Šta je novo?

Battlefield 3

Bilo je u Big Beng-u u Beogradu na Uscu,(ili to bese Delta City?)-zimus sam video.(Bez premiuma)!

Poslednja izmena:
ja sam uzeo bf3 limited u gamesu, preorderovao, dobio kutiju, sada mogu i da je bacim, nicemo ne sluzi :)

Meni treba pakovanje od bf3 premium da vidim kako izgleda.ako neko ima neka me kontakt na pm.

Mozes li biti precizniji zasto ti treba PREMIUM kutija ? Imam osjecaj da hoces od nekoga da kupis PREMIUM u pakovanju.

Znaj da BF3 ne dolazi uz PREMIUM tako da je jedno to sto dodje BF3 na DVD-u a drugo to sto je izasao PREMIUM. Premium ne sadrži nista vec je dozvila za sve DLC-ove i ostale dodatke. Ne instalira se nista dodatno.

Ne vidim razloga zasto uzeti zapakovani PREMIUM osim ako nije mnogo niza cijena u odnosu na recimo neke web sajtove sa kljucevima PREMIUM-a.

Poslednja izmena:
sta sa ovim klipom? mislim nisam ja neki bf3 pro igrac, ali ovaj lik nema pojma, realno

Mogu li da se iskljuce ovi zvuci iz Battleloga? *** mislio sam da mi nesto ploca pisti kad ono Battlelog kad god se nesto desi (battle repor, chat itd) ispusti neki zlokobni zvuk.. A mjutirao sam onaj zvucnik dole i opet.

Sad mi manje smeta kad znam da je odatle, zvuk je totalno neprijatan, kao neko upozorenje iz ploce ili tako nesto :)

Imas u profilu na Battlelog-u, podesavanja za zvukove.
Sound Notifications skroz dole.

Jel i dalje ima aktuelnih 24/7 Metro servera ?
Razmisljam se da instaliram opet BF3 posle pola godine...
Gde da nadjem .eng fajlove za rusku varijantu igre,koju sam kupio?
Hvala :d

Da li postoji neko resenje da se zakljuca minimapa , velicina i uvecanje, mnogo me opterecuje da stalno namestam , pri svakom pojavljivanju i ulazku i izlasku iz vozila?
Hvala.

Meni se ne mjenja mapa kada ulazim u vozila ili izlazim iz istih.

Jel može neko da mi pomogne, instaliram BF3 posle pola godine opet.
Imam rusku verziju koju prebacujem na eng naravno, poslednji update fajlovi su za verziju 29.3
verovatno je igra apdejtovana, jel može neko da podeli posledni eng update ?

[YOUTUBE]INDMBnTosF4[/YOUTUBE]

Igram Zipa Tower Gun Master i PunkBuster me stalno me izbaci.
Game disconect:your were kicked by PunkBuster.Statet reason:punkBuster kicked player (for 2 minutes)...Violation(IGNORING QUERIES)#9006
Igram dva tri minuta i kik.

Poslednja izmena:
Nesto ti se zezno pb pokusaj da updatujes pb ako nece ni tad onda reinstal pb desavalo se to i meni.

Oprostite na off-u ali da li mozete kratko da mi date savet da li mi vredi neki upgrejd samo graficke kartice i koje? Moja 5850 ( 970/1200mhz ) sa i5-icom (u BF3) kod prijatelja nije pokazivala nista bolje rezultate od varijante sa mojim phenom2 x4 955. Naravno zanima me BF3 performanse, zato i pisem u ovoj temi. Znaci koja najjaca karta moze sa mojim procesorom a da nemam usko grlo.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Jel ima zaintersovanih da igramo timski? Poprilicno sam se smorio igrajuci sam :).

Pozeljno bi bilo da imate headset. Ako ima zaintersovanih, posaljite mi PP... bilo bi dobro da skupimo jedan ceo squad, pa da sirimo haos i paniku po ratistu ;)

Nazad
Vrh Dno