Šta je novo?

Battlefield 3

Nisam igrao MP sa gorom zajednicom nego od BF3. Svaku trecu partija popijem uvredu na racun toga jer sam iz Srbije.

Danas sam jednog lika ubio par puta tenkom, i onda je krenulo jedno 15 minuta popovanje kako smo najveci smradovi na svetu itd (http://i.minus.com/iI9R8LCdApwmq.jpg). I izgleda ko god da koristi vozilo na nekim vecim mapama je hakerska pic**.

Cak je i CoD zajednica vise ''mature'' nego ova, prepuna malih rasistickih balavaca.

Znas sta je problem, to sto svaki drugi igrac iz Srbije ima neko svoje nacionalno obelezje, tipa Neko-SRB ili neke tako slicne kombinacije sa SRB, Serbian u imenu i s`toga verujem da je tako strancima najlakse za prozivanje jer se prvo uhvate imena koje daje povod za nacionalno prozivanje. To je isto ona klasika za Ruse, pa jedno 10-ak puta sam video nekog Name-RU aimbotera i mozes da zamislis koliko imam sjajno misljenje o tome kad vidim RU igraca i kad me ubije u nekom wtf momentu. :D

Nisam kreativan sa nadimcima, ali to nije razlog da te neko pljuje bez ikakvog razloga pola partije.

Nema to veze sa tim sto si Srbin, ista bi bila prica da ti je u nicku neka druga nacionalnost, dao si im podatak ko si i odakle pa jedino za to mogu da se uhvate kad zele da te isprovociraju.

Support vam dao free key?

Oni koliko ja znam izdaju novi samo ako si kupio igru preko orgina,ako nisi onda ides u prodavnicu gde si kupio za pomoc.

e to mozda sada.. ali ja sam nabavio ovo cim je izasao bf3, bio je aktuelan i jedan lik je provalio foru i svi smo je koristili, jedan moj ortak je tako nabavio bf3 obican, bf3 limited edition, bfbc2, crysis 2, fifu 12 i jos jednu, zaboravio sam koju igricu. i onda smo se svi hvatali za tu foru.. kao kaze ti da za dokaz slikas kutiju u raznim pozama sa napisanim imenom coveka iz suporta na papiricu koji stoj preko kutije, ili da nacrtam macku.. ili slicno tome.. dosta key-eva smo tako izmamili... naravno damo kao neki fake key koji ne radi.. u ps-u izmenimo key sa kutije i cao... :D nije nam uvek uspevala fora, ali smo je radili..

Poslednja izmena:
2SaiNt4U je napisao(la):
ali moja tastatura (ili windows) ne podrzava cirilicne brojeve.

LOL, ovo moze u potpis! :D

Jednostavno se na prozivke ne obazirite nego gledajte da nagazite lalajvca i recnete ga nozem pa nek prsne od muke. Uvek sam voleo te sto prozivaju kad ih ubijes. Mada obavezno mi neko drugi kaze da me proziva neko jer apsolutno nikada ne gledam u chat.

kad te prozivaju,znaci da dobro igras ;)
volim kada mi kazu da sam citer

To je isto ona klasika za Ruse, pa jedno 10-ak puta sam video nekog Name-RU aimbotera i mozes da zamislis koliko imam sjajno misljenje o tome kad vidim RU igraca i kad me ubije u nekom wtf momentu. :D

Nema gorih od rusa, i u BF3 i u MW3 svaki drugi cheater ima "RUS" u nicku....

Ovo sam morao da snimim!U sred partije,odjednom iz first-person pogleda sam presao u third-person!Jedino sto je slika bedna,snimao sam sa Afterburnerom i kod mene na kompu je mnogo bolja,a sad kad sam je uplovdovao na youtube je grozna.

hahaha al te pokupio :D

Isprobava dice novi mod,pa si ti imao tu cast da prvi probas haah

Ma to je posledica chita. :p

Jel moze da se kupio Battlefield 3™: Close Quarters DLC recimo ovde, pa da se aktivira na Originu ?
Ne vidim nigde opciju aktivacije kljuca, kao sto ima na steamu ?
Hvala lepo! :d

P.S. Ako moze,a pretpostavljam da moze, ako neko zapravo prodaje kljuceve,moze na PM postena ponuda, hvala opet!

Jel moze da se kupio Battlefield 3™: Close Quarters DLC recimo ovde, pa da se aktivira na Originu ?
Ne vidim nigde opciju aktivacije kljuca, kao sto ima na steamu ?
Hvala lepo! :d

P.S. Ako moze,a pretpostavljam da moze, ako neko zapravo prodaje kljuceve,moze na PM postena ponuda, hvala opet!
Moze.Idi u gornji levi cosak u Originu-tamo pise Origin,pa reedem product code,i tu upises kupljeni kljuc.

Pitanjce : koliko sam video - "nick" ne moze da se promeni ?

isplatljivije je dati 39e za premium , nego 13 za jedan dlc

meni bas i nije,jer me zanima iskljucivo CQ, ne volim vozila, i ovo je jedini dlc koji cu igrati.

Poslednja izmena:
Moze, ja sam uspeo nekako ne secam se kako. Mislim na kraju na EA.com sajtu da sam uspeo. A close quarters sam zesce iskulirao, em nije to to za BF, em mi ne pada na pamet svaki od 14 dlc-ova da im kupim..

Od ovih klanovaca,jel ovde mozda prisutan brutalanimalrage ili sir_bizon ?

isplatljivije je dati 39e za premium , nego 13 za jedan dlc

Još se ne znam. B2K DLC gotovo nije igriv.. mape nebalansirane. CQ DLC nema veze sa tradiciom BF igranja. Ja to ne igram nikako. Smao probao i igrao da dobijem pusku. AK jos nije vani, a za end game i onaj cetvrti se ne zna ni kak oizgledaju.

jer me zanima iskljucivo CQ, ne volim vozila, i ovo je jedini dlc koji cu igrati.

A zasto si uopste kupio BF3 ?

Kontam da je slab izbor današnjih FPS ihgara.. tacnije, ne postoje osim BF i MW serijala. Moras se baciti na free naslove ali dati pare za BF3 + DLC i igrati sam ocetiri mape. hmmm................

Da, ima metro, bazar i canals sa TDM sistemom ..ali eto, BF nije za toga.

Poslednja izmena:
A zasto si uopste kupio BF3 ?
Da, ima metro, bazar i canals sa TDM sistemom ..ali eto, BF nije za toga.

Kupio sam ga da bih igrao tacno ono sto mi se svidja. Bas te tri mape su mi chekirane u pretrazi servera, mada uglavnom igram metro 24/7
Tako sam na Black Ops igrao samo Nuketown, ostale mape su bile drek.
Igram MW3 na svim mapama... skoro svim :)

Vrh Dno