Šta je novo?

Battlefield 3

bem ti,kako vozi pticicu,nije normalan...Ja ovako tenk ne mogu da kontrolisem,a kamoli avion ili heli...

da nije obrisao tm,ne bi mogao ni da pokrene ako se radi o narodnoj verziji

Kako je ovo dobro :D Konačno sam malo odigrao multi (prvo sam mislio da odigram sp, kao da se spremim, ali mi je to dosadno bilo). Uglavnom, loš sam, vrlo loš, u drugoj partiji nisam uspeo nikoga da ubijem, mada sam uzeo par onih zastava. Ali osećaj je fenomenalan. Puca svuda oko mene :)

Hmm da li vredi uzeti original i pokusati igrati MP sa masinom iz potpisa?! SP ide lepo na medium podesavanjima, rezolucija 1280*1024.

jel zna neko u cemu je problem.
kad se zavrsi partija,pa menjanje strana ili mape,mene izbaci iz igre kad treba da se loaduje druga mapa i pise da sam diskonektovan iz igre
dva puta mi se desilo za redom

Dobrodosao u klub.

Meni se to redovno desava, kao i zilion ostalih problema.

da nije obrisao tm,ne bi mogao ni da pokrene ako se radi o narodnoj verziji
Nije narodna verzija nego orginal vidis u na slici dole da radi Origin u pozadini :D
A izgleda je to do nekih servera jer vec na jednom igram 3sata nijednom me ne izbaci :)

Kako ovaj IR nisan bas olaksava posao!Ne moram toliko da zveram okolo da bi video enemy-ja!

Kako ovaj IR nisan bas olaksava posao!Ne moram toliko da zveram okolo da bi video enemy-ja!

Meni je on nekako bezveze, ajd da ima neka nocna mapa, ono skroz mrkli mrak pa ajde, al ovako po dnevnim mapama ne ide... jedino ako ne volis stekanje, ali posto sam igrao sa tobom, poznato mi je da to nije tvoj stil igre :D

Ne mogu da verujem da ponovo moze da se sredjuje heli u letu, oni stvarno treba da predju na neke lakse droge, povezes jednog KV varioca sa sobom i miran si.

Fenomenalno glupiranje nema sta, nije ni bilo za ocekivati da ce te gluposti da izbace...

ova igrica ze zaslužna za 4 keca na tromesečju.... :( i kazne od ne igranja 2 (dva) dana.... :( od sutra počinjem opet.... :D vidimo se na mp-u....

Meni je on nekako bezveze, ajd da ima neka nocna mapa, ono skroz mrkli mrak pa ajde, al ovako po dnevnim mapama ne ide... jedino ako ne volis stekanje, ali posto sam igrao sa tobom, poznato mi je da to nije tvoj stil igre :D
Verovatno si me pomesao sa nekim!Da se stekam kao prvo nemam zivaca,to se vidi i po mom K/D rejtingu,a to mi je i mana,posto vecinu vremena izigravam pokretnu metu za ostale!Moracu se malko opametiti!:)

zar je moguce da igra toliko pravi problema?
Jos nisam stigao ni da skinem igru ,gomilu problema ,ne stizem, a tako sam se navukao na trailer-e.
Nadam se za vikend da cu stici da odigram coop single,pa onda da upadnem u multi.
Gde najcesce igrate na kojim serverima?

Koje probleme? Ja imao ni jedan.

Puca igra, spawn points - tuzno, flash light sabija, hitbox uz lag je presmesan...flicker zelene i drugih boja nevezano za graficku kartu [ati/nevidia].. voice !?!

SMAW i RPG na infantry.. do duse ko zeli moze do prekosutra da nabraja mane ali ovo sto sam rekao je nadam se objektivno.. Odredjene puske su nerealno "jake" i mozes da dobijes lika odakle hoces.. tipa M416..

0% kada "ubijes nekoga ili on tebe" a ti si ziv i trcis kao sa 110% ... razni glichevi i propadanje kroz teksture...

Poslednja izmena:
Verovatno si me pomesao sa nekim!Da se stekam kao prvo nemam zivaca,to se vidi i po mom K/D rejtingu,a to mi je i mana,posto vecinu vremena izigravam pokretnu metu za ostale!Moracu se malko opametiti!:)

TERMO PIL :D

Nisam ni rekao da se stekas :)

mom kompu posle izlaska iz igre,treba 2minuta da se povrati :D
moram kad tad da radim windows.
ne pomaze ni game booster zato sto ide preko pretrazivaca i odmah se vraca u normal mode

Puca igra, spawn points - tuzno, flash light sabija, hitbox uz lag je presmesan...flicker zelene i drugih boja nevezano za graficku kartu [ati/nevidia].. voice !?!

SMAW i RPG na infantry.. do duse ko zeli moze do prekosutra da nabraja mane ali ovo sto sam rekao je nadam se objektivno.. Odredjene puske su nerealno "jake" i mozes da dobijes lika odakle hoces.. tipa M416..

0% kada "ubijes nekoga ili on tebe" a ti si ziv i trcis kao sa 110% ... razni glichevi i propadanje kroz teksture...

In all fairness, ima tu gomila bagova, server-side probleme nisi ni stigao da nabrajas.
Valjda ce sve ovo biti jednom ispravljeno, pa da uzivamo u igri kako valja a ne da brojimo (i nabrajamo) bagove.

