Šta je novo?

Battlefield 3

Oki ne kontam pitanje :) Kakvi momci, koji momci? :)

Wahad - Mislim da malo pretjeruješ. Ljudi imaju pravo sto se bune i sto prozivaju kada postoje ovakve stvari:

http://www.youtube.com/watch?v=ifxMO5e5ddA
http://www.youtube.com/watch?v=VdkYUjlzXXc

Kao sto sam rekao, lakse bi mi bilo da sam siguran da je haker pa bi se pokupio sa servera nego sto nastavim igrati i kontam jeste čiter ..nije čiter, i nastavim igrati i nervirati se.

Ako nista, sada koristim batter battlelog i obilježim sebi takve pa jest me briga je li citer, fino izbjegavam igranje sa istim.

Poslednja izmena:
Ne ne, nisam ja rekao da nemaju pravo, imaju pravo, ali glupo je prozivati nekoga sa kim su do juče igrali sasvim normalno da je sada cheater i mislim oni odvratni komentari, podsmejavanje, podjebavanje itd itd... Kada se neko buni to je jedno, kada je neko ciničan, to je sasvim drugo.

Što se niko nije bunio na angusa pre par meseci nego ste sada raspalili po njemu? Šta vam je to odjednom zasmetalo, šta vas je to iznerviralo? Koliko znam Thierry Henry je u Kanadi, ako dečko igra odatle ne mogu da skontam kako može da se požali da te ubije pre nego što ti njega vidiš :D. Mislim znaš koliki lag postoji između vas dvojice? :D MINIMUM 0.3 sekunde, dovoljno da te vidi okrene se i sasuje ti 10 metaka iz neke brze puške.

Smešno.

Inače, ti mešaš babe i žabe sada :) ja ovde pričam o angusovom slučaju a ti mi daješ očigledne hack klipove sa youtube-a :). Kao što rekoh, babe i žabe.

EDIT:

Oki, čemu caps slova :S? Što si se pronašao u tome i toliko iznervirao, ne kontam te? Jesam li rekao nešto da tebe lično uvredim? Pa koliko znam svi sa kojima sam ja igrao, igraju skroz ok neki čak i bolje od mene (including you)

Poslednja izmena:
I za kraj jedna nebuloza sa partije od prije par minuta.. pocela ista, prosao LAV, ja malo kasnio i izlazim sa tenkom, sve je to pocetak partije. I tenk eksplodira sam od sebe. Jucer se desilo dva puta, isto samo u toku partije. Sada na samom pocetku.. izlazim iz baze. Oba puta je na karkandu:

ddddd.jpg

Čiter neki nema druge ..hahaha..

Poslednja izmena:
Ovo se i meni juce desilo, na golf-u... Prvi i jedini put za sad...

Lol

Zanimljivo je sto su i mene u beti i u finalnoj verziji (prva 1-2 meseca koliko sam igrao) sa slicnim skorovima 40:5/60:5 i prevelikim score per minute isto nazivali cheaterom, reportovali me, pretili, hvatali screenove itd itd.

Ja imam savet za vas. Ako vas tako ubija, naucite da igrate, *** :/. Ako vas i dalje tako ubija, za****te da igrate bf3. Nije za vas. Ako niste naucili igru da igrate u prvih mesec dana kao neki momci ovde, ne vredi se truditi i nervirati. Imate alternative u vidu domina i karata

Moj k/d je 1.6 i od kako sam se ponovo vratio na kabal statistika je sve bolja... fazon je sto ovog citera brane noobovi sa k/d 0.5 i koji u zivotu nisu napravili 60-5(a uplatili su server:laugh:) i kao satro na snimku je njima sve regularno ... lol pa ****te lik tacno zna gde su mu protivnici ,ni jednomu 20 min nije krenuo u pogresnu stranu , pogledajte snimak od 9 min do 9.35(kad botina pocne da se vrti po kuci) ko razume shvatice . Ja sam rekao svoje misljenje a za sud trebaju pravi dokazi dok prozivanje moze i bez.

A ti si koliko vidim igrao 50 sati i procenio da je to suvi no human skill aka chuk noris ,koji imaju samo par odabranih kao ti ...misim ***...

Ne ne, nisam ja rekao da nemaju pravo, imaju pravo, ali glupo je prozivati nekoga sa kim su do juče igrali sasvim normalno da je sada cheater i mislim oni odvratni komentari, podsmejavanje, podjebavanje itd itd... Kada se neko buni to je jedno, kada je neko ciničan, to je sasvim drugo.

