bf3.jpg

Nasvirali su destrukciju dosta vise u ove 4 mape..

Jel ja radim nesto pogresno ili igra ne pamti podesavanja za oruzja? Svaki put mi vrati na AKS-74, drugi pistolj nego onaj koji zelim itd.. U cemu je fora.

Odigrah malopre koju partiju, i smorih se k'o baba u redu za penziju!

Igram Rush na Caspian kao US i RU su bukvalno zauzeli nas glavni spawn point! Cim se respawn-ujem, po barem jedan tenk u okolini i jos po par vojnika na krovovima i zbunju. I to sve na HC mode-u, mislio sam da ne igraju takvi paceri HC...
A rugate se pravilima na serverima (spawnkilling u ovom slučaju)...
Ako ako :)

Pa različita su podešavanja za US/Russia frakciju, ako na to misliš.

Vrh Dno