- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Tada sam platio Intesinom Visa internet karticom.
Probacu kad budem na kompu,a kako to,jel to oni našli da dele besplatno? :-D
Bogami, za dzabe ovaj CQ je skroz okKida zvuk..
ja sam na godišnjemHahaha sad ti se svidja CQ?![]()
Hahaha sad ti se svidja CQ?![]()
Do nedavno je sve bilo ok a sada sam nekoliko puta zaredom kada sam probao da igram i odem na server browser ne mogu nista da stikliram kao da ni ne pokrenem ni jednu kreiranu igru niti quick match. Ponasao se kao da ni ne kliknem nigde. Ovo se desava samo iz Opere 12.15 (pored nje imam radi reda i IE da bi probao kada se neki ovako bag dogodi). Probao sam da se izlogujem, da obrisem cookies ali nije pomoglo. Ima neko ideju sta bi mogao problem biti da ne bi morao ubudce iz IE da pokecem igru.
Neverovatno, godinu dana nisam palio ovu igru i juce se prevarim i uzmem premium (na popustu bio 15$). Origin citave noci svlacio podatke, folder igre je sada "tezak" 35GB. Ni na jedan server ne mogu da udjem izbaci mi gresku "You were disconnected from EA Online (1)".
Pokusao sam REPAIR instalacije, brisanje config fajlova, gasenje MSI Afterburnera i OSD, nista ne pomaze.![]()
Battlelog update? Punkbuster working? Nije blokirana igra od strane firewalla? Ili od strane antivirusa? Nije ti banovan battelog nalog? :trust:
Pokusacu uvece da iscackam nesto. Sve mi se cini da mi reinstalacija i skidanje 35GB ponovo ne gine... :trust:
Gdin_M-koji ti je nick u igri?
Ma nije do tih 35gb, a i ako hoces da tako probas, pomeris ceo BF3 u neki drugi folder, pokrenes download, pauziras posle minut dva, i vratis ceo folder i pustis ga da odradi verify ili kako to origin vec radi.
Имам ја целу процедуру како одрадити ово, ни случајно да скидаш 35 гига поново.
Do nedavno je sve bilo ok a sada sam nekoliko puta zaredom kada sam probao da igram i odem na server browser ne mogu nista da stikliram kao da ni ne pokrenem ni jednu kreiranu igru niti quick match. Ponasao se kao da ni ne kliknem nigde. Ovo se desava samo iz Opere 12.15 (pored nje imam radi reda i IE da bi probao kada se neki ovako bag dogodi). Probao sam da se izlogujem, da obrisem cookies ali nije pomoglo. Ima neko ideju sta bi mogao problem biti da ne bi morao ubudce iz IE da pokecem igru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari