meni se cesto desava da kada ucitavam igru da zabode, tj jednostavno nece da udje u nju, popijem blackscreen iako mogu da pomeram kursor i sl....
igra mi radi bez problema sa svime na high, ali kada neku od opcija povecam na ultra, posle 10ak min pocinje da mi zestoko gusi, bukvalno do neigrivosti....pretpostavljam da je cpu slaba tacka u tom momentu
Sta ti pise , koji je razlog zasto si izbacen ?
Servere sortiraj po pingu (naravno ides na one sa manjim )
Treba da sacekas dok i svi serveri update punkbuster...Ljudi instalirao sam manuelno PB i odradio update sad cim udjem u igru izbace me sa servera,jel ima neko taj problem?
Treba da sacekas dok i svi serveri update punkbuster...
Prvi lik po ubistvima... 13 000K/8D... -_-
I to sve za 22 minuta gameplay-a![]()
"This is the biggest one-day shipment the company has ever done", added company COO Peter Moore, explaining that it was roughly double last year's Medal of Honor.
Earlier this week, analysts predicted that Activision's Modern Warfare 3 will sell twice as much as this latest Battlefield title.
Raspad od igre..
A i senke su u nekom "moderna kamuflaza" stilu :trust:
Znači i u full je prisutan onaj bug gde lik "zgužvan" na nekom delu mape se koprca i puca iz stomaka, a njegova "astralna projekcija" ide nevidljiva po mapi i ubija ljude "iz vazduha"....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari