Šta je novo?

Battlefield 3

E to sa skidanjem heliša topovskom granatom sam uspeo jedno 2-3 puta do sada. Svaki put se oduševim kao malo dete.

Ti ćeš meni da letiš oko glave
:smackbum:

E to sa skidanjem heliša topovskom granatom sam uspeo jedno 2-3 puta do sada. Svaki put se oduševim kao malo dete.

Ti ćeš meni da letiš oko glave
:smackbum:

Možeš i avione bez problema,kada otključaju rakete za stejfovanje pa se spuste suludo nisko pa još drže pravac kada pucaju. Ja sam jedno 6-7 skinuo topom a barem još 3 su skinuli moji mitraljesci. Za 5 godina na bf2 to sam uspeo možda triput.
Inače najači su mi ovi što slete pa popravljaju usred bitke, pa em popiju metak em im zapleniš avion. Stvarno ima neverovatnih likova.

Nemoj i ti da se zavaravaš, već dve ipo godine koristim 40" kao monitor kući, sedim za stolom udobno zavaljen u kožnu stolicu/fotelju sa neke razdaljine od 1-1.2m. Ne znam da li bih sad mogao da se vratim na običan monitor :wave:

Ne treba puno vremena da se navikneš da ti je ekran širi od prostora za tastaturu i miša zajedno ali kad se navikneš, onda je sve manje od toga nekako klaustrofobično za rad...

Ja ipak mislim da je optimum nekih 37" :)

Potpis,

Malo bude cudno u pocetku, ali posle navikavanja na ostrinu i boje koje S-PVA panel pruza nema vracanja nazad. Velicina je dodatni bonus i ako se sedi na 1.2-1.5m udaljenosti nema problema.
Input lag cinjenica postoji, ali se bar na mom "monitoru" krece oko ~30ms (izmereno poredjenjem sa CRT monitorom, postavio temu na benchu u podforumu za Samsung TV), sto mi ni u jednom online FPS nije zasmetalo.

jel cuo neko nesto oko glupog fix-a za novi pec?
kakvi su to retardi

bila bi fora kad bi izbacili fix,da nama sto ne radi,da nam srede,a vama sto je radilo,da upropaste :D

Pu pu pu, ne malerisi, vrlo sam zadovoljan za sad kako radi. Jos ako krenu nasi serveri sa radom uskoro, u kgb-u, pa i ping da padne na 10-20, e to je posao :)

Jos ako krenu nasi serveri sa radom uskoro, u kgb-u,

Ta prica je stara od Avgusta meseca i bas me zanima da li je samo navlakusa za promo kupovine ?? Moze li iko da ozbiljno kaze .. bitice :)

Pa EA *****ava. Nije navlakusa, bice samo se ceka EA.

Pa to smo znali od starta :) to i jeste srce problema, to i u hardveru, odnosno potreban je pristojan hardver za licencu ? Ali pazi, pojam EA *****ava ne treba da postoji u najavi " Uskoro EA serveri " ... odnosno da me ne razumes pogresno, ako se pravi takva najava onda je moralo biti reseno 99 % problema i da ostane da se potpisu 2 papira sa EA.

Nije dovoljno poslati mail EA sa zeljom da imamo server u Srbiji i onda objaviti " Uskoro " ... Eto cisto me zanima a verujem i vecinu koliko je realno ?

p.s. realno u smislu, imamo atestirane prostorije i servere, ugovore i najmu, cenovnike, nacin rada ... etc i samo se ceka neka " formalnost " ??

Poslednja izmena:
Mozemo li updatovati prvi post ili cak napraviti novi topic sa nickovima igraca? Lakse za dodavanje, treba se snaci u 226 strana. :)

li neko ima problema sa ulaskom na server,cekam po 5 min.

Meni od ovog velikog update-a igra redovno prvi put crash-uje pa tek posle mogu uci na server. A i tad mi se cesto pojave "You have been disconnected from EA online" i slicne nebuloze. I redovno dobijam beli ekran izmedju ucitavanja mapa. Jedino kad se ista mapa ponavlja mogu od pocetka da je igram.. znaci katastrofa.

Ima tu sta da se ispravlja i to dalje na izvoz.

A da, imao sam vec par puta i zaglavljivanje forwarda ili trcanja, jedva sam zaustavio karakter.

Za ne poverova ti da moras da cekas nekoliko minuta da bi uso negde.

Koliko sam danas popizdeo ej...igram Firestorm uletim tamo kod zastave E ubijem lika napravim 2 koraka od toga i samo mi zabode lik u mestu i nece da se pokrene nista...samo oko sebe mogu da se vrtim..a cak nmg ni bombu da bacim niti pistolj da izvucem...samo suicide -.-

Koliko sam danas popizdeo ej...igram Firestorm uletim tamo kod zastave E ubijem lika napravim 2 koraka od toga i samo mi zabode lik u mestu i nece da se pokrene nista...samo oko sebe mogu da se vrtim..a cak nmg ni bombu da bacim niti pistolj da izvucem...samo suicide -.-
Nisi trebo da ides na E i meni se to desavalo na tom delu mape :D

Hardcore je skroz izgubio poentu, treba metaka kao u normal, vide se mine na mapi i bez spotovanja, nema vise onih lobanja sad i mrtvi i zivi izgledaju isto, je*ali su mu majku sa patchom.

Popizdeo sam sinoć najstrašnije..... kako se gasi onaj glupi chat u igrici ili kako makar da ga maknem negde u neki gornji ugao ovako mi mnogo bre smeta!?

P.S. Inače sam jednu zanimljivu stvar primetio... svi kukate na taj BF3 a svi isti igrate po ceo dan :D droga je droga ;)

Nazad
Vrh Dno