Cuj dok vidis svojim ocima.. o ja timske igre. I kakvoj crnoj mapi ..pa ne vidis na minimapi cijeli prostor.
Spotanje radi ono sto treba da radi i sto je ocito - poboljsava timsku igru.
EDIT: Kolega je pomenuo Project Realty mod, BF2. Fantastican primjer. Ne sjecam se dobro ali mislim da sam znao provesti po pola sata gledajuci jedan tim kako se dogovara, voza naokolo da dodje do objektiva i skonta sta dalje. 30 minuta nicega ?! Mozda je to nekome prestiž. Ne bi mi bilo mrsko izdvojiti 3 sata igranaj sa drustvom takvoga moda ali ja ne zelim da igram 3 sata da uzmem jedan objektiv. Zelim da uletim i da se zabavim nekih 15-30min. A vi se zamislite sta bi se desilo da ste u takvoj igru i da su svi random igraci bez komunikacije.
@zuloom- adrenalin u bf3 se moze osetiti u 5vs5 infantry ili 8vs8, jedan heli, jedan avion. tu se sve vidi. i pored glitcheva i bugova bolja strana pobedjujei
Pa bas to.. ne postoji tehnicka mogucnost da se sve implementira u igru ono sto je u relanosti (ili iz nekoga razloga ne postoji u irgi) pa onda dobijes zamjenske stvari kao 3D spotanje."Kolega" ko prica o bilo kakvom elitizmu ovde? Ne pricam ni o ultra realizmu u FPS-u jer za takvo nesto ne postoji pravo resenje u ovom trenutku (tehnoloska ogranicenost verovatno).
Da ne kazem da niko ne pita sta je sa ljudima koji ne poznaju engleski.
Izvinjavam, se za off ali moradoh da odgovorim neupucenom kolegi.
Zasto se ovom crveni ekran svakih par sekundi iz cista mira?![]()
Pa koliko se tu gine, jednom u partiji, ako je ovako smaracki svaki put kad si ranjen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari