Šta je novo?

Battlefield 3

Da, u BC2 sam samo Rush igrao, a sada samo Conquest.. Igra je fenomenalna, nema tu sta mnogo da se prica, nije savrsena jer to je mit, nikad svima nesto nece biti savrseno, promenio bi ja par stvari ali opet tako bi neki drugi lik promenio neke druge stvari i tako u nedogled, ja samo znam da se jako zabavljam i tesko da bi sveukupno mogao nesto mnogo bolje da smislim.

BC2 je RUSH igra dok je BF3 conquest igra tako da je tesko porediti levelovanje mapa. Odnosno, meni je uzitak conquesta u BC2 kao rush u BF3, onako.. na par mapa dobro ali generalno meh.

+1 BC2 uglavnom samo rush, bf3 samo conquest.

Destrukcija u BC2 je daleko kompleksnija ali te ja pitam na cemu bi mi igrali da je jednaka ? Karkand ti sve govori.

No way Jose, destrukcija nimalo nije kompleksnija vec je gotovo ista tj. precomputed, uz dodatak da neki objekti debrisa u bf3 imaju fizicka svojstva i mogu da se guraju i pomeraju, plus to sto su mape mnogo vece sa vise objekata za unistenje. Razlika koja cini da bc2 prividno ima bolju destrukciju su objekti na mapama, one dvospratnice koje su mogle da se rasparcavaju po nekim delovima pa deluje realnije, plus onaj gromovit zvuk rusenja zgrade i slowmo efekat, dok Bf3 ima jednospratne objekte i visespratnice koje naravno ne mogu da se ruse komplet vec samo okolni zidovi, kao sto je i audio dozivljaj rusenja dodatno umanjen. Steta stvarno sto destrukcija nije mogla nesto vise da napreduje, ali kada se pogleda koliko je dizajn i balans nekih mapa (polozaj baza, sunca, odbrane) omasen, bolje da nista i ne diraju, jer ko zna, mozda bi jos i vise zasrali...

Dobro sad'.. nisam vagao. Prepravit cu pa cu reci da je destrukcija mnogo ljepsa u BC2. Kada opalis tenkom po kućama na Arci, strasan dozivljaj dok mi to bas nije u BF3. Kako sam rekao, ako bi destrukcija bila kao u BC2 gdje mislim svaku kuću mozes srusiti, karkand ne bi bio igriv. Bio bi mnogo zahtjevan.. kao i šarki. Opet kako sam kazes, u BC2 srušiš one dvospratnice do temelja dok u BF3 samo one manje kuće a dvospratnice ostaju. Pa se dobija taj osjecaj da je veca destrukcija u BC2 nego u BF3. Ali da budemo iskreni, sada se sjetih, uletite na CB na kojoj se na oko nema sta srusiti, na servere preko 2K tiekta gdje se igra preko 2 sata.. ma druga mapa. Pustinja. Pa ipak destrukcije ima dosta samo su mape velike pa su destruktivni elementi bilo drvo, zgrada ili ograda razbacani i nisu gusto postavljeni kao u BC2. Al ije sama destrukcija na limitu u BF3 jer ona najvise obara FPS. Moramo sacekati da se jace karte standarizuju koje ce hendlati vecu i kompleksniju destrukciju.

Poslednja izmena:
Destrukcija zgrada slabo obara fps jer je skriptovana, naravno racunajuci igranje na nekom normalnom procesoru. Mogli su oni da ubace i rusenje visespratnica ali je to verovatno spreceno zbog balansa i dizajna mapa, pogotovo gradske mape za razliku od onih sela\varosica iz bc2, kao i mozda zbog toga koliko serverska strana moze da izdrzi, posto i ovako par puta kada sam ulazio na te high ticket servere gde je Caspian razvaljen osecao se lag koji je cigledno bio do servera...
Inace, realtime destrukcije nece skorije u ovako glomaznim multi igrama, ali kada je bude bilo, to ce biti pravi uzitak rasparcavanja i demoliranja mapa, uz naravno nezaobliazno kukanje i gomilu glitch/funny klipova. :D

Poslednja izmena:
Samo da javim drugari, instalacijom Asus Xonar zvucne kartice, moje muke sa MP su se resile. Juce odigrao partiju od dva i po sata :) (14000 points od novajlije nije lose :D )

Gdin_M - Baš se ne slazem. Kada partija na karkandu zapocne, i kada zavrsava ja nemam isti FPS. Mnogo mi spusti FPS kada se nalazim dole na marketu gdje su kuće porušene ili onde ispred US baze. I ako je destrukcija skriptovana utice na FPS.

Poslednja izmena:
A kako provalite ko cheatuje? Jel ima nesto bas ocigledno..

Ja nisam naleteo ni na jednog koji je uradio nesto nemoguce u igri, a da ima igraca koji koriste aim, ima.

A kako provalite ko cheatuje? Jel ima nesto bas ocigledno..

Exploitera na sve strane. Recimo na Zibi vec se penju na SVE krovove...
pocelo je sa krovom gde su klima uredjaji, a vec 2 dana ih vidim i na suprotnom krovu. Kako li se penju nije mi jasno :trust:

Poslednja izmena:
Exploater i chieter nije isto. Mislim, za mene jeste ali to sto se koristi rupa u igri nije "haker". Chieteri nisu ocigledni kao prije kada je igra startala. Ili ih nema nikako sto je tesk opovjerovati ili su u manjina.. mozda cak povremeno koriste hack.

Exploater i chieter nije isto. Mislim, za mene jeste ali to sto se koristi rupa u igri nije "haker". Chieteri nisu ocigledni kao prije kada je igra startala. Ili ih nema nikako sto je tesk opovjerovati ili su u manjina.. mozda cak povremeno koriste hack.

Nije nego koriste suptilnije hackove. Nisu vise aimbot i wallhack, nego damage hack i makro. Mada koliko ima instant killove tesko je reci ko je cheater.

Ovaj prokleti Origin svako malo pa odlepi i uzima 35, 40% procesora, je*ote..

Ugasi Origin Borise nakon starta igre. Ili idi origin/account/in game i ako ti je štrigirano "origin in game", iskljuci. Mozda pomogne.

Ovaj prokleti Origin svako malo pa odlepi i uzima 35, 40% procesora, je*ote..

i meni se to desilo,u jednom momentu poceo da mi trokira fps,pada na 30 i manje,ja posle nekog vremena udjem u task manager kad ono origin kida cpu 45% wtf?????? a bf3 50% lol

U igri ne ali kad izadjem svaki treci put Origin ostane i ubija cpu.

Ja nesto ne primecujem one ocigledne cheatere koji kolju ceo protivnicki tim ili pune kill feed sa nekim LMG-om ali zato su serveri puni onih "pametnih" cheatera, puno likova sa damage hackovima (koliko mi se samo puta desilo da padam od jednog metka u telo dok mi je pun health ili da mi avion iscepa tenk a da ne stignem ni da provalim ili da probam da izadjem iz tenka), naravno "savrseni" DICE engine je takav da puno puta nisi ni siguran da li neko hackuje ili engine failuje (saspe ti pola okvira odjednom zbog laga), ponekad uocis nekog sa wallhackom ali opet ne mozes da budes siguran da je kriv jer si mozda bio spotovan ili sl. Sve u svemu sto duze igras bice ti lakse da uocis neku nepravilnost, mene ubedljivo najvise nerviraju chobani sa no recoil makroima koji vise i ne smatraju da je to cheat dok sebe nazivaju pro igracima, licimuri.

Ne znam, nikad nisam razumeo bilo kakav vid cita... Kakav je to merak majku mu!? Pitao sam onako za citere. Skoro sam poceo da igram, pa da znam sta da ocekujem.

Problem BF3 je ocajan net code.Ne mozes da provalis dal' te je ubio dobar igrac,haker ili server.Headshot u glavu je meni na svaka 3 ubistva.Avioni me ubijaju u par sekundi,ubija me lik 3-4 puta za redom sa jednim metkom.Predpostavljam,haker 100%.Pogledam mu rezultat,ne moze da prebaci pozitivnu 0.Iron sight na metu sa F2000 na 5 metara,lik se okrece i....BAM....odoh u vecna lovista.

E, posto imam standard verziju znaci da mogu da furam do 40-tog nivoa (ranka)? Da li se to odrazava i na budzenje oruzja, ili mogu normalno otkljucavati dodatke i kad stignem do famoznog 40-tog nivoa?

Čuo sam da će u BF4 biti i praćka pasuljara i duvaljka sa vlažnim papirom (moraš u ogoljen vrat da gađaš).

E, posto imam standard verziju znaci da mogu da furam do 40-tog nivoa (ranka)? Da li se to odrazava i na budzenje oruzja, ili mogu normalno otkljucavati dodatke i kad stignem do famoznog 40-tog nivoa?

Nemaš ograničenje u činovima ni u unlockovanju oružja koja već imaš, ograničen si na mape i oružja iz vanile.

tema je opsirna,mozda je vec neko pisao,ali ja sam uspeo da namestim cpu usage i mem usage u OSD tj monitoring cpu-a u igrici,evo kako to izgleda,bilo je zinteresovanih dosta i konacno sam iscackao kako...u sledecem postu ide objasnjenje ako nekom treba
Pogledajte prilog 97790

Da li ti HWINFO64 radi samostalno i sma baca informacije ili mora biti i MSI after ?

Usput ako neko zna konzola komandu koja se moze ubaciti u user.cfg da prikazuje temperature CPU/GPU i slicno, neka javi.

Vrh Dno