Šta je novo?

Battlefield 3

ma to djubre, sreca pa je u garanciji, morace da mi zamene.... mada pitacu ih da dodam ja jos neku kintu i kupim kingston....

Pazi da se ne usrećiš sa Kingstonom. Memorija nije đubre već ti je jednostavno crkla. Ja imam istu 2x4gb i radi u 1T na 1600 mhz besprekorno.

Meni pre dva dana otisla Patriot 2x4GB.Mada nije samo ona otisla,vec i jedan deo ploce.

To je druga priča. Tebi je ploča verovatno spalila memoriju a i samu sebe

Da li bi ovo radilo ikako na mojoj masini? Naravno, morao bih prvo da instaliram W7, a secam se da mi ni BC2 nije bas najbolje radio na sedmici...

Ako t ibc2 nije radio kakao treba, nemoj BF3 ni pokusavati. Meni BC2 ide super dok BF3 jedva nekako moze na malim rezolucijama. (8800gt karta)

Što ne igra niko na ovim našim serverima? Ni na Battlefield Srbija ni na cdkeysdiscount nema nikoga.
Jel' igrate negde zajedno, dosadni mi ovi stranci

kod mene na medium radi lepo 30-40 fps do 32 igraca, na vecim 64 vec pada vise fps i malo je teze igrati

Da li neko moze reci koja je karta limit da baca oko 50 slika na 1680x1050 ???

Ovo mi je jako bitno posto sutra trebam prodati svoju pa sam u nedoumici jer ne znam koliko cu morati namiriti za novu graficku.

Znaci sve na off, sve na low sve ve iskljuceno samo da vozi na toj nativnoj za 22" monitor.

Bilo bi lijepo kada bi neko igrao sa svim iskljucenim opcijama na istoj rez i da ima oko 50 slika u MP naravno.

6870

Da li neko moze reci koja je karta limit da baca oko 50 slika na 1680x1050 ???
Ovo mi je jako bitno posto sutra trebam prodati svoju pa sam u nedoumici jer ne znam koliko cu morati namiriti za novu graficku.
Znaci sve na off, sve na low sve ve iskljuceno samo da vozi na toj nativnoj za 22" monitor.
Bilo bi lijepo kada bi neko igrao sa svim iskljucenim opcijama na istoj rez i da ima oko 50 slika u MP naravno.

Meni sa 6850 na 1920X1080 medium je najnize 45FPS,prosek oko 55-60, racunaj da ce tebi u 1680X1050 da ide sigurno 60FPS i vise.

6850 meni na 1920x1080 na high, mp, nisam gledao FPS, ali nikad nije zabola ni na trenutak...

nemoj opet ti da hvalis stvari, znas sta je bilo prosli put :D

A šta je rekao? Minimum :D? *** ovo mu je sigurno :p

Battlefield 3 Back to Karkand Expansion Pack pre-order na Origin-u 14.99 $

^ sutra cem porucim, jer na zalost nemam LE :(
I sad sam popizdeo, na serveru igram 40min, preko 10k skor, sve gotovo zaradio samo sa tenkom i AA, i puce igra iz cista mira....
Sad ni ne smem da pogledam dali mi je sacuvala unlockove za vozila ili slicno .... -.-
Da bar znam koju gresju javlja tj zasto se ovo desava, ali prosto samo se ugasi igra :mad:

Inace ko nije gasio Origin...izasao je update ;)

Uh.. 6870 je dosta jaca nego sto meni treba na 22" monitoru a kao sto kolega kaze, njemu fino ide na high u HD-u. Meni treba samo da gura low postavke bez ikakvih dodataka.

Gde je trenutno najpovoljnije uzeti BF3 (može i LE)? Wahad je out of stock trenutno...

Ne isplati se ici na tu rusku verziju,kada ona ne obuhvata ni Back to Karkand.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno