Ako niste naucili igru da igrate u prvih mesec dana kao neki momci ovde, ne vredi se truditi i nervirati. Imate alternative u vidu domina i karata
Lol
Zanimljivo je sto su i mene u beti i u finalnoj verziji (prva 1-2 meseca koliko sam igrao) sa slicnim skorovima 40:5/60:5 i prevelikim score per minute isto nazivali cheaterom, reportovali me, pretili, hvatali screenove itd itd.
Ja imam savet za vas. Ako vas tako ubija, naucite da igrate, *** :/. Ako vas i dalje tako ubija, za****te da igrate bf3. Nije za vas. Ako niste naucili igru da igrate u prvih mesec dana kao neki momci ovde, ne vredi se truditi i nervirati. Imate alternative u vidu domina i karata
Kakve veze ima što sam iz Kanade kad mi je ping ok totalno? Super ide na Serbian serveru sve što se tiče laga, takoreći nema ga. Ne razumeš o čemu pričam. Npr. Jednom sam došao iza ledja i prangijao sa AEK-om. On umesto da padne, okreće se ubija me da možda 5-6 metaka max.Ne ne, nisam ja rekao da nemaju pravo, imaju pravo, ali glupo je prozivati nekoga sa kim su do juče igrali sasvim normalno da je sada cheater i mislim oni odvratni komentari, podsmejavanje, podjebavanje itd itd... Kada se neko buni to je jedno, kada je neko ciničan, to je sasvim drugo.
Što se niko nije bunio na angusa pre par meseci nego ste sada raspalili po njemu? Šta vam je to odjednom zasmetalo, šta vas je to iznerviralo? Koliko znam Thierry Henry je u Kanadi, ako dečko igra odatle ne mogu da skontam kako može da se požali da te ubije pre nego što ti njega vidiš. Mislim znaš koliki lag postoji između vas dvojice?
MINIMUM 0.3 sekunde, dovoljno da te vidi okrene se i sasuje ti 10 metaka iz neke brze puške.
Smešno.
Prvo u kom mom postu su ti video naznaku rage-a za razliku o tvog.Ja sam tih 50 (inače jedva imam 40) sati nabio u mesec dana + igrao sam 50+ sati i alphu betu (verovatno pojedinačno). Tako da molim te, zaobiđi me. Inače moj KD ratio 1.571 (što ne smatram extra no human skill KD-om) kad se već kurčiš sa svojim od 1.6
I mene i angusa.
Ahaahahah nije to druže no human skill XD to je ili znaš ili ne znaš, a po tvom rage-u koji je poprilično urnebesan mogu da skontam samo da nemaš pojma da igraš i da kukaš na svakom serveru. Smešan si
.
I sine zapamti da mr.normal ne kuka i nema problema sa svojom igrom ,
Ne mora da znaci da je ikakav cheat ali sama PC periferija mu dozvoljava da tako igra, od miseva sa milion dpi i sensitivity-jem namestenim na neku bolesnu vrednost, tipa pomeris dva centimetra okrene se za 180 stepeni, sto ubija svaku fiziku u igri.
od 9 min do 9.35(kad botina pocne da se vrti po kuci) ko razume shvatice .
Au bre wahade cemu toliko detinjastih komentara u poslednje vreme? prozivao si u nekim temama neke clanove da se ponasaju kao da imaju 15 godina , a ovo sto ti pises je blago receno nivo osnovne skole..
ti si odavno zasluzio ban sa ovog dela foruma.Ne mora da znaci da je ikakav cheat ali sama PC periferija mu dozvoljava da tako igra, od miseva sa milion dpi i sensitivity-jem namestenim na neku bolesnu vrednost, tipa pomeris dva centimetra okrene se za 180 stepeni, sto ubija svaku fiziku u igri.
ti si odavno zasluzio ban sa ovog dela foruma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari