Sh0m1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.05.2010
- Poena
- 169
Uh i meni al manje sa 11.8 nego sa 11.10Meni stalno nekad radi po sat nekad svakih 5minuta ***:S::wall::wall:
Ako znas leka reci ludim :d
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
Uh i meni al manje sa 11.8 nego sa 11.10Meni stalno nekad radi po sat nekad svakih 5minuta ***:S::wall::wall:
Ako znas leka reci ludim :d
Usrana igra malo malo pa pukne koji djavo jel se desava kome ovo:wall::wall::wall:
Nije narodna verzija nego orginal vidis u na slici dole da radi Origin u pozadinida nije obrisao tm,ne bi mogao ni da pokrene ako se radi o narodnoj verziji
Dobrodosao u klub.
Meni se to redovno desava, kao i zilion ostalih problema.
Kako ovaj IR nisan bas olaksava posao!Ne moram toliko da zveram okolo da bi video enemy-ja!
Ne mogu da verujem da ponovo moze da se sredjuje heli u letu, oni stvarno treba da predju na neke lakse droge, povezes jednog KV varioca sa sobom i miran si.
Verovatno si me pomesao sa nekim!Da se stekam kao prvo nemam zivaca,to se vidi i po mom K/D rejtingu,a to mi je i mana,posto vecinu vremena izigravam pokretnu metu za ostale!Moracu se malko opametiti!Meni je on nekako bezveze, ajd da ima neka nocna mapa, ono skroz mrkli mrak pa ajde, al ovako po dnevnim mapama ne ide... jedino ako ne volis stekanje, ali posto sam igrao sa tobom, poznato mi je da to nije tvoj stil igre![]()
Verovatno si me pomesao sa nekim!Da se stekam kao prvo nemam zivaca,to se vidi i po mom K/D rejtingu,a to mi je i mana,posto vecinu vremena izigravam pokretnu metu za ostale!Moracu se malko opametiti!![]()
Puca igra, spawn points - tuzno, flash light sabija, hitbox uz lag je presmesan...flicker zelene i drugih boja nevezano za graficku kartu [ati/nevidia].. voice !?!
SMAW i RPG na infantry.. do duse ko zeli moze do prekosutra da nabraja mane ali ovo sto sam rekao je nadam se objektivno.. Odredjene puske su nerealno "jake" i mozes da dobijes lika odakle hoces.. tipa M416..
0% kada "ubijes nekoga ili on tebe" a ti si ziv i trcis kao sa 110% ... razni glichevi i propadanje kroz teksture...
Nije ti to do win-a vec do manjka ram memorije,obavezno jos 2Gb za BF3.mom kompu posle izlaska iz igre,treba 2minuta da se povrati
moram kad tad da radim windows.
ne pomaze ni game booster zato sto ide preko pretrazivaca i odmah se vraca u normal mode
Ja se stvarno trudim,ali ne ide.Prva igra koju sam pazario pre nego sto je izasla.Razumem da treba vremena sve da se ispegla ali me ubija:
-svaki put kad krenem da igram,prvo logovanje mora da pukne(posle je random)
-bagovanje u oznacavanju ko je ko(x puta me ubija moj saborac-barem je tako oznacen)
-saspem pola sarzera u lika koji mi je okrenut ledjima,covek se ladno okrene i ubije me iz momenta
-treba mi barem jos cetvoro ociju da provalim na mapi na koga(ili koju tacku) se spawn-ujem
-bagovi sa mapom,prikazuje mapu u rush-u a igram conquest(pa ti pogadjaj gde su zastave)
-u sred bela dana me protivnik zaslepi sa flash-om sa 20 metara
-pistolj ne postoji kao oruzje
-Operation Metro i Grand Bazzar u conquest-u sa 64 igraca je priceless.Nadam se da ce u nekom narednom patchu moci da se otkljucaju i katjushe,da upotpune zurku sa bomama,RPG-om i mortarom
Malopre igram sa Okijem i Angusom i u sred partije mi ne radi "Deploy".Klikcem kao orao,stativa.Ne mogu da udjem u igru.
Igram uporedo i BC2 i barem znam ko mi je neprijatelj i kako da ga ubijem
Tako da ne garantujem da ce se i vama to desiti ali verovatno je neki dobar bug xD sto se tice origina i sta vas kosta da probate da dobijete LE za DZ! Znaci idite do nekog ortaka koji ima LE i ulogujte se na vas account kod njega na pc-u..i kad udjete nmj odmah u isti sec play na bf3 nego sacekajte malo da vidite da li ce krenuti dowload od 40 mb ili kad kliknete play da li ide 40mb download...tako da ako je bug do origina pozurite pre nego sto se to otkrije![]()
Ovi što nemaju nikakve probleme koji baroni brate mili. Svi imaju neke bagove samo 2-3-ca nemaju. Hoće to. Ja sam instalirao 280.26. Barem
Mogu da odigram nekih sat ili dva dok ne pukne. Što Oki kaže teksture pucaju samo tako. Dolazi asus v-pro i 2500k pa cemo da vidimo da li se menja nešto ili ovo njesra ostaje nedovršeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari