Šta je novo?

Battlefield 3

Ja htedoh da pitam da li je ovde neko imao problema sa memory leak-om kao sto imam ja? Gledao sam malo po netu i nevezano od konfiguracije to se ljudima pojavljuje.
Uspeo sam da to maksimalno usporim iskljucivanjem kojecega, ali u zavisnosti od servera, vrste mape ili neceg treceg posle nekog vremena od 6gb koliko imam, zauzece stize i do 5.1gb i onda igra pocinje da stuca. Ja sam jos super jer se nekima to desava i posle 3 minuta igranja. Igru igram na ultra sa iskljucenim AA i sve leti u 1280x 1024, ali sam probao i u 1920 posto igram i na TV-u i takodje leti. U pocetku to nisam primecivao kao problem, ali cini mi se da se to promenilo stizanjem novih updejta, menjanjem drivera za graficku itd. Posto imam Logitech G15 tastaturu, preko njenog ekrana kroz Everest, kompletno pratim situaciju sa memorijom svakog tenutka i vidim kako napreduje. Kada se svaka mapa zavrsi, umesto da se memorija vrati na nekih pocetnih 3 i kusur GB, uvek ostane malo vise, pa tako svaka sledeca mapa pocinje sa sve napunjenijom memorijom.

Poslednja izmena:
Kupio sam Back to Karkand preko US Origin prodavnice... zanima me jel se DLC sam aktivira, ili...?

Nisam dobio nikakav serijski kod. Procitao sam da se automatski otkljuca B2K...

Prilozi

• ScreenHunter_02 Dec. 11 00.08.jpg
    ScreenHunter_02 Dec. 11 00.08.jpg
    57.1 KB · Pregleda: 110
Usao sam i ne pise mi B2K. Pogledao sam email koji sam dobio od origin-a i nemam nikakav serijski kod... mozda ce se aktivirati na datum izlaska DLC-a?

Jel ima jos nekog ko ima standard edition i da je kupio DLC?

Poslednja izmena:
Ma *ebem ti kupovinu. Neće ni preko Origina ni preko Gamersgate. Nemam više živaca.

Hoće li neko da mi kupi BTK da mu uplatim pare?

aaaaaaa.Koji k***c je ovo j*****m originu?!!! vec 3 puta skidam ****ni update od 3.9gb,pc nisam gasio 2 dana ***.Ne mogu da verujem.Svaki put se skine i ono normalno bude,kliknem play i iskoci mi opet an update is available

Usao sam i ne pise mi B2K. Pogledao sam email koji sam dobio od origin-a i nemam nikakav serijski kod... mozda ce se aktivirati na datum izlaska DLC-a?

Jel ima jos nekog ko ima standard edition i da je kupio DLC?

Vec sam pisao pre nekoliko strana, pricao sam sa nekim likom iz live support-a i rekao je da je sve u redu, mape ce biti aktivirane kad i svima, meni se pojavila B2K ikonica nakon pricanja sa njim (mozda slucajnost). Isto imam standard edition kupljen preko wahada i DLC kupljen na origin sajtu, poslali su mi samo mail tipa hvala sto ste nam dali parice.

Kad ste kupovali preko Origina prilikom registracije account-a šta ste dali od podataka. Tipa da li ste stavili pravo ime i adresu kao i broj telefona. Za broj telefona da li izabrati neki američki ili kanadski da posle ne prave problem oko toga pošto je moguće registrovati se samo u USA ili Kanadi?

Može li neko ko je uspešno obavio kupovinu malo detaljnij opisati šta je tačno dao od podataka. Koju državu, provinciju, adresu, broj telefona itd.

^moze li jos neko to pitati?????? A da ne procita 2 strane... citaj 2-3 zadnje strane Akcijske ponude igara topic..

^moze li jos neko to pitati?????? A da ne procita 2 strane... citaj 2-3 zadnje strane Akcijske ponude igara topic..

Mnogo si nervozan buraz. Covek je zatrazio malo detaljnije uputstvo korisnika koji je uspesno prosao to i voljan je da objasni korak po korak. Pa i neko vreme dok ne prodje BTK frka da odstoji kao neki sticky npr. Pa onda umesto gomile znakova pitanja da se lupi link od tog posta jer ne prate svi sve teme...

Mnogo si nervozan buraz. Covek je zatrazio malo detaljnije uputstvo korisnika koji je uspesno prosao to i voljan je da objasni korak po korak. Pa i neko vreme dok ne prodje BTK frka da odstoji kao neki sticky npr. Pa onda umesto gomile znakova pitanja da se lupi link od tog posta jer ne prate svi sve teme...
A da neko..a i ti isto..procita 2 strane video bi da sam barem nekoliko puta to odgovorio i da i sa linkom...

@Nabukodonosor
Ne radi koliko se secam , zato sto igra podrzava samo dx10 i dx11 a XP je dx9

Ajde po stoti put:

(kako sam ja krenuo u priču sa battlefield-om)

1. Kupio sam Bad Company 2 pre godinu ipo dana kada je na EA Store bio ~ 25$ (za EU korisnike nije bilo popusta i koštao je 40€)

2. Registrovao sam nalog na EA Store:

a) Država: USA
b) Zemlja: California
c) Region: Beverli Hils
d) Poštanski broj: 90210
e) Broj telefona: nalupao sam nešto bezveze
f) Pravo ime i prezime, godinu rođenja to je jedino što sam upisao kao moje, sotalo je lažno.

3. Kartica: Banka Inteza Master Card

4. Sa istim podacima sam kupio kasnije i Vietnam ekspanziju za BC2.

5. Kod Wahada druga sa foruma, sam kupio BF3 (običan)

6. Pre par dana sam sa istim podacima (ista kartica sve isto kao kod kupovine BC2 pre godinu i kusur dana) kupio Karkand ekspanziju

7. e-mail mi nije stigao za Karkand jer će biti aktivan na nalogu sa kojim ste kupili preko Origin-a, onog dana kada bude oficijalno izašla ekspanzija, da bi kupili Karkand morate na tom nalogu imati aktivan BF3 inače nećete moći da kupite (barem ne preko EA Store)

Da li je sada barem malo jasnije i da li moram da uključim Paint i dalje nastavim u tom programu objašnjenje za kupovinu!?

Hvala.

Poslednja izmena:
Jel' kupovao neko na Originu sa Intesa Visa Internet? Meni neće da prodje, kaže Payment Authorization Failed. Uradim sve kao u gornjem postu i neće

Da, kod njega ima :)

Puno hvala Vlada87 na detaljnom opisu.

Mislim da ovo objašnjenje pripada BF3 temi, a u ovakvom obliku ga nije bilo do sad.

A jel se pokaze neka ikonica u my games tabu? Za B2K...meni u emailu koji sam dobio pise da ce DLC da se aktivira na dan izlaska, ali sam malo nervozan posto nista nema u my games tabu...

Nemam ni ja B2K ikonicu i nisam nervozan, za sve ostalo što krene i ako krene naopaku tu je Origin tehnička podrška koja po meni radi izvandredan posao, ja od banke imam dokaz o uplati i to je sve što mi treba ;)

No frks ;)

Jel' kupovao neko na Originu sa Intesa Visa Internet? Meni neće da prodje, kaže Payment Authorization Failed. Uradim sve kao u gornjem postu i neće

Aj da se ova tema ne pretvori u off i tome kako kupovati platnim karticama, samo da odgovorim još ovo.

Ako recimo ima na računu 22€ i hoćeš da kupiš nešto što košta 20€ vrlo verovatno ti uplata neće proći. Gledaj da uvek imaš 5€ više od iznosa koji treba da platiš. Meni se slična situacija dešavala par puta (ne na EA Store) i oba puta se ispostavilo da nije htelo da mi prodje jer nisam imao tih 5€ više... Banka i radnja u kojoj si kupio ti ne uzimaju tih 5€ više ali izgleda da moraju da budu na računu...

Vrh Dno