Šta je novo?

Battlefield 3

Kazem ti,meni je origin dozvolio da napravim novi nalog,ali sa istim starim podacima,i sada tu nemam nista.Problem je sto su mi sada i chrome i firefox na arapskom,kao i mail.Znaci,brisao sam i instalirao i nema sanse da promenim

Meni je hakovan akaunt, kontaktirao sam EA, vratili mi nazad ali indijanac koji je igrao je bio citercina i banovan sam na "punkbusteru".
EA kaze da ne mogu da mi pomongnu da moram da kontaktiram PB.
Ja ih kontaktirao oni me otresli.

Evo sta kazu: http://www.evenbalance.com//trouble...45312&password=9734186be95a847c32582fa0a285ad

Kukam ali pitanje da li ce pomoci. Sad eto zbog nekog *****a ja ne mogu vise da igram. :mad:

Brate meni su sve unistili,sada dobijem poruku na mobilni telefon,da neko menja moj pasword.strasno

Ma... i eto covek plati kao da igra original i onda da ne kazem sta.
Sta sad to samo bog zna, idi kontaktiraj EA live chat pa vidi sa njima. Ja sam to uradio i sve su mi sredili sto je do njih kao ovo za banovanje na serverima to moram sa PB da vidim oni ne mogu nista.

A ovi po svemu sudeci bas ih briga.

Da se javim,probao sam opet na live chat,i ne mogu da mi pomugnu,posto su mi promenili datum rodjenja na mailu,i ne slaze se sa onim sto ja njima govorim.
Ode jedno dersetak igara

Druze moj, ti si napravio novi nalog i zato nemas igara. Igre ti sigurno nisu izbrisane sa originalnog naloga i sumnjam da postoji ta opcija sam otrebas vratiti originalni a ne koristiti taj sto si novi napravio.

Kolegi sa jednog foruma isto uradili. Jedan od support likova mu trazio postavu igraca neke od FIFA igara i slicno da utvrdi da li je zaista vlasnik.

Vidi sa supportom da li na nekoj drugoj osnovi mogu da ti vrate nalog i utvrde pravog vlasnika.

A to sto ti je browser na arapskom vjerovatno imas neki malware/spayver i slicno pa ti je na taj nacin uhakovan PC i ujedno Origin. Digni novi sistem i probaj pristupiti mailu i povratiti isti.

Druze moj, ti si napravio novi nalog i zato nemas igara. Igre ti sigurno nisu izbrisane sa originalnog naloga i sumnjam da postoji ta opcija sam otrebas vratiti originalni a ne koristiti taj sto si novi napravio.

Kolegi sa jednog foruma isto uradili. Jedan od support likova mu trazio postavu igraca neke od FIFA igara i slicno da utvrdi da li je zaista vlasnik.

Vidi sa supportom da li na nekoj drugoj osnovi mogu da ti vrate nalog i utvrde pravog vlasnika.

A to sto ti je browser na arapskom vjerovatno imas neki malware/spayver i slicno pa ti je na taj nacin uhakovan PC i ujedno Origin. Digni novi sistem i probaj pristupiti mailu i povratiti isti.

Ali kako sam mogao da napravim nov nalog sa vec koriscenom mail adresom,i sada opet imam isti origin id?

Da ti igre nisu skrivene a ne izbrisane jer ne vidim da se moze izbrisati:

126f6a62ccd40006f6bb500730cbfc01.jpg

21418d7c48b9c6d4127061cbac882767.jpg

Takodjer mi nije jasno kakao si napravio novi nalog a imas isti ID. Novi nalog je novi nalog, novi mail itd.

Kako si tacno napravio novi nalog ?

Unjeo si novi mail, novu šifru a uzeo isti origin nick ? Mozda je origin nick promjenjen sa tvog original profila pa je prvobitni nick postao dostupan.

Poslednja izmena:
Da ti igre nisu skrivene a ne izbrisane jer ne vidim da se moze izbrisati:

126f6a62ccd40006f6bb500730cbfc01.jpg

21418d7c48b9c6d4127061cbac882767.jpg

Takodjer mi nije jasno kakao si napravio novi nalog a imas isti ID. Novi nalog je novi nalog, novi mail itd.

Kako si tacno napravio novi nalog ?

Unjeo si novi mail, novu šifru a uzeo isti origin nick ? Mozda je origin nick promjenjen sa tvog original profila pa je prvobitni nick postao dostupan.

To ti ja pricam,isti mail,isti origin id,a nema nicega,ni ja ne razumem.
Promenio sam samo pass.

Dva puta sam pokusavao i ne mogu da pomognu,posto kazu da se datum rodjenja ne slaze sa onim koji oni vide.
Govorim o mailu.

Jesi li provjeri da li ima skrivenih igar ? Ako je promjenjen mail, onda je tvoj stari slobodan sto je sada zapravo novi akaunt a ne stari.

Znaci, ako je neko promjenio mail, tvoj stari sa kojim si se logovao navodno postaje free mail i sa njim si zapravo napravio novi nalog a nisi se ulogovao u stari. Barem tako mislim.

Da li si vratio taj mail sto je na arapskom ili kojem li vec jeziku ?

I opet pitam, nisi napisao, korak po korak.. kakao si napravio novi akaunt ?

Poslednja izmena:
Pazi,verovatno si u pravu da je promenjen mail.Vratio sam stari mail.promenio sam pass,sve poruke na mialu su tu,nasao sam i informaciju sa origina,kada sam kupovao neke igre.
Znaci,nisam mogao da se ulogujem danas na origin,hteo sam da promenim pass,ali mi je izbacivao poruku da nije dobar mail.
nakon toga sam dobio poruku na mail da mi je promenjen pass.
Kazem,nikako nisam mogao da promenim pass,pa sam,budala,napravio nov,ali sa istom adresom,cak sam i origin id stavio isti,i sve je prihvatilo.
Sada imam nalog,koji je istog naziva,kao i pre,samo prazan.
Sada sam kontaktirao treci put live,i problem je sto kazu da se datum rodjenjakoji ja njima govorim ne salze sa njihovim,a to nije moguce promeniti,to kazu ne moze niko.

Ja samo ti verovatno na ignore listi cim ne reagujes na ono sto ti pisem, probao sam da ti pomognem al se ti ponasas ko bot, procitaj moju poruku na prethodnoj strani i sredices problem iz 2,3 pokusaja, ako uopste mozes da vidis ovaj post.

@mandrak
nisu njima provaljene baze nego ljudi drze istu kombinaciju mail/pass za razne stvari i onda kad neko razbije bazu slabo zasticenog warez foruma on isproba na poznatijim servisima kao sto su origin,steam,uplay,mail itd, zato mu je lik sredio i mail i origin u isto vreme. To se isto i meni desilo pa sam se naucio i sad pazim gde dajem koje sifre i mailove. Stoji da su EA retardi ali zato sto ne omoguce zastitu kao steam preko mail-a nego te pustaju da menjas mail kako hoces, zato i zbog jos milion drugih stvari ali sad to nije tema

Poslednja izmena:
Ok,ali jos koliko puta da probam?
Uvek dodjemo do pitanja kada sam rodjeni oni kazu,zao mi je,ne poklapa se sanasom bazom.
Sta da radim?

Posalji mi neki tvoj kontakt na pm gde mozemo da pricamo (steam,gmail,skype) pa cu ja da se ulogujem preko mog origin accounta i probacu da im objasnim kao sto sam meni sredio.

Pazi,verovatno si u pravu da je promenjen mail.Vratio sam stari mail.promenio sam pass,sve poruke na mialu su tu,nasao sam i informaciju sa origina,kada sam kupovao neke igre.
Znaci,nisam mogao da se ulogujem danas na origin,hteo sam da promenim pass,ali mi je izbacivao poruku da nije dobar mail.
nakon toga sam dobio poruku na mail da mi je promenjen pass.
Kazem,nikako nisam mogao da promenim pass,pa sam,budala,napravio nov,ali sa istom adresom,cak sam i origin id stavio isti,i sve je prihvatilo.
Sada imam nalog,koji je istog naziva,kao i pre,samo prazan.
Sada sam kontaktirao treci put live,i problem je sto kazu da se datum rodjenjakoji ja njima govorim ne salze sa njihovim,a to nije moguce promeniti,to kazu ne moze niko.

Ti imas novi prifil i to nije onaj stari sto trebas povratiti. Prilozi im mailove i kljuceve od igara i vidi da li ima pomoci i budi uporan.

Sredio je zmay,posle dosta borbe:)
Ovim putem mu se javno zahvaljujem.
Videosam na Batllelog-u da je u to vreme,kada mi je hakovan nalog,lik u moje ime dodao neke prijatelje.

Sve ti igre vracene itd ..?

Da,igre su sve vracene.
Probao sam samo pet minuta BF3,da nisam slucakno popio ban,ali radi.
Jedino je razlika sada,sto sam ulogovan sa zmajevim nekim starim mailom,posto je moj iskoriscen za pravljene novog naloga.
Zmaya za predsednika!:D

Edit: Jedna stvar mi nije jasna,ostao sam bez svih prijatelja,sada ih imam samo osam,ali ne mogu da prihvatim ni jednog vise,kaze da je puna lista.:mad:

Poslednja izmena:
Drugovi treba mi pomoc. Imam obicni Battlefield 3 gde sam neki 13 nivo recimo. Sad sam uzeo sa Amazona Premium Edition i vidim da to nije samo nadogradnja na osnovni paket (obicni BF3), vec ima u sebi i BF3 LE. Pitanje sledi :) da li ja gubim svoj nivo ukoliko sad instaliram LE verziju?

Ja bih uzeo taj Premium, ako ima nekog kome treba LE, pa da podelimo.

Drugovi treba mi pomoc. Imam obicni Battlefield 3 gde sam neki 13 nivo recimo. Sad sam uzeo sa Amazona Premium Edition i vidim da to nije samo nadogradnja na osnovni paket (obicni BF3), vec ima u sebi i BF3 LE. Pitanje sledi :) da li ja gubim svoj nivo ukoliko sad instaliram LE verziju?

Premium ne sadrzi igru osim ako nije BF3 premium edition. Ako je samo BF3 premium, onda imas samo PREMIUM bez igre. Ako moze baci link na amazon posto mi nije jasno kako ce premium sadrzavati BF3 LE kada premium sadrzi sve DLC-ove pa i prvi B2K iz LE.

LE verzija nije nista drugo osim BF3 + prvi B2K DLC dok premium sadrzi sva DLC izdanja. Znaci PREMIUM je popust na DLC-ove + neke sitne pogodnosti.

Poslednja izmena:
Vrh Dno