Šta je novo?

Battlefield 3

Čuj opljačkali :)

Znaju nekad pošiljke iz inostranstva da kasne po 3-4 nedelje, dešava se. Desi se i da se nikad ne pojave na vratima, ali onda se traži i dobije refund.

Pa da, jos imam strpljenja da sacekam, ali sam pri kraju :) Uskoro cu da se naostrim da ih smaram :D

evo i ja da se upisem u listu banovanih, ljudi protrcavaju pored mene nece da me pucaju, pa kad vi necete moram ja vas hahaah :D igrao u skvodu sa nekim likovima iz SJC-a, ono je bilo silovanje uzivo, sta znaci kad imas dobru ekipu, svaka cast momcima :)

E jeste bilo dobro...samo sam odjednom izleteo sa onog servera tj. ne znam jel pao kick ili server riknuo.

^:Klanjanje

Nemam tih problema, ali imam problem sto na tri monitora u fullrezoluciji od 5040x1080 sa crossfire od dve 5850 ne mogu da igram kako treba ni sam slabijim detaljima a ne znam sta me muci. Kontam da cim iskljucim aa igrica ide nekako i postaje igrivo, ali zar mislite da bih bacio preko 1000€ na komp, a da me zadovoljava igranje na low detalima bez aa? Sve mi se nesto cini da je problem u catalystu i njegovim profilima.. Jedino sto mi ostaje da probam jeste dazaplenim nekome komp sa amd konfiguracijom na cross ploci 890 i da probam tad...

Meni je bolje njegovo prethodno remek-delo :d :

[YOUTUBE]FV4LDCgWMdI[/YOUTUBE]

upravo sam narucio memoriju 2x4, i plus ce mi doci nazad moja od 4 gb, znaci sutra opet cepanje BF-a... :D

Kako da promenim drzavu?
http://bf3stats.com/stats_pc/0ki_

Mislim da mi je to vezano za prokleti origin jer i kada sam igrao FIFA12 ispada da sam "bosanac" ..

Isto je i meni tako ali nigde nisam cekirao bosnu. Znaci to je jedino sto me ozbiljno nervira u vezi BF3. U battlelogu je Srbija i nadam se da ce biti neko resenje da se to postavi kako treba.Ili da im srochimo neki tiket za promenu?

lol ja sam tamo amerikanac...ni sam ne znam kako.

Kamo lepe srece da sam amer...

ea.com ulogujete se kliknete na ime i tu imate da menjate drzavu....

@Oki
U battlelogu ides na svoj profil>edit Profil>from(i izberi zemlju)

Da, ali Serbia ili Srbija ne postoji... Super.. zivim u imaginarnoj drzavi...
Ali zato imaju Palestinske teritorije,Kiribati,ova hamburgerska ostrva i razne egzoticne destinacije bez kompjutera na ostrvu. Nema veze,stavi se tag [SRB] i rokanje...

Zato što je to u BF praksa (doduše na ozbiljnim serverima), jer samo funjare tako igraju. Naletećeš na pravila tipa: no c4 cars, no ramming, no seatswitch, itd...

Svako neka igra kako hoće. Ja sam samo napomenuo da ne bi posle bilo pitanja što si kikovan ili banovan (da, neki imaju i instant ban za kršenje pravila). Mada ne vidim da je u BF3 to još naveliko krenulo ali biće...

Poslednja izmena:
...meni to vise lici na whinere koji kukaju kada ih neko ubija, umesto da se adaptiraju
zasto bi ista od toga bilo zabranjeno?

mogli bi malo organizovanije da se okupljamo na nekim serverima, btw sinoc sam ubio pilota u helisu bez zooma snajperom i jednog padobranca kad se spustio :)

Stvarno su vam dobra ta pravila na serverima, nema RPG na pesadiju, ne smes granatom da ubijes vise od dvojice, ne smes nikog preko da pogledas i ostalo :)

mogli bi malo organizovanije da se okupljamo na nekim serverima, btw sinoc sam ubio pilota u helisu bez zooma snajperom i jednog padobranca kad se spustio :)

aa nee.... cekate mene.... sutra mi stize memorija i onda se vracam i ja.... ne igram odlicno.... ali volim da se zabavim i ja... :D

...meni to vise lici na whinere koji kukaju kada ih neko ubija, umesto da se adaptiraju
zasto bi ista od toga bilo zabranjeno?

Zašto bi se neko adaptirao dečijoj *****ariji da se zakucava avionom u heli kad za to nije potrebna nikakva veština? Jel moram da objašnjavam zašto je c4 car *****njsko igranje? I upravo su serveri sa striktnim pravilima i bili uvek posećeni i puni, a na ove šabanske na kojima se ne zna ko pije a ko plaća niko normalan ni ne igra više od par minuta. Vremenom ćeš skontati zašto. Na kraju svega, onaj ko plati server, taj određuje pravila. Ako ti se ne dopada ti idi na haotične servere. Borisov post tek neću da komentarišem...

Vrh Dno