Šta je novo?

Battlefield 3

Auu, al su zasrali sa ovim patchom
jedva da se konektujem na neki server. I na kraju kad sam uspeo, na pola igre me diskonektovali.
Konstantno, disconected from EA server prilikom ucitavanja.
Vidim da se gomila ljudi zali da ne mogu da udju na bilo koji server
Uzas...

Poslednja izmena:
pricao sam na ea live support i rekao mi lik da pec ima gresku. kao treba da izbace fix u roku od 24h

Auu, al su zasrali sa ovim patchom
jedva da se konektujem na neki server. I na kraju kad sam uspeo, na pola igre me diskonektovali.
Konstantno, disconected from EA server prilikom ucitavanja.
Vidim da se gomila ljudi zali da ne mogu da udju na bilo koji server
Uzas...

Jeste, zeza to i kod mene, verovatno i kod ostalih.
Koje gluposti, javelin i stinger su totalno neupotrebljivi, em imas samo dva punjenja i sa njima ne mozes nikog da oboris, bas je bezveze.

No dobro, tu je stari provereni c4 :d Elem srecom nisam na lokaciji pa da se upustam u vasa iskustva, nadam se da ce do sutra uvece srediti i taj fix na fix : ))

Sa 11.11 drajverima u poslednjih 2-3 dana meni su se toliko puta pojavljivali oni zeleni flick-eri da sam odlepio.. karta je car ali koliko je van kontrole sto se tice upravljanja pa to je katastrofa..dzaba meni 80-90 fps-a kada imam te trzajeve i zelene flesheve svako malo..

Poslednja izmena:
Pa mamu im bre...2 mape ne mogu da sastavim. Ala su ga opravili svaka im čast :mad:

Mada sa druge strane, nekako sam 2put uspeo da se konektujem na servere i to jedva, i naravno puklo na pola, ali zato mi je tecnije isla igra. U zadnjih 2,3 dana, bilo je dosta laga, ali sada je bilo mnogo bolje. Ali dzabe, kada ne mogu da barem jednu partiju da odigram do kraja

Ja ne znam o cemu vi pricate , najnormalnije ulazim u servere , caspian mapa koja mi je pravila najmanje fps radi odlicno sad . Nikakve crne ekrane nemam i izbacivanja ....

Ja ne znam o cemu vi pricate , najnormalnije ulazim u servere , caspian mapa koja mi je pravila najmanje fps radi odlicno sad . Nikakve crne ekrane nemam i izbacivanja ....

pa naravno da ne znas o cemu se radi. ne bih ni ja znao da nemam problem sa tim.
nekima radi igrica,nekima ne radi

Taman sam sredio grafiku za igru i igrao 10 dana kako treba i ovaj pach sve posra.Igram na low i toliko je sareno i ne radi spotovanje.Ne znam da li je patch uticao na seting komandi i joy.Ne smem da pogledam.A tako sam se namucio da namestim...Odo na BC2 dok ne legne kako treba.

Poslednja izmena:
Patch je tesko sra*e. Ulazim po ne znam ni sam koliko minuta na server. Battlefield 3 stopped working je i dalje prisutan kao i zakucavanje izmedju rundi. Sta vise sada mi se po prvi put desilo da je zabagovao kompletan komp 2 puta prilokom ucitavanja mape. Pomogao je jedino restart pritiskom na magicno dugmence...Lepo je videti da EA nastavlja sa tradicijom patcheva kojima trebaju patchevi.

Ja otkad sam instalirao win7 64 bit igra leti i ove zadnje drajvere za graficku

A kad sam imo win 7 32bit samo problemi sra** zivo
dali je moguce da igri odgovara 64bit ,i prije patcha i posle nikakvih problema igra ne puca ne koci ,radi ko munja,cudo je ovaj win 64 bit

Poslednja izmena:
Auu,jbote pa meni sada posle patcha ucitava igru po nekoliko minuta,pre sve islo kao podmazano....lool

I meni učitava igru dosta duže nego ranije

ucitava i meni,ali odmah me ubaci u igru,nema ucitavanja u igrici. samo u battlelogu,ali me izbaci posle minut :D

edit:
uspeo sam da igram 2-3min :D
vozio sam avion i primetio sam da mi je sad teze da vozim. jel su menjali sensitivity?

Poslednja izmena:
Ispravili su neke bagove ali meni i dalje laguje, nešto manje ali ipak me i dalje gadno nervira

rofl, ali su ga opravili :D

vidim mnogima (pa i meni) se desava da objekti trepere i nestaju i pojavljuju se kako se kreces.... na kaspijanu mi se desavalo sa drvecem a na bazaru okolne zgrade

svi sada mlate sa bacacem granata jos vise vec pocinje da lici na cod mw2
helikopteri smaraju poprilicno, jer ocigledno nema dovoljan broj igraca koji su vrsni u upravljanju avionom

ne kontam zasto vise se ne raspodeljuju igraci automatski u skvodove ?

i mortar im je fail, moglo je i to da se izbalansira malo
ja sma tek sad poceo da igram sa assault-om, hijao al kidaju njihove puce majko mila, ne treba nikakav nisan malte ne :d

Vi ste testeri da bi pech za konzole bio ispeglan, samo pikajte :d

Puno više sad vidim ljudi koji su do pola "zakopani" u zemlju. Ranije sam ih slabo vidjao.

ja sma tek sad poceo da igram sa assault-om, hijao al kidaju njihove puce majko mila, ne treba nikakav nisan malte ne :d

E i ja sam baš počeo malo sa assaultom, i baš mi je zanimljivo. Puške biju kao blesave, ko hoće da nabija K/D ratio assault je savršen izbor.

Poslednja izmena:
Evo da se i ja prikljucim, stigo original, al ne lezi vraze, izbacuje mi odma pri ulasku u igru, ono battlefield 3 has stopped working... jel to ona fora da moram da ispravim ime i da obrisem ono "tm" iz putanje i u registry-u?

To je važilo samo za pirata.

Pa koja je onda fora, jel se nekom desava ovo? inace pri prvom pokretanju dobio sam bsod, a posle svaki put gresku pri pokretanju...

Bitno kad prodaju igru uzmu 60e za nesto sto upola nije sredjeno... Bas su se obezobrazili.

Vrh Dno