Ok, a kakav je to cod nekad bio?Cod je oduvek bio za masovnu prodaju kao i bf, jedino je sto su bili drugacije koncipirane igre, cod kao brzi shooter na manjim mapama bez balistike, dok je bf serijal bio balistika, velike mape, mnogo vozila. Po meni nisu bas za poredjenje, ali ako su sada single playerovski slicni onda i mogu da se porede, naravno mislim na skriptovane cut scene, misije i slicno.
A inace sto se tice te famozne krive ucenja u igrama, bf i jeste malo tezi za ucenje jer ima vise oruzja i vozila koja treba da se savladaju, naravno pod ovim ne podrazumevam awareness posto on ima svojstvo upoznavanja mape i taktiziranja i ne pripada krivi ucenja.
[YOUTUBE]Y-p1lj4Czv8[/YOUTUBE]
Vidimo se 25-og na bojistu![]()
Zlajo , ne pratis na casu !!
Jesi li promenio u WIN-u time zone u Tokyo,Osaka,Sapporo..?ja probao i to ne funkcionise,menja ti time zone u USA i oooopet kaze 27-mi,a za full verziju se placa 30 dolara![]()
Pa svi su offline.Inace ja sam uspeo bez programa.Uputstvo:
Activated but with Battlelog not being accessible, you can't do a great deal
Also, set an Indonesian IP via the LAN settings in IE will work:
Control panel>Internet options>connections>lan settings>check " use a proxy server" enter following details.
Indonesian IP
219.83.62.50 : 8080
It works for Origin so don't worry that it's set in IE. Origin must use the settings here.
I've got passed the check & unlocked.
aj javite utiske veceras, kada se izigrate, kakva je kampanja recimo u poredjenju sa BC2.
Steta ako traje samo 4sata
da, 4 sata, tako sam procitao u nekim opisima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari