Šta je novo?

Battlefield 3

^ Snail Jump je vr' , svaki pro igrac bi trebalo to da radi u kriznim situacijama :D

AEK971 , RDS+foregrip+silencer, po meni najbolji kombo za assault klasu, otkriven nakon 4000 M416 kills

Nije mi nesto legao AEK, mogu reci da bi mi dobro dosla i promena boje oruzja, AK74M izgleda kao da je iz neke nase kasarne neodrzavan uopste, recimo ovako nesto..

ICS-35.jpg

Poslednja izmena:
Posvetio sam malo više pažnje KH2002. Inicijalno mi se nije svidela, medjutim sada mi se čini da je odlična. Relativno brz burst mode, ne preterano veliki recoil i odlična zaustavna moć čine ovu spravicu jednom od najmoćnojih jurišnih puškica.

Vala ste bili u pravu za M416, bije samo tako. Kad se otključaju potrebni dodaci, jao veseljaaa

Ja sam dosta rokao na daljinu sa x6 optiko tako da je bas precizna. Jedino da nesto vise pravi stete bilo bi dobro. Zato nosim MASS za blizine ali eto.. gubim onda pomoc pa malo bodova bude na kraju.

F2000 ne može da mu prismrdi na daljinu. Još ja nosim prigušivač tako da je sigurno nešto slabiji ali zbog recoila je bolje sa njim.

Ironija naravno,
a 70% kretanja u BF3 je nakaradno i slicno tom prikazu na videu.
A što ti toliko smeta kretanje, meni je baš ok, dosta realno izgleda. Doduše ponekad vidim ono kad neko čuči i kliza dosta brzo mada možda je neki cheat, a i to jednom u 20 partija

Poslednja izmena:
Najbolje je kretanje u Homefront-u, sve posle toga deluje tromo.

Pa znaš kako, svi smo navikli na brzo kretanje u igrama (posebno CS-u) i sad nam sve dodje tromo. A u stvarnosti bi teško brzo trčao sa puškom i RPG-om na ledjima ;)

Poslednja izmena:
Ih stvarnost, pa mi ne bi mi onda covek preziveo RPG u pupak :D

U BF3 ništa nije realno i ne treba tu ni tražiti realnost. BF3 je zanimljiva "igrica", ono "ko je više ubio", ko je šta "otključao" itd. I na tome treba i da ostane.

U BF3 ništa nije realno i ne treba tu ni tražiti realnost. BF3 je zanimljiva "igrica", ono "ko je više ubio", ko je šta "otključao" itd. I na tome treba i da ostane.

jednim delom se slazem, da je BF igrica kao i svak druga, ali nije cista arkada, zato mi i smeta kad RPG pukne ubija sve ko da ima gelere, treba staviti akcenat vise na simulaciju. Ja bi pola stvari zabranio i redukovao u igri,ali nece meni niko da pita :trust:

Da nisi mozta ti to na snimku a? Ako nisi pogledaj i ostale snike i vidi sto znaci NO FUCKING RECOIL tj koristi ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=Rugta7OoEUk

ako to nije chit onda ne znam sta je ;)

Sto je najgore od svega, izgleda da su to samo podesavanja na mishu,tj nije klasican cheat,a tu onda nema pomoci,i ne vidim kako mogu da rese ovo.

Poslednja izmena:
pff, stavio svez win sp1 64 na ssd (koji zbog uboge ploce ne radi u full-u al sta ces i pored toga "leti", ne moze sve odjednom) podesio sistem, stavio poslednje 11.12 i igra random zakucava u igri i samo restart pomaze ... popizdeh, sva sreca te imam krajnje funkcionalan sistem na hardu bez sp1 :)... danas proverim da li je do drivera ili cega vec

jednim delom se slazem, da je BF igrica kao i svak druga, ali nije cista arkada, zato mi i smeta kad RPG pukne ubija sve ko da ima gelere, treba staviti akcenat vise na simulaciju. Ja bi pola stvari zabranio i redukovao u igri,ali nece meni niko da pita :trust:

jasta bre, jos da stave da kada te ubiju u igri, umres i u rl
:)

I ja sam poceo da cepam sa KH2002. Fina je puskica, pogotovo kad se otkljuca makar ona prva optika, posto se bez nje mnogo teze pogadja...

Po mom misljenju RPG-ovi su totalno jadni, nekako su nerealni, pogotov na metrou, gde svi cepaju rpgove i minobacace... zato sam krenuo iskljucivo na mapama gde ne ta oruzja ne smeju da se koriste... a i ja izbegavam da upotrebljavam, nekako je jadno kad opalis na slepo ispod sebe i ubijes ih trojicu... bas je low skill fora :D

Minobacas je namenjen za pesadiju,i to treba da ubija ko od sale,ali RPG je namenjen za vozila, i nije dobar za pesadiju,nema gelere. e a minobacac bi ja redukovao na drugi nacin,ili vremenski,ili sa municijom, ili bi ga stavio kao skil npr kao ulti u doti.

malo je jednom,kad te ubiju u igri, umres bar dva puta za stvarno :p

Zasto kad god neko pocne da prica o ubacivanju nekih sitnih ali realnih stvari neko drugi se pojavi sa ovakvim komentarom? :) Ne treba preterati u jednom lezernom suteru kakav je BF serijal sa realnoscu ali treba spreciti eksploite. Mislim da su svi videli klip u kom pilot iskace iz aviona, skida drugi avion RPG-om i ponovo uskace u svoj avion... To je poenta.

Poslednja izmena:
cemu sluzi guided missile za avion? nisam bas najbolje razumeo

protiv ifv vozila i tenkova

jel ti zakucava samo u BF3, ili u svim igrama?

samo u bf3 i po svemu sudeci kako sam izguglao to je neki problem sa realtek zvucnom

samo sto sam ja instalirao sve drajvere kao na win-u sa obicnim hardom (koji je doduse bio bez sp1), i taj win radi besprekorno

Meni poceo da secka, strasno :D

Ja restartovao komp posle mesec dana i ne secka vise. :D

Vrh Dno