Šta je novo?

Battlefield 3

ajde sto te i spawnuje u blizini neprijatleja, nego sto od momenta kada se ti pojavis na mapi do trenutka kada zapravo mozes da se pokrenes prodje par sekundi taman da te ubiju i ako mu nisi bas na cevi

Pa jes,ali ima i situacija kad te spavnuje iza njih pa ti onda razmisljas dal da koljes il da pucas.Mene je jednom stavilo tik iza trojice a meni okrenuti ledjima,bilo je dva klanja i jedan kil iz puske.Ma...masakr!:smoke:

Dobro,to nije lose,mada je dosta retko.Ja sam se par puta spawn-ovao iza 3-4 Nemca,sto kaze Gorgilije nisam znao kojom mukom da ih mucim:pistolj,puska,noz,cizma,...Secam se jednom na mapi Metro,stvorio sam se 50 metara udaljen od mojih(na B),tacno iza ledja neprijatelju.Pogubio sam se,ispred mene barem njih 10 okrenuti ledjima.Tuci,udri, uspeo sam da ubijem cetvoricu.E,kad su se ostali okrenuli,CSI me strugao su sa plocica za identifikaciju.

Poslednja izmena:
Mrvicu su odradili po pitanju spawnovanja. Sinoc dok sam pucao u neprijatelja, njegov clan tima je krenuo da se spawnuje i samo je nestao, tj. nisam napravio dupli kill. Izgleda da su samo sredili da se ne postavlja neko na liniju vatre a ostali problemi nisu reseni

Uopste mi ne smeta taj chat prozor pa ni lampe :) a jos manje IRNV. Vise mi smeta:

Bacanje bombi kroz zatvoren prozor, puske kad vire kroz zid, kad igrac lezi i gleda u nebo a ustvari poliva po tebi, propadanje kroz zemlju, kad pobegnes 3m iza zida i onda pogines, glupo spotovanje nece uvek da radi... Ne mogu sad da se setim vise ali siguran sam da ima jos brdo :D

posle patcha puca igra ko luda
po 3+ po partiji

treba da ubace i
Crach BF3 Awards:

Black Screen Ribbon
DirectX Ribbon
BF3 Stop Working Ribbon

Ja bi vec bar jednu zvezdu imao

hahahahahahahah

sad sam iskljucio firewall i igrao sam 10minuta sigurno i izbacilo me iz igrice

Ja igram vec jedno 4,5 sati,i nemam nikakvih problema.Znaci,ni jedno,jedino izletanje.Zanimljivo je da ista igra,totalno drugacije svakome radi.

Klanje i dalje ne radi.. ne puca mi igra.. recoil je malo ******.. m320 te pogadja sa druge mape.. i tako... za sada.. bullshit..

Al zato bre imate mis i tastaturu, nepreje*ane instrumente za igranje :d

meni se desilo prekljuce da me i kikuju odmah kad udjem haha

usrali su ovo sa skvodovima

Auu, upravo sam jednog snajperistu pokusavao da koljem neverovatnih 15s. Nisam znao vise sta da radim, iz svakog ugla sam skoro pokusao. Lik naravno nista ne primecuje. Na kraju ga ubi pistoljem. Pre patcha bilo je situacija kad se to desavalo, pa je trebalo par pokusaja ali ovo je sada vrhunac !

Evo, sad sam jurio za nekim likom koji je tražio mog saigrača i dok ga je on ubijao ja sam ga zaklao i to na samo jedan dodir dugmeta... xD Stvarno ne znam sta je u pitanju...

Danas usao odigrao 2 partije i koliko vidim sad su vratili to da cim udjes na server da te sama igra ubaci u neki squad..izgleda da je bilo do server patcha?

Ja sam juce zaklao jednog lika znaci od napred i to nije bilo ni animacije nista :) kako sam ga jurio on se okrenuo ja klikno on pao :)) samo zamahnuo.

Kad se ocekuje fix za ovaj patch sto je sve sje.ao? Ako i sa tim fixom budem dobijao "battlefield 3 stopped reponding" prodajem ceo origin nalog i mrs, das pare za nesto sto treba radi out of the box i onda provodis sate i sate na netu uzaludno trazeci resenje za problem..

Ja i dalje imam problema sa random lagovima. Ne znam da li je do servera ili do mene ili ko zna čega. Preksinoć igram, sve ok. Sinoć udjem na server, igram normalno i kad je počelo da laguje to je strašno. Udjem na drugi server opet laguje ali manje. Kasnije udjem opet u igru i ne laguje ništa. Ne znam više šta da mu radim.
Dešava li se još nekome?

DICE bi trebao da se mane patchovanja. Lepo nadjite neke modere ( npr. oni koju su napravili PR za BF2 ) ili dajte nekom drugom studiju, jer je ovo smehotres. Njihov svaki patch usere vise stvari nego sto sredi.

Jos ajde da su slusali svoju zajednicu, ali oni su ''sredjivali'' ono sto nije niko trazio. AA buff? WTF?! AA sada moze da unisti i prokleti tenk! Prazni i puni squadovi imaju razlicite boje? To je to - IGRA JE POPRAVLJENA!

Gde je VOIP? Gde su poboljsanja za balans? Gde su fixevi za proklete diskonekcije? Gde su poboljsanja za squad managment, UI, prokleti chat prozor koji zauzima pola ekrana?

Ja i dalje imam problema sa random lagovima. Ne znam da li je do servera ili do mene ili ko zna čega. Preksinoć igram, sve ok. Sinoć udjem na server, igram normalno i kad je počelo da laguje to je strašno. Udjem na drugi server opet laguje ali manje. Kasnije udjem opet u igru i ne laguje ništa. Ne znam više šta da mu radim.
Dešava li se još nekome?

Do R6 update-a za servere imao sam taj problem. Od tada više nisam problem sa lagom...do pre par dana. Ali sada je problem do IKOMA tako da predpostavljam da je sa igrom sve ok.

Dešava li se još nekome?

Proveri ping u toku igre prema serveru na kom igras. Ja stvarno nemam problem nikakav sa igrom bas mi cudno da 50% ljudi ima problem dok ostalima radi super... Desavalo mi se da dobijem disconnect ali zato sto je server puko i tek posle par min se pojavi ali prazan. I mozda par puta pri ulasku na server ali kad udjem igram bez problema. PB do sad nisam updejtovo nikako, jedino ako to nije sam odradio.

Lepo alt tabujes odes start run ili udjes u cmd i ukucas "ping ip -t" i proveris vezu. IP od servera mozes naci na battelogu u opisu servera.

Vrh Dno