AtiRage
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.12.2002
- Poena
- 620
co-op je extra isto, poz
Jel to SP kampanja sa prijateljem umesto jednog bota?
co-op je extra isto, poz
Jel to SP kampanja sa prijateljem umesto jednog bota?
AAAAA na operaciji giljotina reloaded ov lek ne radi dalje :-(
Evo problema : http://www.youtube.com/watch?v=-gacKa9N2vc
Bio kod kolege, i njemu je isto zezalo, ali posle nekog vremena ce doci jos jedan tvoj i priljubiti se uz drugi taj ormar, i posle ce ponuditi open.
Nisam video crackfix samo nfofix:
There is a gamebug that may cause the game to crash if it is installed in
a directory that contains special characters, such as (TM).
If you notice any problems, rename your installation directory to anything
that does not contain such characters and all your problems will be gone.
1. In case of issues rename your installation directory.
2. Play the game.
Inace botovi znaju da me iskuliraju ponekad (igore da imas ovo na umu), mora bas da se stane na tu tacku gde se oni aktiviraju da idu dalje.. vec jedno 2-3 puta sam ih tako cekao..
Comrade misija je preterano lepo/dobro uradjena, pravi particle orgy
Al' bilo je dosta *******o posto se kroz svaki zaklon moglo propucati
@Wavrinka, raw mouse ukljuci da bi izbegao windows mouse acceleration (ono ubrzavanje..), probaj sa i bez te opcije, nece ti biti nista
@Vlada: Nesto slicno sam i ja rekao, ali ipak meni vise smeta sto tu nema neke price, razvijanje karaktera, botovi nemaju "zivota" nego me ostave ko pas govance ili stanu mi pravo na line of fire pa ih ubijem :d ili jos gore izguraju me iz zaklona pa umrem.
Naravno ovo je primarno MP igra, SP je tu cisto radi reda, maltene kao tutorial...ali vec po SP kampanji naslucujem neke probleme i nedostatke koje ce biti i u MP...
Malo isprobao i razočarao se... Ako ovako nastave da prave igre u buduće, počeću da zaobilazim ovaj žanr u širokom luku. Sve je na isti fazon, grafika se pomalo unapređuje a sve ostalo osim naravno endžina je krpež ili ponavljanje nečega po stoti put, tako da imam solidno jak de-ža-vu osećaj dok igram ovo! Što se mene tiče ovo bih mogao da okrakterišem samo kao još jedan ušminkani COD klon u sada već jako dugom nizu. (dokle više) :smoke:
Malo isprobao i razočarao se... Ako ovako nastave da prave igre u buduće, počeću da zaobilazim ovaj žanr u širokom luku. Sve je na isti fazon, grafika se pomalo unapređuje a sve ostalo osim naravno endžina je krpež ili ponavljanje nečega po stoti put, tako da imam solidno jak de-ža-vu osećaj dok igram ovo! Što se mene tiče ovo bih mogao da okrakterišem samo kao još jedan ušminkani COD klon u sada već jako dugom nizu. (dokle više) :smoke:
Upravo zavrsio kampanju, i ako ne napisem ovog momenta necu napisati uopste.
Probao narodnu verziju, gomila bagova i uzasni problemi sa zvukom. Sva podesavanja na low pa opet stuca sa mojom masinom (11.9 drajveri). Kampanja stvarno prekratka, cak i na hard, ali nabijena akcijom tako da tera da se predje bez prestanka. Prica vec vidjena xy puta i ne vredi trositi reci. MP me ne interesuje niti imam vremena da se zamlacujem, ovime sam zadovoljio svoje potrebe za nasiljem za narednih mesec dana.
Jos jedna u nizu "modernih" igara za jedno poslepodne, da se odigra i zaboravi.
Jedine vredne pomena su kampanje sa mlaznjakom i tenkovima, ako se neko dvoumi da li i da proba igru uopste, samo da kazem da vredi probati samo zbog te 2 misije.
Samo mi je krivo sto eto nisam imo neku "zverku" da na njoj predjem igru sa ultra detaljima, mozda bi moji utisci bili mnogo pozitivniji, ali ne padam vise na propagande iz gaming industrije i upgrade hardware samo zbog toga.
Lol ko još igra SP ovakvu igru hahahahaha. Ovo je samo za MP i gotova priča. Šta bi ti da igraš 10 dana SP)) kakav lik
![]()
Ovo je jednostavno jedna od najboljih igara, mp vrh i nema joj trenutno konkurencije
Igra puno ljudi SP...
A sta ti je ono zeleno na drugoj slici tacno gde stoji follow ?
ps
Jel ti takav i average fps ili samo u tom trenutnku ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari