Šta je novo?

Battlefield 3

e drustvo koji Nv driveri ne prave probleme?
u pitanju je gtx770

Priznaj da si pitao samo da se pohvalis grafickom :d :)

Ma zato sto se priblizava 4. pa rasturaju 3. da bi se ljudi odlucili za kupovinu novog dela.

Ja ovih dana baš aktivno igram i nisam naišao ni na jednog čitera

Zavisi i od servera.

Pazi sad ovo:

Ima jedan server na kome igram Caspian/ Kharg Conquest 64p. Na tom serveru svakih 5 minuta se u chat-u pojavljuje poruka kako je neki igrac banova, ili je ban enforced od ranije. I samo se redja: Multihack, Aimbot, GameHack, ESP hack, MD5TOOL, PB hack. Na tom serveru stvano nemam problema da igram. Retko da bude neki haker koga server ne izbaci.

Dok jedan drugi server, na kome igram Back To Karkand mape, na tom serveru redovno bude po 3 hakera po timu ali server je totalno bez zastite iako pise kako ima punkbuster ON. Cak su jos ubacili da imas fore 5 puta da napises rec hack i cheat i onda te posle 5 puta server izbaci.

Imas i nasilh ljudi sto hakuju:
313374 EB MULTIHACK #71246 a815d493 00Revolution25 92.60.*.32 Serbia [JAH] Aug 03, 2013 3:37 am

311776 EB MULTIHACK #77001 432a5b0a gdrazedj 93.87.*.163Serbia -=OG=- Jul 23, 2013 4:06 am

311239 EB MULTIHACK #71252 77a4ef0a IuckyIucke 84.22.*.42Serbia =[C]= Jul 19, 2013 3:11 pm

Poslednja izmena:
To što izlazi u chatu je sa PBBans stream-a izveštaj, ne znači da je banovan na tom serveru već globalno. Dakle samo je server uključen u stream i broadcastuje banove.

Poslednja izmena:
To što izlazi u chatu je sa PBBans stream-a izveštaj, ne znači da je banovan na tom serveru već globalno. Dakle samo je server uključen u stream i broadcastuje banove.

Interesantno. Nisam to znao.

Imas smisla, jer sobzirom da dnevno oko 40 ljudu bude banovano a izlazi obavestenje na tom serveru svakih 5-10 minuta dok ja igram 2-3 sata na tom serveru.

Ali svakako je to ogroman broj cheatera, slično je bilo i sa BC2 u peak-u popularnosti.Ali još gora stvar od "klasičnih" cheatera su ovi sa makroima, mogu opušeno da rade posao bez da se brinu...

Poslednja izmena:
Skoro sam na BF3 forumu naisao na temu gdje je neko postavio link ka forumu gdje se kupuju ti hackovi i ka postu jednog od ekstremno zadovoljnih "musterija" koji je prilicno opsirno pisao o tome kako taj novi hack djeluje odlicno, da bukvalno sve imas (mortar hack, hack za mapu, hack da znas kad si nekome na nisanu, aim hack, wallhack, health hack i tona drugih) u jednom fajlu pa ukljucujes i iskljucujes sta ti treba i kad ti treba! Najbolje od svega sto mozes da "doziras" upotrebu istog, da budes manje sumnjiv i vise kao PRO haha... Kakav crni PunkBuster! Tuga, cemer i jad...

Sta je u tim glavama..

Ali svakako je to ogroman broj cheatera, slično je bilo i sa BC2 u peak-u popularnosti.Ali još gora stvar od "klasičnih" cheatera su ovi sa makroima, mogu opušeno da rade posao bez da se brinu...

To sam izvalio odavno. Tacno ima igraca koji me instant ubiju, nema ono pogodjen sam, pogledam u neku stranu, pomerim se, cucnem i slicno. Nego sa 100% na 0% pre nego sto mi do mozga dodje da me neko pogadja. I posle na Kill cam vidim kako lik sa 300 m stoji, raspalio sa LMG automatik a ljudi samo padaju.

