Šta je novo?

Battlefield 3

Tada sam platio Intesinom Visa internet karticom.

Prošla uplata sa adresom iz Aljaske, kartica je Erste poklon kartica :)

BF3 Close Quarters za dzabaka

Redeem Product Code >> Enter BF3E3

Probacu kad budem na kompu,a kako to,jel to oni našli da dele besplatno? :-D

Ja ukucao malopre nije htelo. Možda zato što mi nije igrica apdejtovana

Trajalo je dok je trajao E3..

Vidi stvarno, izgleda da su produzili, trebalo je samo tokom E3-a..

Instalirao sam i ja i odigrao bf ponovo posle 3 meseca :D
Sta da pricam kada je sve ispricano za tu ekspanziju, Da se ne ponavljam :)

Bogami, za dzabe ovaj CQ je skroz ok :) Kida zvuk..

Do nedavno je sve bilo ok a sada sam nekoliko puta zaredom kada sam probao da igram i odem na server browser ne mogu nista da stikliram kao da ni ne pokrenem ni jednu kreiranu igru niti quick match. Ponasao se kao da ni ne kliknem nigde. Ovo se desava samo iz Opere 12.15 (pored nje imam radi reda i IE da bi probao kada se neki ovako bag dogodi). Probao sam da se izlogujem, da obrisem cookies ali nije pomoglo. Ima neko ideju sta bi mogao problem biti da ne bi morao ubudce iz IE da pokecem igru.

Vidi u Opera temi ali ako je to ona nedovrsena bagovita Opera 'next' onda je batali dok ne bude neki konkretan build.. barem za BF..

Do nedavno je sve bilo ok a sada sam nekoliko puta zaredom kada sam probao da igram i odem na server browser ne mogu nista da stikliram kao da ni ne pokrenem ni jednu kreiranu igru niti quick match. Ponasao se kao da ni ne kliknem nigde. Ovo se desava samo iz Opere 12.15 (pored nje imam radi reda i IE da bi probao kada se neki ovako bag dogodi). Probao sam da se izlogujem, da obrisem cookies ali nije pomoglo. Ima neko ideju sta bi mogao problem biti da ne bi morao ubudce iz IE da pokecem igru.

Isti slucaj i kod mene (Opera 12.15), iz ostalih browsera sve normalno radi...

Neverovatno, godinu dana nisam palio ovu igru i juce se prevarim i uzmem premium (na popustu bio 15$). Origin citave noci svlacio podatke, folder igre je sada "tezak" 35GB. Ni na jedan server ne mogu da udjem izbaci mi gresku "You were disconnected from EA Online (1)".

Pokusao sam REPAIR instalacije, brisanje config fajlova, gasenje MSI Afterburnera i OSD, nista ne pomaze. :(

Neverovatno, godinu dana nisam palio ovu igru i juce se prevarim i uzmem premium (na popustu bio 15$). Origin citave noci svlacio podatke, folder igre je sada "tezak" 35GB. Ni na jedan server ne mogu da udjem izbaci mi gresku "You were disconnected from EA Online (1)".

Pokusao sam REPAIR instalacije, brisanje config fajlova, gasenje MSI Afterburnera i OSD, nista ne pomaze. :(

Battlelog update? Punkbuster working? Nije blokirana igra od strane firewalla? Ili od strane antivirusa? Nije ti banovan battelog nalog? :trust:

Battlelog update? Punkbuster working? Nije blokirana igra od strane firewalla? Ili od strane antivirusa? Nije ti banovan battelog nalog? :trust:

Rucno odradio update Punkbustera, Firewall nije blokirao nista, pokusao i sa gasenjem fw, AV nema FW. Nije banovan ako mogu da se ulogujem u battlelog :)

Pokusacu uvece da iscackam nesto. Sve mi se cini da mi reinstalacija i skidanje 35GB ponovo ne gine... :trust:

Pokusacu uvece da iscackam nesto. Sve mi se cini da mi reinstalacija i skidanje 35GB ponovo ne gine... :trust:

Ma nije do tih 35gb, a i ako hoces da tako probas, pomeris ceo BF3 u neki drugi folder, pokrenes download, pauziras posle minut dva, i vratis ceo folder i pustis ga da odradi verify ili kako to origin vec radi.

Ma nije do tih 35gb, a i ako hoces da tako probas, pomeris ceo BF3 u neki drugi folder, pokrenes download, pauziras posle minut dva, i vratis ceo folder i pustis ga da odradi verify ili kako to origin vec radi.

Имам ја целу процедуру како одрадити ово, ни случајно да скидаш 35 гига поново.

Изволи:
cut and paste all the installed games from the Origin games location (mine is G:\Origin\Games) to a temp folder. Opened up Origin and began the download of a game, after about 3% percent I paused the download and exited Origin completely. I cut and pasted the whole game folder from my temp folder to where my Origin games are stored and overwrote/merged the folder with the small amount that Origin had started to download. Re-open Origin and resume the game download, the percentage downloaded shot from 3% up to about 92%! Once completed I tried launching the game but it crashed at startup with a Windows error. I solved this by right clicking on the game in Origin and repairing the install. This scanned the games file integrity and downloaded approx 100mb. After this, the game ran fine.

Just for info, the Origin registry entries for the games should be in here, if they are not then the game will not work. Using the above method, re created the needed entries for the games:

Location of registry entries:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node

Example: (in here you will see all the required info)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA GAMES\Battlefield 3

browser plug-in nekad se zbaguje za update... vidi da ga "rucno" instaliras ponovo.

Nazad
Vrh Dno