Šta je novo?

Battlefield 3

Steta sto u TDM modu skoro pa i da nema mape Talah Market...Najbolja mapa za TDM

Ma na ovom igram stalno i smucio mi se vise...stekare i cheateri su cesti gosti ovde....

Odlicna je ovo serija, ubadaju sve kako treba. :D

Vjerujem sto su BF friends snimali, snimali su. Makar do BF4 nslova. Dobra ova zadnja.

Taman sam se ponadao da je onig 6gb bio preload kad ono jos 4 gb -.-

Prvi utisci: CTF mi se sviđa,mora se pomučiti da se dođe do zastave,timski rad neophodan i pešadije i oklopa.Mnogo javelina i mine na sve strane. Me gusta mucho :D
AS je glupost, barem kad je pun server,više sudara nego išta. Zgodno za iživljavanje i da ko nije do sada otključa sve dodatke za avion. Možda sa 8 igrača max i dobije neki smisao.
Nisam igrao Conquest još.

Evo malo random gameplaya:

[youtube]5tU6BqPDY3I[/youtube]

Ctf je najobicniji kamperaj kod svojih zastava. *** sve po spisku onom kome je ovo palo na pamet da implementira

Šta znači ,,ctf"?

3.jpg

not sure if serious...

Ctf je najobicniji kamperaj kod svojih zastava. *** sve po spisku onom kome je ovo palo na pamet da implementira

*****čine iz dajsa, uspeli su da omase kompletnu sustinu CTF-a u Battlefieldu.

čobani, budale.

Poslednja izmena:
Ja verujem da u razvojnom timu nema više ni jedan jedini mozak od onih koji su pravili BF1942.

CTF treba da bude na ogromnim mapama "WIDE - Flank friendly", gde u sredini nije brisani prostor vec "conquest-like" cap zone sa 4-6 zona.
Jedan deo tima treba da vodi borbu za prevlast na tim zonama da bi omogućio timu što bliži spawn do neprijateljske "poen" zastavice koju treba da ukradeš.
Samim time, nestaje bilo kakav vid spawn rape/campinga.
Takođe, poželjno bi bilo da se totalno onemogući spawn na ljude, već samo na cap zastave.
Juče u nekoj partiji, navukli smo se na 50m od neprijateljskog spawna i silovali ih do kraja partije poput nekog TDM sa predefinisanim spawn lokacijama.. dno.

Poslednja izmena:
u pravu si igro sam par rundi svi kampuju samo nas 5 pokusava da uzme zastavu, mada bezuspeno

Hahahah pa ovo je najgora ekspanzija ikad! End Game Fail teski...*** na sta je ovaj BF3 spao, pohlepa je cudo! Upravo sam imao priliku da igram i na Sabalan Pipeline mapi i mogu reci samo : FAIL FAIL FAIL i teeeeski FAIL! pa tacno ce sve igrace otjerati od BF4 ako ovako nastave.... Capture the flag necu ni da komentarisem kakvo su njesra napravili a o Air Superiority ni ne razmisljam...Boze sacuvaj!

End Game u pravom smislu reci, mogli su da ga nazovu "Uninstall Game" :D

Hahahah pa ovo je najgora ekspanzija ikad! End Game Fail teski...*** na sta je ovaj BF3 spao, pohlepa je cudo! Upravo sam imao priliku da igram i na Sabalan Pipeline mapi i mogu reci samo : FAIL FAIL FAIL i teeeeski FAIL! pa tacno ce sve igrace otjerati od BF4 ako ovako nastave.... Capture the flag necu ni da komentarisem kakvo su njesra napravili a o Air Superiority ni ne razmisljam...Boze sacuvaj!

EDN GAME je sve to sto si rekao samo suprotno. To bi mape bile bolje da su kao bazar, metro možda ? Ziba tower možda ili talah market.. ?

END GAME ima najbolje BF3 mape sa caspianom. Ako je neko ipak fan close quarters borbe, to je drugi par cipela.

End Game u pravom smislu reci, mogli su da ga nazovu "Uninstall Game" :D

:D Drago mi je da nisam uzimao Premium, samo Armored Kill mada i to nisam morao, i dalje se najvise igraju default mape. Koja pohlepa od strane EA/DICE-a, nadam se da ce im se nekako obiti o glavu..

A ovaj Glenn dodje nesto kao Emix u Tomb Raider temi :D :)

Posjedujes jedan DLC, AK a hejtas na ostale.. nice..

Šta znači ,,ctf"?

Camp the Flag :D

Meni su sasvim OK mape,ali ja sam kamperčina par exellance :wave:

Zaključak što se tiče DLC-ova (moj ukus naravno): BTK>>AM>EG>AK>>........................>>CQ

Inače BF2 svetlosnu godinu ispred naslednika. BF4 bolji biti neće sigurno.

Poslednja izmena:
Vas dvojica ladno radite za EA (mislim na gorgilija i glena, jedan post se umesao dok sam kucao), vise nema sumnje.

Asimilirali ih ;)

Vrh Dno