Support vam dao free key?
Oni koliko ja znam izdaju novi samo ako si kupio igru preko orgina,ako nisi onda ides u prodavnicu gde si kupio za pomoc.
2SaiNt4U je napisao(la):ali moja tastatura (ili windows) ne podrzava cirilicne brojeve.
To je isto ona klasika za Ruse, pa jedno 10-ak puta sam video nekog Name-RU aimbotera i mozes da zamislis koliko imam sjajno misljenje o tome kad vidim RU igraca i kad me ubije u nekom wtf momentu.![]()
report all cheatersNema gorih od rusa, i u BF3 i u MW3 svaki drugi cheater ima "RUS" u nicku....
Moze.Idi u gornji levi cosak u Originu-tamo pise Origin,pa reedem product code,i tu upises kupljeni kljuc.Jel moze da se kupio Battlefield 3™: Close Quarters DLC recimo ovde, pa da se aktivira na Originu ?
Ne vidim nigde opciju aktivacije kljuca, kao sto ima na steamu ?
Hvala lepo! :d
P.S. Ako moze,a pretpostavljam da moze, ako neko zapravo prodaje kljuceve,moze na PM postena ponuda, hvala opet!
Moze.Idi u gornji levi cosak u Originu-tamo pise Origin,pa reedem product code,i tu upises kupljeni kljuc.
isplatljivije je dati 39e za premium , nego 13 za jedan dlc
isplatljivije je dati 39e za premium , nego 13 za jedan dlc
jer me zanima iskljucivo CQ, ne volim vozila, i ovo je jedini dlc koji cu igrati.
A zasto si uopste kupio BF3 ?
Da, ima metro, bazar i canals sa TDM sistemom ..ali eto, BF nije za toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari