Šta je novo?

Battlefield 3

Sta vam je pisalo kada uplatite , meni pise u status : pending

Ja sam se iznervirao. Nešto sam za*bao i sad mogu tek za 24 sata da platim. Kucao sam pogrešnu šifru kod logovanja na Moneybookers i sad moram da čekam. Budala

hihihi i ja sam isto zasrao i sad cu da cekam 24h :)

Mi smo ti jedino za buvljak. Mnogo su nam brzo nametnuli ove nove tehnologije, lako se pogubimo i uprskamo stvar :D

Poslednja izmena:
Kako ja mogu da kupujem na Netu a imam samo kes, to jest nemam racun nigde? Hvala

offtopic.jpg

Nema smisla igrati ovu igru zbog vizuelnih efekata.

Ova igra gubi svaki smisao.....

Sve vise i vise me razocarava ova igra,da nema filing da uzivas,svakojaka ****** koriste za sta da bi neko imo veci kill.

Sve vise i vise me razocarava ova igra,da nema filing da uzivas,svakojaka ****** koriste za sta da bi neko imo veci kill.

Igra je dobra, opusti se malo, iskuliraj par sati, od nerviranja nemas nista.
Ume ova igra lako coveka da iznervira, onda je ugasis i posle nekog vremena pun elana krenes da rokas po neprijatelju. :D
A to sto pojedinci koriste lampe i lasere tu nema niceg loseg, mozes i ti to da koristis, ja konkretno imam lampu na pistolju koji retko kad vadim iz futrole :D

A to sto pojedinci koriste lampe i lasere tu nema niceg loseg, mozes i ti to da koristis, ja konkretno imam lampu na pistolju koji retko kad vadim iz futrole :D[/QUOTE]

Nikada necu koristi ti takav tip borbe.

Za mene je borba jedan na jedan majka.Combat Knife is Live.

Nikada necu koristi ti takav tip borbe.

Za mene je borba jedan na jedan majka.Combat Knife is Live.

E "brate",pa ti onda izvadi noz i igraj,mozes i nozem na tenk nije problem...
Samo ne znam sta je problem ako ljudi koriste ono sto je dozvoljeno i napravljeno da koriste...?!
Ipak je ovo 2011 godina tehnika i igre su mnooogo napredovali od vremena Pong-a :) slozices se da bi bilo glupo da ne koristimo sve ove blagodeti koje sada imamo.

250px-PongVideoGameCabinet.jpg
220px-Pong.png

Poslednja izmena:
Kako uspes u svakom postu da poremetis quote?

Pa ovde nema 1on1, ovo je timska igra u pitanju.[/QUOTE]

Kamo srece da ima timske igre,ako nisi u nekom klanu,da uzivas dok igras.

Kralj. Kao da sam znao da ce ga okrenuti pa ga snimio..

[YOUTUBE]mt0BVPQnPqM[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da se ulogujem ni na Origin ni na Battlelog. Se desava ovo jos nekome?

Ja sad' izasao iz igre. Mozda te net malo zeza.. tvoj provajder. Sacekaj malo.

Koju gresku izbacuje ?

Znam da je ranije u par navrata isto bilo problema oko logovanja drugim ljudima, ali ja to nisam do sada iskusio.
Sacekacu malo, mozda proradi kasnije.

meni se od ovog pecha cesto desava da ubijem lika i on mene istovremeno, i to na bliskim relacijama, tipa 10tak 20tak metara, jel jos neko ima slican problem?

Meni se danas dvaput desilo, isto na blizinu. Mada kad pogledaš, teoretski je moguće ako opalite u isto vreme

meni se od ovog pecha cesto desava da ubijem lika i on mene istovremeno, i to na bliskim relacijama, tipa 10tak 20tak metara, jel jos neko ima slican problem?

Ovo je na BC2 konstantan problem, čak mi se dešavalo da zakoljem lika a on mene ubije puškom istovremeno...

Meni se danas dvaput desilo, isto na blizinu. Mada kad pogledaš, teoretski je moguće ako opalite u isto vreme

ma ima neki lag to je problem, ko da metak leti 100 godina umesto u stotinki, ***

Nazad
Vrh Dno