Ma meni je Karkand super, možda ima malo previše objekata u koje se može ući ali ipak mi se svidja
pozdrav svima, imam core 2 duo e5400 na 2,7 , gtx 560, 4gd rama na 800mhz, lan party jr p45 i nisam u stanju da igram bf3 ni u 800 x 600 rez, tj frate se krece u proseku oko 18, sto me izludjuje, pogotovo posle poslednjeg patcha.da li neko mozda ima ideju zasto je tako?stvarno mi jako ide na zivce cela ova situacija i dodje mi da glavom razbucam monitor, pa reko pre odlaska na sivenje jos da objasnim ovde stvar, mozda mi neko i pomogne...znam da je kupovina novih komponenti neminovna ali da li je bas ovo sto trenutno imam toliko bedno majku mu!?imam adsl internet i ping je 15ms. hvala unapred
Ta tvoja konfiguracija jeste bedna ali samo za igranje TOP igrica kao što je Battlefield 3 za ostalo korišćenje računara sasvim pristojna konfiguracija.
BF3 je izričito procesorska igrica, ako bi uzeo neki AMD X4 ili Intel i5 terao bi ti BF3 sa tom grafičkom na high.
jer ja sa ovom GTS450 nešto teram na high nešto na med sa sve 2xAA i imam oko 50fps... a dok sam imao E6600 2.4ghz fps je bio jedva 15 i to SVE NA LOW...
pozdrav svima, imam core 2 duo e5400 na 2,7 , gtx 560, 4gd rama na 800mhz, lan party jr p45 i nisam u stanju da igram bf3 ni u 800 x 600 rez, tj frate se krece u proseku oko 18, sto me izludjuje, pogotovo posle poslednjeg patcha
Ne vredi, danas su potrebna 4 jezgra
bfbc2
gta IV
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Sky_Spy_SRB' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
Ja na mom kompu igram koliko toliko pristojno, prosecno je fps 30-40, medium podesavanja, samo na 64 serverima se oseti dosta fps lag kada pada do 15fps. Meni je novi patch doneo primetno fps poboljsanje.
Pa i nije procesorska igra. Bilo je testova ovde da sa 2 jezgra i 4 radi skoro pa isto sa nekom solidnom grafičkom.
EDIT: Here you go
![]()
![]()
možda je ovo najbolja slika, ova što sledi, jer pokazuje i x2 procesore i fps se razlikuje u 4-5 frejmova od i7
http://static.techspot.com/articles-info/458/bench/CPU_02.png
http://static.techspot.com/articles-info/458/bench/CPU_03.png
Znači zaključak, procesor može da bude i dvojezgarni, samo da tera i igra će ti raditi sa solidnom grafom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari