Šta je novo?

Battlefield 3

Ako je ovo mozda postavljeno slobodno brisite post. Ali ideja i sprovodjenje iste u delo je fantasticno, ali sve to pada u vodu kada vidite nacin kretanja kroz samu igru. Obavezno odgledajte ceo snimak jer ce te se oduseviti.

samo sam napravio pauzu da napišem ovde post.... igrica je extra, na auto podešavanjima je sve na max, na konfi iz potpisa..... odmah sam stavio na hard, protivnike opet lako ubijam, ali bukvalno jedan metak me ubije....

meni je tu prosao bez ikakvih problema upravo sa tim lekom, koliko sam video izasao je i crack-fix, probaj mozda pomogne :)

Bio kod kolege, i njemu je isto zezalo, ali posle nekog vremena ce doci jos jedan tvoj i priljubiti se uz drugi taj ormar, i posle ce ponuditi open.

Pa koliko da ga cekam skakao sam pola sata pre nego sto sam poceo da snimam :-DDDDDDD

Mrka kapa. Primetio sam da mi se drasticno pobojsao FPS kao i brzina ucitavanja igre,da nije ubacio neki update sam? Ovo mrka kapa jednostavno vidi se na snimku da su vrata zatvorena a tog drugog lika nigde na vidiku :-DDDD

Poslednja izmena:
sta je ono raw mouse ? jel treba to da se ukljuci ili ne, ne znam sta radi opcija...

Malo isprobao i razočarao se... Ako ovako nastave da prave igre u buduće, počeću da zaobilazim ovaj žanr u širokom luku. Sve je na isti fazon, grafika se pomalo unapređuje a sve ostalo osim naravno endžina je krpež ili ponavljanje nečega po stoti put, tako da imam solidno jak de-ža-vu osećaj dok igram ovo! Što se mene tiče ovo bih mogao da okrakterišem samo kao još jedan ušminkani COD klon u sada već jako dugom nizu. (dokle više) :smoke:

Poslednja izmena:
Nisam video crackfix samo nfofix:
There is a gamebug that may cause the game to crash if it is installed in
a directory that contains special characters, such as (TM).
If you notice any problems, rename your installation directory to anything
that does not contain such characters and all your problems will be gone.

1. In case of issues rename your installation directory.
2. Play the game.

Inace botovi znaju da me iskuliraju ponekad (igore da imas ovo na umu), mora bas da se stane na tu tacku gde se oni aktiviraju da idu dalje.. vec jedno 2-3 puta sam ih tako cekao..

Comrade misija je preterano lepo/dobro uradjena, pravi particle orgy :D
Al' bilo je dosta *******o posto se kroz svaki zaklon moglo propucati :)

@Wavrinka, raw mouse ukljuci da bi izbegao windows mouse acceleration (ono ubrzavanje..), probaj sa i bez te opcije, nece ti biti nista :p

@Vlada: Nesto slicno sam i ja rekao, ali ipak meni vise smeta sto tu nema neke price, razvijanje karaktera, botovi nemaju "zivota" nego me ostave ko pas govance ili stanu mi pravo na line of fire pa ih ubijem :d ili jos gore izguraju me iz zaklona pa umrem.

Naravno ovo je primarno MP igra, SP je tu cisto radi reda, maltene kao tutorial...ali vec po SP kampanji naslucujem neke probleme i nedostatke koje ce biti i u MP...

Nisam video crackfix samo nfofix:
There is a gamebug that may cause the game to crash if it is installed in
a directory that contains special characters, such as (TM).
If you notice any problems, rename your installation directory to anything
that does not contain such characters and all your problems will be gone.

1. In case of issues rename your installation directory.
2. Play the game.

Inace botovi znaju da me iskuliraju ponekad (igore da imas ovo na umu), mora bas da se stane na tu tacku gde se oni aktiviraju da idu dalje.. vec jedno 2-3 puta sam ih tako cekao..

Comrade misija je preterano lepo/dobro uradjena, pravi particle orgy :D
Al' bilo je dosta *******o posto se kroz svaki zaklon moglo propucati :)

@Wavrinka, raw mouse ukljuci da bi izbegao windows mouse acceleration (ono ubrzavanje..), probaj sa i bez te opcije, nece ti biti nista :p

@Vlada: Nesto slicno sam i ja rekao, ali ipak meni vise smeta sto tu nema neke price, razvijanje karaktera, botovi nemaju "zivota" nego me ostave ko pas govance ili stanu mi pravo na line of fire pa ih ubijem :d ili jos gore izguraju me iz zaklona pa umrem.

Naravno ovo je primarno MP igra, SP je tu cisto radi reda, maltene kao tutorial...ali vec po SP kampanji naslucujem neke probleme i nedostatke koje ce biti i u MP...

Razocaruju me botovi kao da su mrtvi ne kapiram ih neki put prvi lag je bio u misija pre kada su samo zastali i svi stajali (pa to je pred ulazak u ovu kucu) krenuo sam u pogresnom pravcu i ekran je poceo da se puni suma kao na starim tv samo nije sneg nego slicno nesto. No eto vratio sam se na pravo mesto i usao u kucu nakon toga zakljucan u kuci sa jednim vojnikom koji je kao mutav i bleji ne znam sta da mu radim evo probao sve moguce lekove ( ne rade za LE) samo Reloaded ov lekic za sada...

Malo isprobao i razočarao se... Ako ovako nastave da prave igre u buduće, počeću da zaobilazim ovaj žanr u širokom luku. Sve je na isti fazon, grafika se pomalo unapređuje a sve ostalo osim naravno endžina je krpež ili ponavljanje nečega po stoti put, tako da imam solidno jak de-ža-vu osećaj dok igram ovo! Što se mene tiče ovo bih mogao da okrakterišem samo kao još jedan ušminkani COD klon u sada već jako dugom nizu. (dokle više) :smoke:

nemoj da okrakterišeš

:wave:

Nemoj da igras, jednostavno resenje.

Upravo zavrsio kampanju, i ako ne napisem ovog momenta necu napisati uopste.
Probao narodnu verziju, gomila bagova i uzasni problemi sa zvukom. Sva podesavanja na low pa opet stuca sa mojom masinom (11.9 drajveri). Kampanja stvarno prekratka, cak i na hard, ali nabijena akcijom tako da tera da se predje bez prestanka. Prica vec vidjena xy puta i ne vredi trositi reci. MP me ne interesuje niti imam vremena da se zamlacujem, ovime sam zadovoljio svoje potrebe za nasiljem za narednih mesec dana :).
Jos jedna u nizu "modernih" igara za jedno poslepodne, da se odigra i zaboravi.
Jedine vredne pomena su kampanje sa mlaznjakom i tenkovima, ako se neko dvoumi da li i da proba igru uopste, samo da kazem da vredi probati samo zbog te 2 misije.
Samo mi je krivo sto eto nisam imo neku "zverku" da na njoj predjem igru sa ultra detaljima, mozda bi moji utisci bili mnogo pozitivniji, ali ne padam vise na propagande iz gaming industrije i upgrade hardware samo zbog toga.

Ovo je jednostavno jedna od najboljih igara, mp vrh i nema joj trenutno konkurencije

Upravo zavrsio kampanju, i ako ne napisem ovog momenta necu napisati uopste.
Probao narodnu verziju, gomila bagova i uzasni problemi sa zvukom. Sva podesavanja na low pa opet stuca sa mojom masinom (11.9 drajveri). Kampanja stvarno prekratka, cak i na hard, ali nabijena akcijom tako da tera da se predje bez prestanka. Prica vec vidjena xy puta i ne vredi trositi reci. MP me ne interesuje niti imam vremena da se zamlacujem, ovime sam zadovoljio svoje potrebe za nasiljem za narednih mesec dana :).
Jos jedna u nizu "modernih" igara za jedno poslepodne, da se odigra i zaboravi.
Jedine vredne pomena su kampanje sa mlaznjakom i tenkovima, ako se neko dvoumi da li i da proba igru uopste, samo da kazem da vredi probati samo zbog te 2 misije.
Samo mi je krivo sto eto nisam imo neku "zverku" da na njoj predjem igru sa ultra detaljima, mozda bi moji utisci bili mnogo pozitivniji, ali ne padam vise na propagande iz gaming industrije i upgrade hardware samo zbog toga.

Lol ko još igra SP ovakvu igru hahahahaha. Ovo je samo za MP i gotova priča. Šta bi ti da igraš 10 dana SP :))) kakav lik:)

Kada ste SQUAD LEADER, kako naredjujete ostalim koju poziciju da napadnu ili da brane?

Da i ima dosta SP igara,BF to nije,ova kampanja mu dodje kao tutorial :p

Nemojte suditi od MP igri na osnovu SPa. Iskopirala CoD u SPu? Koga briga, ***?

MP je keva,ja sam odusevljen igrom...Mape su odlicne,posebno Grand Bazar i Tehran Highway...

Bogami kod mene na Ultra je bilo dobro samo u vozu,a u sledecoj misiji stekce i to gadno!Verovatno je procesor u pitanju posto Jovy ima i5,a to je velika razlika!

Evo kako ide na mom Quadu 2.4 (nije klokovan), 4gb ddr 2 800mhz i GTX 460. Probao sam 3 varijante. Cim se napuca AA, sve pada u vodu.

Evo kako ide na mom Quadu 2.4 (nije klokovan), 4gb ddr 2 800mhz i GTX 460. Probao sam 3 varijante. Cim se napuca AA, sve pada u vodu.

A sta ti je ono zeleno na drugoj slici tacno gde stoji follow ?

ps
Jel ti takav i average fps ili samo u tom trenutnku ?

Poslednja izmena:

A ono jes' igra nije originalna i nevidjena kano Rage... :smoke:

U svakom slucaju, analizirati i oralizirati singlplejer u BF3 je zaludan pos'o i to me nervira od samog starta kad je Dice poceo da ubacuje sp kampanje u BF igre. Bilo da je to blago tupava Marx Brothers BC/BC2 ili ova Michael Bay action & JJ Abrams flares sad. I onda se sajtovi uhvate recenzija i kojecega, krenu da nalaze kojekakve mane i kojesta...najjaci mi je bio nas domaci SK svojevremeno - koji je BC2 multiplejeru posvetio najmanji, poslednji pasus u recenziji:d
I eto, stracili su i kesha i resursa za BF3 single jer se sa CoD-om mora tuci na svim frontovima kako im rekose gazde ... kolodjuti stajl, produkcija, zemljotresi i eksplozije uz tom klensi zaplet , i opet neki bug sevne tu i tamo uz dosta glupih situacija jer Dice jos nije vest u skriptovanju tunel-pucacina kao drugi timovi ( ipak im je ovo tek treca sp kampanja, a ne deseta ) ... I nije me briga. SP se pregazi reda radi, multiplejer se igra...

Poslednja izmena:
Moram i ja nesto pitati:
desava li se da nekome igra trza tokom igranja, (SP, narodna verzija) slicno kao kod loseg framerate-a, valjda se to zove stuttering? :)
Najvidljivije je kad se okrecem u mjestu, ili jos gore u toku trcanja i gledanja lijevo-desno, tad skoro da nije igrivo, kao da je 15 frejmova, mjerio sam frapsom, na konfiguraciji iz potpisa ide >35 na ultra/high podesavanjima bez AA.
Drajveri su 285.62.
Edit: sad sam izmjenjao sva podesavanja od low do ultra, isto se desava, samo je na ultra to izrazajnije, bez obzira sto fps ide ~30.
Moze li biti da je do drajvera?

Poslednja izmena:
Vrh Dno