And now couple of videos just for the LOLs:

[YOUTUBE]fOxG1UbUHUU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]BADJhIXiS4g[/YOUTUBE]

Ja se stvarno trudim,ali ne ide.Prva igra koju sam pazario pre nego sto je izasla.Razumem da treba vremena sve da se ispegla ali me ubija:
-svaki put kad krenem da igram,prvo logovanje mora da pukne(posle je random)
-bagovanje u oznacavanju ko je ko(x puta me ubija moj saborac-barem je tako oznacen)
-saspem pola sarzera u lika koji mi je okrenut ledjima,covek se ladno okrene i ubije me iz momenta
-treba mi barem jos cetvoro ociju da provalim na mapi na koga(ili koju tacku) se spawn-ujem
-bagovi sa mapom,prikazuje mapu u rush-u a igram conquest(pa ti pogadjaj gde su zastave)
-u sred bela dana me protivnik zaslepi sa flash-om sa 20 metara
-pistolj ne postoji kao oruzje
-Operation Metro i Grand Bazzar u conquest-u sa 64 igraca je priceless.Nadam se da ce u nekom narednom patchu moci da se otkljucaju i katjushe,da upotpune zurku sa bomama,RPG-om i mortarom

Malopre igram sa Okijem i Angusom i u sred partije mi ne radi "Deploy".Klikcem kao orao,stativa.Ne mogu da udjem u igru.

Igram uporedo i BC2 i barem znam ko mi je neprijatelj i kako da ga ubijem

Poslednja izmena:
Ovi što nemaju nikakve probleme koji baroni brate mili. Svi imaju neke bagove samo 2-3-ca nemaju. Hoće to. Ja sam instalirao 280.26. Barem
Mogu da odigram nekih sat ili dva dok ne pukne. Što Oki kaže teksture pucaju samo tako. Dolazi asus v-pro i 2500k pa cemo da vidimo da li se menja nešto ili ovo njesra ostaje nedovršeno.

mom kompu posle izlaska iz igre,treba 2minuta da se povrati :D
moram kad tad da radim windows.
ne pomaze ni game booster zato sto ide preko pretrazivaca i odmah se vraca u normal mode
Nije ti to do win-a vec do manjka ram memorije,obavezno jos 2Gb za BF3.

Ja se stvarno trudim,ali ne ide.Prva igra koju sam pazario pre nego sto je izasla.Razumem da treba vremena sve da se ispegla ali me ubija:
-svaki put kad krenem da igram,prvo logovanje mora da pukne(posle je random)
-bagovanje u oznacavanju ko je ko(x puta me ubija moj saborac-barem je tako oznacen)
-saspem pola sarzera u lika koji mi je okrenut ledjima,covek se ladno okrene i ubije me iz momenta
-treba mi barem jos cetvoro ociju da provalim na mapi na koga(ili koju tacku) se spawn-ujem
-bagovi sa mapom,prikazuje mapu u rush-u a igram conquest(pa ti pogadjaj gde su zastave)
-u sred bela dana me protivnik zaslepi sa flash-om sa 20 metara
-pistolj ne postoji kao oruzje
-Operation Metro i Grand Bazzar u conquest-u sa 64 igraca je priceless.Nadam se da ce u nekom narednom patchu moci da se otkljucaju i katjushe,da upotpune zurku sa bomama,RPG-om i mortarom

Malopre igram sa Okijem i Angusom i u sred partije mi ne radi "Deploy".Klikcem kao orao,stativa.Ne mogu da udjem u igru.

Igram uporedo i BC2 i barem znam ko mi je neprijatelj i kako da ga ubijem

Evo i ja igram-bas je igram i od svega sto si pobrojao jedino se i meni desava ono prvo da mi pukne igra prilikom loadovanja nivoa,ali samo jednom u toku dana,i vise ne.

Tako da ne garantujem da ce se i vama to desiti ali verovatno je neki dobar bug xD sto se tice origina i sta vas kosta da probate da dobijete LE za DZ! Znaci idite do nekog ortaka koji ima LE i ulogujte se na vas account kod njega na pc-u..i kad udjete nmj odmah u isti sec play na bf3 nego sacekajte malo da vidite da li ce krenuti dowload od 40 mb ili kad kliknete play da li ide 40mb download...tako da ako je bug do origina pozurite pre nego sto se to otkrije :D

I have LE
500 din+sokic :d
Bar neku korist od ove igre.

Ovi što nemaju nikakve probleme koji baroni brate mili. Svi imaju neke bagove samo 2-3-ca nemaju. Hoće to. Ja sam instalirao 280.26. Barem
Mogu da odigram nekih sat ili dva dok ne pukne. Što Oki kaže teksture pucaju samo tako. Dolazi asus v-pro i 2500k pa cemo da vidimo da li se menja nešto ili ovo njesra ostaje nedovršeno.

Ja imam problem samo prilikom prvog pokretanja,tada igra pukne.Osim toga nemam ni jedan,jedini bug.Zna nekada server da pukne,ali tada svi ispadnemo.Eto,ja sam najveci baron na ovom forum,mozda i sire.Meni je ovo samo jedna vrsta zabave i popunjavanje slobodnog vremena i zbog igre sigurno necu da lazem.

Koji je sajt najjeftinij za kupovino obicne verzije a da je recimo provjeren sajt, da je narod vec uzimao u vise navrata itd.. kao sto je recimo g2play? Malo kratak sa kešom pa da vidim ima li gdje jeftinije od 24€. Nije mi opcenito frka dati 25€ ali trenotno mi malo zapelo.. hehehe...

Nazad
Vrh Dno