posle update-a drajvera sa 12.1 na 12.3 ja igram totalno drugu igru. sada je sve na svome mestu sto se mene tice :d
Oki, u kom delu si primetio najvece poboljsanje?
Fala,bas cu da probam.U overclock krugovima i dalje bacim pogled:d
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=2858
HOAAAH
U delu da nemam vise microstutter.. dakle povecao sam fov [ sada je malo veci 110] i peglam kao car :d .. fps se krece od 105-88 .. pre toga je bio od 100-75 .. grubo receno..ali nije bitan tu fps toliko koliko je sada zaista sve nekako tecno.. sada mogu brzo da cucim i cini mi se da sam precizniji kada pucam.. bolji je trip def...
jel imas neki CF ili single kartu?
Tek sam nabavio igru i desava mi se opasan FPS drop. Ide sve normalno i od jednom jednostavno krece da pada pa se opet vrati u normalu i tako u krug.
Jednostavno ne igrivo, da li se nekome desava slicno? Konfa je iz potpisa, sve jedno na Ultra ili High problem je isti, na SP varijanti nikakvih problema nemam.
U delu da nemam vise microstutter.. dakle povecao sam fov [ sada je malo veci 110] i peglam kao car :d .. fps se krece od 105-88 .. pre toga je bio od 100-75 .. grubo receno..ali nije bitan tu fps toliko koliko je sada zaista sve nekako tecno.. sada mogu brzo da cucim i cini mi se da sam precizniji kada pucam.. bolji je trip def...
Sta 88-105? Koju video kartu imaš? 7970?
Sad sam probao sa Internet Explorerom i radi mnogo mnogo bolje! Da li je uopste moguce zaobici browser?
Ne mogu da verujem da mora tamo da se pokrene, pa to je najveca glupost koju sam ikad video. :S:
6870 - low.. uz neke modifikacije..
neznam, citam mnogi igraju na low a imaju bas solidne kartice ispada da je ovo novi "crysis" sto se tice fps, jest da se dobije dobar fps al mislim da je sasvim ok igrati sa 50-60 fps. Bas se pitam kako se onda ovi na konzolama rokaju sa 26-30fps kad se mi zalimo na 40+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari