Šta je novo?

Battlefield 3

ako me primate, kažite mi, da skoknem, i da kupim headset... :D

moze neki dogovor oko masovnijeg zajednickog igranja... samo ts da instaliram i podesim :p

cak ti ne treba ts, kada napravite u battlelogu party, klikni sam na join voice :)

Jel neko probao kako radi voice preko battleoga?

PS. I ja sam za party varijantu. Da organizujemo neki bench squad. :)

ima platoon, ali ne znam da li ima nekog ugovorenog okupljanja

I meni danas tek stiglo sa Zavvi :)

Bez panike, krek ne omogucava online s narodnim verzijama igre, vec samo zaobilazenje origina...

Kada vam je igra bila poslata sa zavvi-a?! Meni je u prosli ponedeljak i jos nije nista stiglo :\

Bas sam hteo da pitam u vezi tog Rzr leka za online MP ,jel radi? :) Tj da li se moze sa narodnom verzijom igrati online ili pak treba kljuc?

sto je stvarno super, jer ovako em dizes origin em dizes browser pa tek onda igru.... sta im to znaci pitaj boga... steam mnogo elegantnije funkcionise

Nisam siguran kada je poslato ali preorder je odradjen pre mesec dana. Verovatno ce ti sutra stici. Svima nama je danas stiglo. To tvoj postar zabusava garant. I nadam se da imas dobrog postara koji ti dick nece ostaviti na pola sanduceta pa da ti zapale igru :d

Ma, kod nas u Pazovi su postari dobri. A i zivim u kuci, tako da ce uci u dvoriste, i ostaviti negde na sigurnom mestu :)

Poz.Ako hocete da me dodate u prijatelje : "Rango73"...msm ,ako vam treba dobar inzinjerac(uglavnom)tu sam :exploder: a boga mi i tenkista...uticaj "wot-a" (zlo od igre :) )

jel radi taj crack za multiplayer preko narodne verzije. neko je.okacio gore

edit: sad sam video na prethodnoj strani da ne.moze

Poslednja izmena:
Metro u conquest mode-u ko se spawnuje dole - gubi. Da li je moguce da su omogucili conquest mode na toj mapi??? Kakvi mazohisti i retardi...

Ljudi citajte malo lepo je razor napisao ovo je za prijatelje koji su kupili original igru da mogu da igraju bez kako oni kazu "EA trojan" za origin...nego zaobidju i direktno pokrenu iz Battleloga...

Metro u conquest mode-u ko se spawnuje dole - gubi. Da li je moguce da su omogucili conquest mode na toj mapi??? Kakvi mazohisti i retardi...

U svakom zitu ima kukolja ;)
I onako se mape dva puta okrenu, jednom si dole, drugi put gore :)

Znaci igrica je bukvalno ne igriva :( Ili stopped responding ili dx11 error... serem im se na igricu kad nisu mogli lepo da srede sve pre nego sto je izbace, znaci igram 5-15 min i to je to, idemo ponovo, znaci no comment... i btw ako neko hoce da kupi ovaj shit nek se javi na p.p. dajem 800 din manje nego u games-u gde je kupljena danas...

U svakom zitu ima kukolja ;)
I onako se mape dva puta okrenu, jednom si dole, drugi put gore :)

Taj kukolj je na svim "tesnim" mapama..
I da.. ne kapiram zbog cega je SMAW-u omoguceno da puca u ljude??? To je najgori propust ove igre u stvari.. Ja bih ga ogranicio kao stinger ili igla-u .. muka mi je od tih rpg retarda... to veze blage sa zivotom nema...

Znaci igrica je bukvalno ne igriva :( Ili stopped responding ili dx11 error... serem im se na igricu kad nisu mogli lepo da srede sve pre nego sto je izbace, znaci igram 5-15 min i to je to, idemo ponovo, znaci no comment... i btw ako neko hoce da kupi ovaj shit nek se javi na p.p. dajem 800 din manje nego u games-u gde je kupljena danas...
Brate lepo update svi zivo directX, drivere za grafu, vcredist, punkbuster za BF3, disable firewall...i eto...

Znaci i dalje je tesko s.anje.Cekao sam 10 min da bi se ubacim na neki server.Kada sam najzad usao trenutak posle spona puska je pocela rafalno da puca.Kada izvadim pistolj on prvo opali a to je i sa rpg-om.Izvucem ga i on opail sve dok ima municije/

nikad nisam cuo niti imao takav bug

SMAW moze da puca na ljude u igri, jer to zaista moze ?

ja bih samo promenio da se mnogo sporo raspakuje, i da imas nekakav efekat posle ispaljenog projektila a ne da se masis kao dzon vejn odmah za pucu i rokas dalje

Poslednja izmena:
^^^^ ja odigrao celu sp kampanju sa masinom iz potpisa,ni jedne jedine greske niti problema nisam imao,ja zadovoljan :)

Brate lepo update svi zivo directX, drivere za grafu, vcredist, punkbuster za BF3, disable firewall...i eto...

To sam bas i uradio (ne znam sta je vcredist), i kad to nije uspelo, rek'o aj da ja puknem nov windows x64, kad gle cuda opet, 10 min igranja, nista u kompu ni da se zagreje ljudski, bam error, bam freeze, bam bf.exe error... Mora DICE uvek nesto da zezne...

Vrh Dno