Šta je novo?

Battlefield 3

Ako si kupio obican, moras da doplatis, ako imas LE(limited edition) dobijas karkand za dz. Ma izvalicemo foru kako da pazarimo i ovaj, dao sam 500e na hardver da bih se igrao ko covek, dacu jos 15 i za ovo...

jasno mi je da trebam da doplatim, ali kako, tj. na koji nacin? uplata na racun? nemojte mi zameriti, ali stvarno ne znam....

Ako wahad to radi, mozes pitati njega, ako ne, vidi da li origin podrzava neke kartice nasih banaka...

Kexi kako si kupio BTF3 tako ces i DLC, opusteno, sta si se uzbudio :D

Nego jel kupio vec neko Back to Karkand?

Ja sam upravo kupio preko Origina, platio PayPalom. Sve je proslo ok, od PayPala stigo racun al od EA Games nista, sto me malo zabrinjava.
Kontam da cu moci da igram preko Battlelog-a ekspanziju kad bude dostupna i za PC, ali opet je cudna ova kupovina...ni da kazu hvala :p

Stigne ti bukvalno Receipt od EA-a na tvoj email..zajedno sa kljucem uglavnom..tako je meni bilo za Vietnam za BC2...

Ne znam da li mi se prividja, ali igra kao da bolje radi otkako je patch izasao. Ima jos uvek par bugova, tipa da ako sa avionom ispalis heat-seeking missile i odmah zatim promenis na minigun, vrati se na missiles samo od sebe. I naravno onaj mortar nerf nije nista promenio, jos uvek ima mortar whores.

Ye80te 3.9 gigabajta. Šta donosi ova zakrpa sem mapa (predpostavljam)?

Ti nisi igrao BF2, ovo je jedini i pravi razlog zasto se kupio BF3, a ne zbog graphicscrap-a, mogucnost da zauzmes ili odbranis aerodrom u " Full Scale War event-u " tj " That moment when your team is good enough to FO enemy from island and rape em "

Uh WAKE je za vozila (avijaciju posebno) vrh vrhova...

Ufff, kako me nervira sto posle svakog patcha mi obrise favorites :mad:

.....
Cudno, ubacio sam jedan novi u favorite i pojavili se oni stari...

Poslednja izmena:
igrao i zavrsim jednu partiju i kad treba da pocne druga izbacilo me iz igre. game got disconected,something wasent
drugi put zaledi
treci put zaledi

BRAVO

Poslednja izmena:
i dalije game got disconnect i dalje zabada crn ekran pri ucitavanju druge mape, sjajno

I prosli put kad je izasao novi patch, taj dan je bas bilo lose. Pucanje, izbacivanje...
Ako ste ranije imali sve te probleme konstatno onda vas razumem, ali ako tek sada sa novim patchom imate ucestalije probleme, treba malo vremena da serveri takodje updateuju i konfigurisu kako treba

Ja pricam o satima

Kod proslog patcha, popodne je skinut i nakon toga sam imao silne probleme, pucanja, izbacivanja
Oko 11, 12 uvece nekako je sve leglo i nisam imao vise probleme, tj, radila je kao i pre patcha
Ako i od ranije pre patcha imas probleme onda ova moja iskustva tesko da pomazu

pre peca-igra radila savrseno
posle prvog peca-stalno se zaledi
posle drugog peca-zavrsio jednu partiju i izbacila me,sledece dve zaledila
to je problem.

probacemo i uvece

ma i ranije je bilo, nadao sam se da ce ovim pechom srediti ali i dalje isto, katastrofa, dok ugasim igru preko task menadzera, pa opet sacekam da udjem na server kao peti sesti po redu pa 2 minuta da se ucita mapa, prodje pola partije

Tako sam i ja kupio DLC, nije mi stigao kod a skinuli su mi pare sa paypal-a (izadje tacno 11,5e) . Malopre sam pitao nekog lika iz live support-a, kaze da ne brinem, pojavice se DLC u listi kad izadje.

Dakle iako je DLC kupljen pojavice se u mygames tek 13.12?

Ma sve je u redu samo ćeš te mape videti od 13-og (verovatno posle update-a battlelog-a)

pa da.

ja sad smanjio detalje kao sto mi je marvel rekao i nije bilo problema. nisam igrao dugo,mozda oko 10minuta i nije bilo problema,nije se zamrzla.
probacu uvece kad imam vise vremena,pa javljam

edit:
nisam resio problem

Poslednja izmena:
Ovi nisu normalni, 3.9 Gb patch. Pa sta bi bilo da imam net od 1Mb, kad bi ga skinuo a tek DialUp?

Strucnjak da imas dial-up ne bi ni jednu igru igrao online :D

Možeš ti i sada da igraš preko modema i to na 9600 niko tebi ne brani, samo je pitanje koliko je to (ne)igrivo... ;)

BTW malopre sam uzeo Kankard, i isto mi nije ništa stiglo, ni mejl ni ništa samo je pisalo posle kupovine da je kupovina uspešno obavljena. Na stranim forumima sam pročitao isto ovo što ste vi rekli, dakle pojaviće se samo mape u Battlelog-u i ostalo što ide uz to ;)

Koga interesuje uzeo sam preko EA Store, za $14.99 platio sam MasterCard (inteza), za zemlju sam stavio da sam iz USA, grad kalifornija, beverli hils :D

Odigraste li vi koju partiju ovoga? Mislim da to nije ona igra koju kupih.Evo cudim se kako meci pljuckaju oko protivnika i pad im pocinje sa nekih 15m...Nista mi nije jasno sad.

Vrh Dno