Za sta je uopste heavy barrel? Jel za vecu preciznost na daljinu, kao nesto produzena cev, otezana?
Ne, heavy barrel šalje prvi metak preciznije. Znaci, teža cijev je bolja za pojedinacno i sporije pucanje dok je losa za full auto.
Može li mi neko reći, koja je u stvari razlika izmedju obicnog i ruskog kljuca, i koliko je siguran i da li je vec neko uzimao preko navedenog sajta?
http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-RU-EN-Region-Free-EA-Origin-Key.html
razlika je u tome što je na ruskom jeziku :d ako hoćeš engleski moraš da skineš neke language packove, ali mislim da moraš svaki put da ih skidaš kad izađe neki patch
razlika je u tome što je na ruskom jeziku :d ako hoćeš engleski moraš da skineš neke language packove, ali mislim da moraš svaki put da ih skidaš kad izađe neki patch
Jel izasao najavljeni patch?
Poslednji pederluk koji sam osetio vezano igru je sledeci. Dakle radi bildovanja k/d-a pre svega onog dela K, sta rade odredjeni carevi. Spawnuju se u svom timu kao support i pobacaju C4 oko svojih igraca. Brzo promene tim i onda ga grunu, pa tu postave C4 pa opet promene tim i opet opale. Instant boost sto se tice kill-ova... Eto.. to je skroz okej, jer takav je i zivot lol :d
lol
Nego 10 puta mi se desilo malopre da ne mogu da zakoljem coveka. Pridjem mu sa ledja,levi klik,i neka cudna animacija,masem mu nozem iznad glave...
wtf bre
Meni je neverovatan propust(ako jeste propust,sto ga nisu ispravili) to sto mozes da aktiviras C4 pri sledecem spawn-ovanju,ako si zaginuo kad si ga postavljao.
Juce sam video zanimljivu situaciju,besmrtni protivnicki igrac:d.Ne znam kako se stvorio u nasoj bazi,lik se setka,svi se okupili oko njega,filuju ga olovom i nista.Covek nije ni pucao,muvao se malo i nervirao mi saborce:d.
C4 bi trebalo da ispravi sledeci patch, mada je po meni to ok, ako vec ne nestaju mine i clayevi sto bi c4.
Zgodno dodje nekad kad zaginem a vec sam izlepio ceo tenak plastikom.
Pa ako gledaš logički (a ne bi trebalo ipak je ovo BF3) mine i gaymori i treba da ostaju jer si ih postavio a aktiviraju se sami od sebe... Dok za C4 imaš remote okidač i suludo je da možeš da aktiviraš posle smrti sa drugim aktivatorom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari