- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Prebaci origin Games folder na njegov hdd gde ce biti igra. Inace evo odigrah konacno nekih sata vremena. Dosta je stvari poboljsano. Doduse nisam igrao vece mape. Videcemo za vikend.
Sa novim pechom kako vam radi igra el 30% bolje tj. 30 Frejmova (FPS-a) vise nego sto ste imali do sad?
provala zesca.... to si ti nesto pomesao.... to je apsolutno nemoguce..... nego bese origin odmah pocinje skidanje patch, tj. necu moci da odigram malo pa onda da skinem patch?
onaj metro je katastrofalna mapa po mnogim parametrima, i bilo kakvi hvalospevi o bf3 su moguci i bez pominjanja tog promasaja i poredjenja istog sa COD mapama...
igra je dodatno poletela posle patcha, mada nisam realan jer sam stavio win7 64 i jos 4 gb ram... a od danas ce valjda i ssd :d
Ma Metro je za*ebancija od mape. Ako hoćeš da budžiš K/D i poene za to je odlična, ali za bilo kakvu ozbiljnu timsku/taktičku igru je suvišno razgovarati
Daj bre sta je sad ovo. Posle patcha u toku igre se zamrzne, kao da propadnem u zemlju, vidim neke bagove, kuce, drvece i pogubi se ceo battlelog![]()
Na koje zaslepljivanje misliš?
Nije mi prošla kupovina Karkanda preko Origina. 05.12. mi je reklo da je prošlo i danas vidim vratile se pare. Sad pokušavam opet i kaže Payment Authorization Failed.
Pokušao sam prvo da stavim da sam iz US i neki grad u Alabami i neće, zatim sam probao iz Canade i opet neće.
Inače kupujem sa Intesinom Visa internet. Jel' se još nekome desilo?
Meni uopste nije htelo sa istom karticom,ma sta god stavio.I onda sam kupio na gamersgate sajtu.
Jedan na jedan,upali svetlo ili infra crveni zraci i oslepi te.
Kakvi su to fazoni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari