Šta je novo?

Battlefield 3

Da li neko mozda ima fajlove za RU verziju prebacenu na ENG, nakon sto se igra auto-updateuje ?
Verovatno pitam previse,koliko vidim niko nista nema :p

od kako je izasao cq, samo to igram, mnogo je zanimljivije, bar meni, brze, slabo se kampuje...
ostale modove igrao samo toliko da otkljucam achivmente :)

Heliji su se i do sada realtivno lako skidali, sednes u avion i jedan top attack, ili soflam po celoj mapi sve do baze i heli ni ne moze da uzleti a da ga ne spici javelin ili stinger. To sto si ti samo pesadinac i prasinar i ne zelis u vozilo je tvoj problem. :)

ja nemam problem uopste ne znam sto si se istripovao, i ako od 32 lika bas ja moram da sedam u avion e onda dodjavola

soflama po mapa je sve manje i manje, a i svako ko zna da vozi helish ni soflam mu ne moze nista :D

Daj bre skidam heli sa Iglom non stop..

ja nemam problem uopste ne znam sto si se istripovao, i ako od 32 lika bas ja moram da sedam u avion e onda dodjavola

soflama po mapa je sve manje i manje, a i svako ko zna da vozi helish ni soflam mu ne moze nista :D

Pa ti u prethodnom postu napisa da je heli smarac i da mu uglavnom u 90 posto slucajeva niko ne moze nista. :) A ovo bas da mu soflam ne moze nista, problem je sto heli do sada nije mogao iz gunner pozicije da splash demidzom unisti soflam, pa cak ni raketama i onda strucnjaci direktno na bazu postave soflam i samo lokuju cim uzletis, kao i sto je domet soflama dalek i plus flares nista ne moze onim antitenk oruzjima koja ga lokuju.

Uh, mozda najbolji trejler za BF3 do sad..

A evo ga i retardirani browser-origin sistem uzima svog maha... updateovao igru preko origina i sada kada udjem u battlelog i odem na server on mi kaze da ponovo updatujem igru a origin to naravno nece jer je update vec zavrsen. Neverovatno.

Kazu desni klik na igru u Originu i "fix install"

bukkake_bob - Znam gdje ide ali se mozda nesto zeznulo prilikom postvaljanaj fajlova. Izbrisao patch folder pa downloadujem isti ponovo pa cu da vidim.

Gdin_M - Odradi repair install. Ima jos nekih 100MB dodatnih fajlova.

Poslednja izmena:
Kad krece ovaj zadnji DLC za premium igrace?

dobar savet (tj.link) para vredi ;)
Hvala,hvala.

EDIT: koliko vidim, update fajlovi, tu oko 2mb, ima samo torrent ?
Zar nema na nekom file hostu ?

Ako neces da cekas, skini uTorent i skini fajlove.

Inace ja i dalje imam crni ekran, ima i njih par isto. Da li je neko rijesio ovo ??

I da li vredi svih ovih muka to što ste uštedeli koji evrić sa ruskom verzijom? :)

Inace ja i dalje imam crni ekran, ima i njih par isto. Da li je neko rijesio ovo ??
Isto. Lepo ubacio fajlove (nije mi prvi put), ono i dalje nece. Kad treba da krene ucitavanje, pojavi se crn ekran i moram da gasim igru preko task menadzera. Bezveze. DICE sucks :p

A meni samo nije jasno za sta treba prevod toliko? Kao da niste naucili do sad gde sta stoji.. A i za sve ima slicica, ne kapiram.
Nego kako kontrolisete bes od i*iota online? Team killing, vrtenje helija u krug u bazi i ispaljivanje raketa nasumicno, gazenje dzipom u bazi, kradja tenka dok ga popravljas.. ***, kako bi im naudio.

I da li vredi svih ovih muka to što ste uštedeli koji evrić sa ruskom verzijom? :)
Prijatelju, ne pravi se pametan. Mozda neko NEMA toliko para da daje za igru. Nije u pitanju samo usteda.
Sto, mi sto nemamo para ne bismo trebalo da igramo nista??? Nek crknemo???
Bas mi jadno kad vidim takve komentare kao sto je tvoj.
Dakle, ne, ne bismo je he*ali za nekoliko desetina evra vise, samo je poenta sto tada nismo imali (mozda pricam u svoje ime i u ime jos nekih, usteda nije prioritet), jer je igra bila MNOGO skuplja, preko 40 evra.
Ali sad je standalone verzija jeftinija nego tad, oko 25, pa ima i za manje, ali otad je proslo puno vremena.
Tako da, takvi samozivi, ruzni komentari nisu na mestu, stvarno, jer nemaju svi da daju gomilu para na igre. Ovo je Srbija ako nisi znao.

Evo ja cu ti okacim na dropbox, cek..

Vrh Dno