Šta je novo?

Battlefield 3

Prebaci origin Games folder na njegov hdd gde ce biti igra. Inace evo odigrah konacno nekih sata vremena. Dosta je stvari poboljsano. Doduse nisam igrao vece mape. Videcemo za vikend.

Sa novim pechom kako vam radi igra el 30% bolje tj. 30 Frejmova (FPS-a) vise nego sto ste imali do sad?

To bi bio gigantski pomak :):)
Koliko si imao pre ?

Sa novim pechom kako vam radi igra el 30% bolje tj. 30 Frejmova (FPS-a) vise nego sto ste imali do sad?

Da imam toliki skok nebih ni mislio da kupim novu grafičku :) Sada imam oko ~45-50 (1680x1050, nešto je na High nešto na medium) posle patcha da imam 80-85... hahha lepo ali ne izvodljivo :)

provala zesca.... to si ti nesto pomesao.... to je apsolutno nemoguce..... nego bese origin odmah pocinje skidanje patch, tj. necu moci da odigram malo pa onda da skinem patch?

Mora patch da bi se igrao.

onaj metro je katastrofalna mapa po mnogim parametrima, i bilo kakvi hvalospevi o bf3 su moguci i bez pominjanja tog promasaja i poredjenja istog sa COD mapama...

igra je dodatno poletela posle patcha, mada nisam realan jer sam stavio win7 64 i jos 4 gb ram... a od danas ce valjda i ssd :d

onaj metro je katastrofalna mapa po mnogim parametrima, i bilo kakvi hvalospevi o bf3 su moguci i bez pominjanja tog promasaja i poredjenja istog sa COD mapama...

igra je dodatno poletela posle patcha, mada nisam realan jer sam stavio win7 64 i jos 4 gb ram... a od danas ce valjda i ssd :d

Apsolutno se slazem za metro. Smucila mi se jos u alfi. Mozda sam je dva puta od izlaska igrao, cisto zbog ekipe.

Ma Metro je za*ebancija od mape. Ako hoćeš da budžiš K/D i poene za to je odlična, ali za bilo kakvu ozbiljnu timsku/taktičku igru je suvišno razgovarati

Daj bre sta je sad ovo. Posle patcha u toku igre se zamrzne, kao da propadnem u zemlju, vidim neke bagove, kuce, drvece i pogubi se ceo battlelog:mad:

Daj bre sta je sad ovo. Posle patcha u toku igre se zamrzne, kao da propadnem u zemlju, vidim neke bagove, kuce, drvece i pogubi se ceo battlelog:mad:

Znaci ima i onih kojima igra posle patcha radi losije.
Tebe igra teleportuje u Karkand. :D

Nije mi prošla kupovina Karkanda preko Origina. 05.12. mi je reklo da je prošlo i danas vidim vratile se pare. Sad pokušavam opet i kaže Payment Authorization Failed.
Pokušao sam prvo da stavim da sam iz US i neki grad u Alabami i neće, zatim sam probao iz Canade i opet neće.
Inače kupujem sa Intesinom Visa internet. Jel' se još nekome desilo?

Pa i ti to mozes da stavis :)

Nije mi prošla kupovina Karkanda preko Origina. 05.12. mi je reklo da je prošlo i danas vidim vratile se pare. Sad pokušavam opet i kaže Payment Authorization Failed.
Pokušao sam prvo da stavim da sam iz US i neki grad u Alabami i neće, zatim sam probao iz Canade i opet neće.
Inače kupujem sa Intesinom Visa internet. Jel' se još nekome desilo?

Meni uopste nije htelo sa istom karticom,ma sta god stavio.I onda sam kupio na gamersgate sajtu.

Ili sam ja nesposoban ili nešto drugo nije u redu. Šta da ukucam u onaj CVC code? Nemam ništa na poledjini kartice a nije onaj validation code

Pa jel nije ona tri broja ispod glavnog broja na kartici?Mislim ne znam napamet.

Uglavnom se nalaze od nazad na kartici , upravo pokusavam i ja sa svojom Erste internet karticom :p

Vrh Dno