Šta je novo?

Battlefield 3

Samo kodovi.

Ako nekog interesuje samo igra, a ne Premium, neka mi se javi da podelimo paket.

A gdje je u toj cijeloj prici BF3 LE ? Kao prvo, nije trebao kupovati igru sa PREMIUMOM vec samo PREMIUM posto ima igru. I drugo, koliko si dobio kljuceva ?

Dva kljuceva se dobija, jedan je Battlefield LE, a drugi je Premium service.

A gdje je u toj cijeloj prici BF3 LE ? Kao prvo, nije trebao kupovati igru sa PREMIUMOM vec samo PREMIUM posto ima igru. I drugo, koliko si dobio kljuceva ?

Pa zato što je ovo možda bila najpovoljnija verzija u trenutku kada su bili aktuelni ti popusti, ovaj paket je bio 30$ na akciji.

Za 30$ je dobio tu verziju sa oba ključa, a još može da proda LE ključ pa ga to izađe još i jeftinije.

Poslednja izmena:
Mnogo volim da koljem snajpere,najbolji osecaj :D
Presao sam konacno 200h u bf-u :D

Amazon je vratio punu cenu, ali na Originu ima da se nađe Premium Ed za 30e. Doduše, ovde već ne verujem da mogu da se razdvoje BF3 igra i Premium ključ. Ali da, poenta je da je PE jeftiniji od samog Premiuma, kao što reče rAMA, mnogo bolja varijanta.

Nikako da iko odgovori ko je imao iskustva, ako kupim BF3 premium edition acc (PC) hocu li ga moci aktivirati na mom acc tj samo key ?

Razmisljam da kupim igru posto sam je igrao dok je jos bila u beta fazi pa me interesuje da li vredi? pitam zbog toga sto je jos onda bilo jako mnogo chitera sa wall hakom i ostalih gluposti.. ako toga ima sada onda ne bih da ulecem u sve ovo?

Da, posto moze da se nadje premium acc pa sam mislio da ga uzmem i ukucam key kod i na svom nastavim bf3 sa premiumom. ali kako kazes potvdjuje ocekivano da su to dva razlicita acc i da nece da ide tek tako.

"Razmisljam da kupim igru posto sam je igrao dok je jos bila u beta fazi pa me interesuje da li vredi? pitam zbog toga sto je jos onda bilo jako mnogo chitera sa wall hakom i ostalih gluposti.. ako toga ima sada onda ne bih da ulecem u sve ovo?"

"he who dares wins"

Kupuj. Ja imam u igrici 200h i jos nisam naleteo na nekog sa wallhack-om

Pa izasao COD BO2, pa sva deca sa hakovima presla tamo ^^

Poslednja izmena:
^ Stvarno. Ja juče ukucam na youtube čisto da vidim kako izgleda multiplayer u cod, znači nije mi bilo dobro. BF3 je u odnosu na cod i mama i tata i sestra i svekrva.

iskreno nije delovalo tako u pocetku u bo2, ali kako otkljucavas nova oruzja i attachmente, shvatas da igra nema veze sa bo1, da nije izbalansirana, da je quicskoping moguc, recoil kako napredujes prestaje da postoji, da ti pucaljka opali i pre nego sto nanisanis, mape deluju sve manje i manje, smg je previse jak i precizan, glupave bouncing batty iz 21. veka su imba, opet su vratili magicni noz koji te kolje sa 2 metra, premalo je ljudi na mapama (12 osim u ground war - 18)... prosto nema potrebe za hakovima lol kako odmices u multiju shvatas da je sve bila zamka i da su sve mane iz svih pretodnih cod-ova zajedno na jednom mestu... prosto mi je neverovatno koliko je pocetak igranja do 30 i nekog lvla delovao sasvim solidno, a koliko je ******ski osecaj igrati ovu igru kada si vec na 40om lvlu

ne znam sto okacih ovde sve ovo, ali nije ni bitno raduje me skori dolazak novih mapa za bf3 i ostaje mi da sanjam ww2 tematiku u bf3 maniru :))

ne znam sto okacih ovde sve ovo, ali nije ni bitno raduje me skori dolazak novih mapa za bf3 i ostaje mi da sanjam ww2 tematiku u bf3 maniru :))

Heroes & Generals, u beti trenutno:

Pa može biti dobra alternativa za BF3 u WW2 okruženju. Kad realno pogledaš, BF3 moraš prvo da kupiš (ne za male pare) i onda ponovo moraš da kupiš da bi imao sve te premium puške, mape zezalice. Ovo je bar u startu F2P pa kupiš samo ono što ti treba ;)

Pa može biti dobra alternativa za BF3 u WW2 okruženju. Kad realno pogledaš, BF3 moraš prvo da kupiš (ne za male pare) i onda ponovo moraš da kupiš da bi imao sve te premium puške, mape zezalice. Ovo je bar u startu F2P pa kupiš samo ono što ti treba ;)

Igrao sinoc i nije toliko lose, na tih sat-dva vremena potrosenih na igru uopste nisam video problem sa f2p modelom, cak i igra deluje interesantno kad ima normalnih ljudi zbog battlefield ww2 atmosfere. Inace, oruzja i dodatke sto sam hteo - kupio sam i nesto vise mi nije ni bilo potrebno. Cak i kad nesto razmislim, kad bi i BF3 bio f2p sa transakcijama za ostala oruzja ja bih najverovatnije ostao na free modelu jer bukvalno najveci deo igre igram sa defaultnim oruzjima sa pocetka. Nema skinera, nema grindanja, uglavnom moze lepo da se prodje sa f2p modelom i zabavom uz njega.

Heroes & Generals, u beti trenutno:

he dobio sam invite jos pocetkom godine, ali sobzirom da su im serveri bili aktivni samo najavljenim vikendima nisam nikada probao igru, ne mogu vise da se organizujem za takav vid igranja :)

[youtube]3J4Rbg1RQ_U[/youtube]

Vrh Dno