Šta je novo?

Battlefield 3

Ljudi mene kika svaki server posle 2 minuta igranja,a razlog nije naveden,osim sto pise samo da sam kikovan.

Baš nas vole.... Juče sam sasvim normalno igrao na tom serveru par partija i sve je bilo ok, a danas čim sam ušao na server popio sam ban. Naravno uz id***ko obrazloženje.

Prilozi

• bf33.jpg
    bf33.jpg
    305.7 KB · Pregleda: 92
Moguce je da si imao visok ping pa te je zato sutnuo sa servera, ne mora da bude ono "Players from Serbia are not allowed" .

Probaću kasnije opet, sad im je server pun. Možda me je i kikovao zbog vip članova ili neke slične gluposti. Inače to mi se danas više puta desilo na tom istom serveru.

P.S. Probao i opet isto, tako da očigledno nisam više dobro došao tamo.

Poslednja izmena:
Probaću kasnije opet, sad im je server pun. Možda me je i kikovao zbog vip članova ili neke slične gluposti. Inače to mi se danas više puta desilo na tom istom serveru.

P.S. Probao i opet isto, tako da očigledno nisam više dobro došao tamo.

To sam video na nekom forumu, mislim da ograničavaju ping na 30 ili slično pa se praktično samo lokalci puštaju. Lik iz AUT se žalio na DE server, čisto sumnjam da je to bio rasizam,ali ko zna...
Ono poruke sa CRO servera što su naši kačili slike jeste bio rasizam.

Baš nas vole.... Juče sam sasvim normalno igrao na tom serveru par partija i sve je bilo ok, a danas čim sam ušao na server popio sam ban. Naravno uz id***ko obrazloženje.
Kod:
Plugin: 	
Country kicker
Author: 	Crispy
Version: 	1.1
Description: 	You can use this plugin to kick players from specific countrys.

The players country will be checked on every Player-Spawn event.

Plugin za BF3 Rcon, zbog pinga uglavnom to rade ;)

Uspeo sam u međuvremenu da uđem na server i igram, bili je likova sa pingom 80+ tako da nisam siguran da je bilo do pinga ili ne, ali nije isključena i ta mogućnost jer me je net u to vreme nešto zezao.
A što se tiče komšijskih servera to sam i sam iskusio u isto vreme kad su se i drugi žalili na to. E sad od onda i nisam pokušao da igram na njihovim serverima niti sam gledao da li ih ima, ali od onda nisam imao nigde problema sve do sada.

P.S. Nisam znao za taj plugin. Verovatno je kombinaciji tog plugin-a sa mojim skrnavim netom izazivač mog problema. Uglavnom sad je sve ok.

Poslednja izmena:
^da

Poslednja izmena:
Eh kada ce taj patch.Mada i nije lose sto su sniperi po krovovima(MAV) jer brze padaju zastave na Karkandu.Nema ko da ih brani.
@
Mislis li na ovo:
svi pretrazivaci su upozoravali na virus ...i evo mene i branim se sa Essentials-om.
Hahaha svi se prestrasili pa ne smeju na forum. Neka bude sta bude.:p

Prilozi

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    109.7 KB · Pregleda: 69
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    146.8 KB · Pregleda: 60
  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    199.2 KB · Pregleda: 67
  • Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    147.8 KB · Pregleda: 63
Poslednja izmena:
Cudno, ali meni sa Nod32 nista ne izlazi od upozorenja , takodje ni od googla.

Ma vratilo se sve u normalu. Takodje ni ja nisam mogao da udjem

Pobogu, imate temu vezanu za taj problem.

Gde je kod nas najlakse i najjeftinije kupiti B2K?

opaaaaaaaaaaaaaaaa.png
Momci i devojke kad ovo dozivite onda ste igraci ;D

koliko ja vidim,heavy barrel samo odmaze,a ja ga koristim na svim pucama...

i ovaj inline youtube izgleda dobro,samo ne znam kako se koristi...

Poslednja izmena:
koliko ja vidim,heavy barrel samo odmaze,a ja ga koristim na svim pucama...

i ovaj inline youtube izgleda dobro,samo ne znam kako se koristi...

Za sta je uopste heavy barrel? Jel za vecu preciznost na daljinu, kao nesto produzena cev, otezana?

@snake
koliko sam ja video uz pomoc ovog Gorgijevog dodatka,meni heavy zamo smeta,jer gadjam samo u glavu po 2-3 metka.Skini dodatak pa vidi o cemu se radi i kako attach utice na pusku.

Nazad
Vrh Dno