Šta je novo?

Battlefield 3

AS VAL + Suppressor(The Suppressor no longer reduces the maximum damage of a weapon when equipped. Instead the Suppressor reduces the minimum and maximum range of the weapon, making it ideal for CQB and Stealth) ce da bude kombinaja do 00.

I ovo mi se svidja:
Unguided tank rounds and RPGs will now instantly destroy Jets, Attack Helicopters, and Scout Helicopters.

AS VAL i supressor, sta pricas ti, puska ima ugradjen prigusivac vec..

Moze li neko objasniti ili linkati sistem vezano za ping i detekciju. Znao sam to i prije ali neku noc spomenu jedan lik na moj upit, koliki mi je ping.

Dakle, ping kod ostalih znaci koliko nam treba da pingamo neku osobu. To nije nije njihov ping ka serveru, sto se misli.

Mendjutim mene interesuje, gdje je tu server ? Sistem je kao bez servera.. da je LAN, doslovno. Mora imati prednost neko ko je blizi serveru ..jer isti obradjuje hit detekciju. Pa, kako mi taj dio nije najjasniji, ako ima kakav info o ovome.

Poslednja izmena:
Ovo je očajna igra. Trčiš pola sata da te ubiju jednim metkom. Onda FPS u kojem vozaš neka vozila. Užas kako je to izvedeno. Mislio sam da će biti bolja od Modern Warfare 3, ai sam se gadno zeznuo i žali bože bačenog novca za ovo

Treba malo,malo vise vremena za navikavanje.I nije tako losa pogotovo ako si na TS sa ortacima.Dosta stvari ce daj boze biti ispeglano sa pecom ali ce usput i druge stvari da pokvare.Ali u glavnom je ok i kao sto rece stvar je navikavanja koje je duze od bilo koje igre do sada.Krenes od Kaspiana kao laksa ali sa manje igraca i sve ce se samo reci vremenom.

A sta ce to pokrvariti updateom ? Prelistao sam vecinu sadrzaja davno jos ali ne sve.. nsiam nasao nesto sto ce pokvariti.

Shagmans Velike mape igraj sa sto vise igraca i na velikim mapama koristi vozila.

Ljudi imam pitanje
Zasto na "checkout" opciju na Origin nema Montenegro u "Country" tab-u ...
Takodje Srbije nema...

Ocu da kupujem pa me interesuje sto da radim ... ?

Prošli vikend sam pokušavao sa ortakom da kupimo BTK na Originu, na kraju digli ruke, uzeli za iste pare na Amazonu za 5 minuta ;)

Citat Citiram korisnika: Shagmans Pogledaj poruku
Ovo je očajna igra. Trčiš pola sata da te ubiju jednim metkom. Onda FPS u kojem vozaš neka vozila. Užas kako je to izvedeno. Mislio sam da će biti bolja od Modern Warfare 3, ai sam se gadno zeznuo i žali bože bačenog novca za ovo

^ ako hoces da poklonis to djubre javi se na pp :D :d

Koristi li ko dzojstik za voznju aviona/helija? Ja sam uzeo neki, i muku mucim da podesim.. Ako ko hoce pomoci, bilo bi lepo :)

posto igram samo malo vikendom,doslo mi malo da se izduvam,pa upalio metro. mrzelo me da igram velike mape :D

NIje...

vratili su staru pozadinu :D
ubacili su neku novu opciju,nalazi se pored game manager-a

Battlefield 3 item unlock shortcuts on sale
Beginners can pay up to skip the unlock process

lol
ovi krenuli putem f2p igara, samo sto nisu f2p

bedno

Vrh Dno