Što se niko nije bunio na angusa pre par meseci nego ste sada raspalili po njemu? Šta vam je to odjednom zasmetalo, šta vas je to iznerviralo? Koliko znam Thierry Henry je u Kanadi, ako dečko igra odatle ne mogu da skontam kako može da se požali da te ubije pre nego što ti njega vidiš :D. Mislim znaš koliki lag postoji između vas dvojice? :D MINIMUM 0.3 sekunde, dovoljno da te vidi okrene se i sasuje ti 10 metaka iz neke brze puške.

Smešno.
Kakve veze ima što sam iz Kanade kad mi je ping ok totalno? Super ide na Serbian serveru sve što se tiče laga, takoreći nema ga. Ne razumeš o čemu pričam. Npr. Jednom sam došao iza ledja i prangijao sa AEK-om. On umesto da padne, okreće se ubija me da možda 5-6 metaka max.
To neće da može. Objasnio sam još par situacija u prethodnom postu. Nervira me to smradovsko cheat-ovanje, ništa drugo.

Ja sam tih 50 (inače jedva imam 40) sati nabio u mesec dana + igrao sam 50+ sati i alphu betu (verovatno pojedinačno). Tako da molim te, zaobiđi me :). Inače moj KD ratio 1.571 (što ne smatram extra no human skill KD-om) kad se već kurčiš sa svojim od 1.6 :D

I mene i angusa.

Ahaahahah nije to druže no human skill XD to je ili znaš ili ne znaš, a po tvom rage-u koji je poprilično urnebesan mogu da skontam samo da nemaš pojma da igraš i da kukaš na svakom serveru :). Smešan si :D.

Posle 4 meseca sam ušao u igru pre 2 večeri, za 2 min su me oterali u 0:5 (igrao sa našim momcima i hrvatima) i lepo izašao, ipak 4 meseca neigranja su uzeli svoj danak.

EDIT: @TH

Ako stvarno misliš da ti je ping ok igrajući iz Kanade, onda ok. Neko će ti bolje objasniti ko se razume u terminologiju lag-a i ping-a i kako se to zove kada ti izgleda da ti je super a nije, trenutno ne mogu da se setim ni jednog odgovarajućeg termina.

Poslednja izmena:
Ljudi nikako da prebole da neko bolje igra od njih :( to sve misli da zna najbolje...

Ne boli što neko igra bolje, nego što neko ima veći :D

Ahahahahah ili to :D

Ljudi necemo se zaje*avati. Moze on da igra bolje, ali da izadje na 3 trojicu ispred sebe i ubije sve i jednog e pa sto je mnogo mnogo je!
Da igra sa najvecim *****ima prva dva ce mu skinuti barem po 20%! Ne znam, prihvatam da je neko bolji, niti sam ja PRO ili bilo sta slicno ali jednostavno ima mnogo sumnjvih situacija.

Ne mora da znaci da je ikakav cheat ali sama PC periferija mu dozvoljava da tako igra, od miseva sa milion dpi i sensitivity-jem namestenim na neku bolesnu vrednost, tipa pomeris dva centimetra okrene se za 180 stepeni, sto ubija svaku fiziku u igri.

+1
Nema ovde chita...

Ja sam tih 50 (inače jedva imam 40) sati nabio u mesec dana + igrao sam 50+ sati i alphu betu (verovatno pojedinačno). Tako da molim te, zaobiđi me :). Inače moj KD ratio 1.571 (što ne smatram extra no human skill KD-om) kad se već kurčiš sa svojim od 1.6 :D

I mene i angusa.

Ahaahahah nije to druže no human skill XD to je ili znaš ili ne znaš, a po tvom rage-u koji je poprilično urnebesan mogu da skontam samo da nemaš pojma da igraš i da kukaš na svakom serveru :). Smešan si :D.
Prvo u kom mom postu su ti video naznaku rage-a za razliku o tvog.
Drugo u vezi moje i tvoje igre... secam kako si kukao kao siroce kad smo vas maltretirali na bc2 , bilo je "popustaj kume da nam musterija ne pobegne";)
I sine zapamti da mr.normal ne kuka i nema problema sa svojom igrom , mr.normal samo ne voli kad su nubovi u zabludi .

Ahahahahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahhahaahhahahaahahhahahaahahahahhaahahahhaahahhahaahha

Ok deda :) ja nisam igrao ni jednu klansku u BC2, pogrešio si me sa nekim deda.... Možda si ti stenjao i kukao kada te angus silovao, ne znam... Nisam bio u blizini :)

Mr.Normal ne kuka, on stenje i whine-uje kada neko ima veći i siluje ga otpozadi :) dobra poruka, proslediću je.

Poslednja izmena:
Stenje stenje... Lepo je kada neko ne vidi sebe :)

Au bre wahade cemu toliko detinjastih komentara u poslednje vreme? prozivao si u nekim temama neke clanove da se ponasaju kao da imaju 15 godina , a ovo sto ti pises je blago receno nivo osnovne skole..

Ne mora da znaci da je ikakav cheat ali sama PC periferija mu dozvoljava da tako igra, od miseva sa milion dpi i sensitivity-jem namestenim na neku bolesnu vrednost, tipa pomeris dva centimetra okrene se za 180 stepeni, sto ubija svaku fiziku u igri.

Brže se covjek u realnom vremenu okrene za 180 stepeni nego sto ga ti smotaš analogom. Razlika izmedju brzog mahanja mišem i relnog vremena je u 5 deka gore dole. Ono sto ti sumnjas jeste da se npr okrene za 365 stepeni sa predjenih 2cm itd.. nije moguce iz prostog razloga sto ne možeš bit iprecizan kada zatreba. Vjerujem da svi igraju na sto manjoj brzini radi preciznosti a ujedno da ne moraju imati podlogu A0 formata da motaju mišem po cijeloj sobi.

od 9 min do 9.35(kad botina pocne da se vrti po kuci) ko razume shvatice .

Kako ne razumjes i fino sma ti x puta rekao.. lik gleda u minimapu. Pocni da gledas od 9 minute. Penje se na brdo i ugleda na kući lika preko mape. Nisani da izviri i ubije ga. Ide prema kući i vidis da lika sa jeepom dolazi. Pocne da ga trazi i nadje ga iz drugig puta iza kuće.. nikakav čit na tom dijelu.

Poslednja izmena:
Au bre wahade cemu toliko detinjastih komentara u poslednje vreme? prozivao si u nekim temama neke clanove da se ponasaju kao da imaju 15 godina , a ovo sto ti pises je blago receno nivo osnovne skole..

Forum je u fazonu deciji ... kad se neko ne slaze sa nekim odma krecu ti komentari u coban fazonu...sta ces vise kad i moderatori spamuju , nema dalje.

@ glenn

Pa tesko bas, jesi probao kako izgleda nositi pusku i tegliti punu ratnu opremu? :) Slazem se da neke igre poput ranih Rainbow Six-eva recimo moraju da se igraju na misu i da neke akcije ne bi nikad mogao da izvedes na gamepadu, ali za Online igranje mi je to iz*kavanje sa misevima i ostalim pomagalima (neke skripte ili kako se to vec zove) previse, za online mi je da su svi na istom, pa kako god to bilo, a za kampanje su misevi i tegici..

A kako bi ti napravio ? Da laga sa mišem ? Ono okrenes miš i cekas da se vojnik zavrti ? Znam o cemu govoris i nije 100% realno ..naravno, ai mozes bit agilan i u realnom zivotu ..vjeruj mi, fizički spremni vojnici su jako brzi a vrte se mnogo brze nego na vojnici u bf3/na gamepadu.

Ne kazem da je idealno ali bar jedna stvar oko koje ne moram da se nerviram razmisljajuci s cim on igra i da li koristi neko 'legalno' pomagalo..

ti si odavno zasluzio ban sa ovog dela foruma.

Ja npr menjam dpi tokom igre.Na otvorenom koristim 400,u zatvorenom 1600 dok ne spotujem nekoga,i onda brzo prebacim na 400.
Brzi prsti su cudo... :)

Lag me ponekad iznervira,ali sta da se radi.
Sve u svemu,igra koju najvise igram i koja mi tesko dosadi,gubio ili pobedjivao.

ti si odavno zasluzio ban sa ovog dela foruma.

Ima razlike kad nekad bacim cist trol ali stvarno iz zaebancije, i sada kad kazem nesto sto bi mozda vecina htela, da igraju i da znaju da su svi na istom, a konzole pominjem samo zato sto jedine nude to. Ovo sto anarki radi stvarno ne zelim u jednom multiplayeru, a to je jedan od blazih slucajeva sta se sve radi verovatno.. :)

Nazad
Vrh Dno