Za evo nesto malo vise od 600 sati igre, svega par puta sam video aimbota sto je po meni jedini game stopping hack, dok su ovi ostali wallhackovi uglavnom cista boranija i I don't give fuck ni da li igraju sa njima. Nek hooahuju da su pro, leet, sta vec, skoro pa totalno me ne interesuje, niti me je nekad iznerviralo jer u kombinaciji sa sugavim netom i netcodom, ne znam ni sta je sta, niti zasto se tacno desilo.

Inace, da BF ima normalan killcam (COD je bogotac na tom polju) gde se vidi kako te je neko ubio, lako bi se provalilo da li koristi nesto ili ne, ovako je totalno smesno kada te neko ubije, pogotovo kad se killcam nabije u one slogirane face onih vojnika, especially snajperiste kome kao da je Marti Feldman bio uzor.

Cekaj wallhack i ostali hackovi nisu game breaking? Pa po 3 lika na svakom serveru ima no recoil makro i to je dovoljno da upropaste taj server. Za killcam se slazem, ali jos bi bolje bilo da ima spectator. Ali eto dobri DICE se smilovao i u BF4 ce biti do sada nevidjeni spectator,,,

Meni nisu, jedino aimfuckinbot je ono sto totalno raz**** igru, jer dokle god se manuelno gadja, zabole me i da li me vidi preko cele mape i da ima neki recoil cheat. Ako cemo realno, i da uvek ima neko u partiji sa nekim cheatom (sem aibmota) i ja sam uglavnom na prva 3 mesta (nije qrcenje), onda su oni realno fucktardi a taj cheat meni ni malo ne smeta, pa i nek se on hvali koliko je pro sa sve njim i nek slobodno igra. Inace, ovo je samo moj stav, jer godine igranja na losoj konekciji, a pogotovo kada je i sam netcode krivac, onda savrseno nema razloga da se gube zivci... u svakom slucaju, udjem razonodim se destrukcijom i sveukupnim haosom (sto mi je uvek najprivlacnija strana BF-a), a ako je bas partija katastrofa (raping, team nece nista da radi), onda lepo izadjem i zdravo. Simple as that.

Poslednja izmena:
Ovakvo sranye dozivim danas... (klip je samo primer, nije ovaj lik u pitanju)

Poliva li poliva, a ti mu ne mozes nista

Poslednja izmena:
Meni nikada nije bilo jasno kako ljudi ovako nesto pronadju. Da li je cista sreca i slucajnost u pitanju, ili koriste neke tools i programe da nadju rupe u igri.

BTW 550+ igraca banovano za vreme double XP vikenda. Vikend ranije 90 banovano. I to su samo ovi sto koriste najlosije moguce besplatne hakove.

(http://www.pbbans.com/mbi.php)

Postoji tim ljudi koji se bavi otklirvanjem glitcheva. Pa se prosiri kada ih objave. Ovo sa viperom prvi put vidim mada ako ga admin ne kicka, izaci sa servera. Ne vrijedi se nervirati.

Što se čitera tiče ima ih svuda, u svakoj igri, negde više negde manje, zavisi od dosta od sreće( i koliko igrate naravno).
Naleteo sam par puta, neki su bili baš očigledni, ubijali su iz baze sa nožem,defibrilatorom, i sličnim glupostima, i to "jednom opali" pobije pola tima....
Jednostavno premeniš server i đuskaš dalje

Ja vidjam likove koji imaju auto flare za chopere. Stanem na neko uzvisenje i cekam sa mobile AA, drzim ga na nisanu 8 sekundi i opalim. Medjutim, cim opalim rakete eto njegovog flare-a. I to svaki put.
Video sam par likova koji to imaju, nema sanse da ima kameru na zadnjem delu attack chopera.

Nazad
Vrh Dno