Šta je novo?

Battlefield 3

Jel ima neko problem sa aktiviranjem igre, ili pokretanjem iste iz Origin-a?

bf31s.png

bf3o.png

Puikao Origin sistem za aktivaciju. Šta god da radite i kakve god probleme imali ne reinstalirajte igru inače ostaste bez nje do daljnjeg.

Ja sam sada dobio obavestenje da se radi na otklanjanju problema prilikom aktiviranja,ali ne kontam zasto kada sam ja aktivirao jos pre 3 dana!

Mislim da ti je,ako stavis na ultra,problem kolicina RAM-a na kartici.Koliko sam citao,za utra treba barem 1,5GB RAM na grafi.

meni se cesto desava da kada ucitavam igru da zabode, tj jednostavno nece da udje u nju, popijem blackscreen iako mogu da pomeram kursor i sl....
igra mi radi bez problema sa svime na high, ali kada neku od opcija povecam na ultra, posle 10ak min pocinje da mi zestoko gusi, bukvalno do neigrivosti....pretpostavljam da je cpu slaba tacka u tom momentu

Prvi lik po ubistvima... 13 000K/8D... -_-

I to sve za 22 minuta gameplay-a :D

Sve razumem i da Marsovci prodaju Ajvar po galaksijama ali nerazumem zasto kod svih likova izucavam zadnje puske gde mi treba najvise exspa iste one koje vec imam npr sa inzinjerom ja igram ... ako neko zna jel moze da mi objasni o cemu se radi ? :D

Poceo sam duse da im vadim...Ako danas sa m320 nisam imao jedno 5-6 triple kill-ova,nisam ni jedan,a jos kada se poredjaju,pa mi sinem rafal za f2000,upisaju se... :D

Puko origin !!!! Nooooooooooooooooooooo!!

Na kampanju ima jedna misija gde trebas da sacuvas nekog Al-Bahaira da ne umre zajedno sa jednim vojnikom koji ga nosi a ti pucas branis ih od napada i sad ako te tu ubiju chekopoint ima da bude u neki hodnik izmedju dvoja vrata.
E sad ono sto je najbitnije je da su oba vrata ZATVORENA i ja sad cujem kako onaj trci tamo prema helikopteru ali ja ne mogu da izadjem zakljucana mi vrata. Mrzelo me da restartujem misiju sve iz pocetka. Jel se desilo jos neko ovom i jel ima mozda fix za ovaj bug?

Ma desava se svasta od tih gamestopping bagova, eto meni se desilo da mi se tenk ugasi usred pustinje :D, da idem coveku sa nozem iza ledja i odjednom padnem mrtav i mission failed i tako slicne egzibicije, doduse moji se nisu rodili u camcu i nisu imali problema sa vratima...

**** ih Origin i ko ga smislio. Steam je zakon za ovo ****** :mad:

Od 8 večeras ne mogu da re-instaliram igru, koji moj sam uopšte i čačkao kad je radilo :wall:

Cek drugari vi sto igrate MP jel ste kupili original ili moze sa (ponovo-ucitanom) verzijom?

EA javio malopre. Za nedelju dana prodali su 10 miliona kopija.

[BC2 lifetime sales = 11 mil]

Neko slucajno probao MP sa 8800GT ili 9800GT na bilokojim rez na naravno low ?

"This is the biggest one-day shipment the company has ever done", added company COO Peter Moore, explaining that it was roughly double last year's Medal of Honor.

Earlier this week, analysts predicted that Activision's Modern Warfare 3 will sell twice as much as this latest Battlefield title.

:D

Mozda i prodaju duplo vise,kada bi se jurili po WC solji...

Ne znam sta su ali zeleni i narandzasti flick-ovi su redovna pojava kao i ovi "tripovi"... Ne munjim na ultra jer mi je igranje u mp-u sa 64 ljudi u proseku od 70-90 fps-a skroz ok, ali vidi se da je igra definitivno i potpisano - nedovrsena.

I da, najiskrenije po mom misljenju - bc2 je bolja igra bez obzira na namunjen zvuk i "lepsu grafiku" i jos xyz stvari.

Instalirao sam BF3 na pogresnu particiju, a presao vec pola kampanje, koje fajlove da sacuvam, da bi mogao da nastavim akda reinstaliram?

Znači i u full je prisutan onaj bug gde lik "zgužvan" na nekom delu mape se koprca i puca iz stomaka, a njegova "astralna projekcija" ide nevidljiva po mapi i ubija ljude "iz vazduha"....

nema bas toga, ali ima da vidis one smarace snajpere kako su se zguzili u neki cosak, tu leze i pola tela, prakticno do plecki im je do zida odnosno u zidu...

pa onda lezanje/lebdenje na stenama pod nekim nenormalnim uglovima ... realno kretanje i fiziku kretanja su katastrofalno odradili (i ono skakanje sa 10m kao da si skocio sa pola metra)... ima nekih stvarcica koje zaista nisam ocekivao da ce da prodju - plus cela ta prica k/d ratio, smara svaki timski gameplay i igranje na objectives, uvek postoji kriticna masa budala koje ne interesuju objectives vec ce da smaraju i gledaju sto vise da ubiju

hoce li pesadija dobijati dimne bombe u ovoj igri ? flash granade ?

Vrh Dno