Šta je novo?

Battlefield 3

Braco koreanci, jos par sati i krecemo....:D

1y1h7a.png

Ok, a kakav je to cod nekad bio? :) Cod je oduvek bio za masovnu prodaju kao i bf, jedino je sto su bili drugacije koncipirane igre, cod kao brzi shooter na manjim mapama bez balistike, dok je bf serijal bio balistika, velike mape, mnogo vozila. Po meni nisu bas za poredjenje, ali ako su sada single playerovski slicni onda i mogu da se porede, naravno mislim na skriptovane cut scene, misije i slicno.
A inace sto se tice te famozne krive ucenja u igrama :D, bf i jeste malo tezi za ucenje jer ima vise oruzja i vozila koja treba da se savladaju, naravno pod ovim ne podrazumevam awareness posto on ima svojstvo upoznavanja mape i taktiziranja i ne pripada krivi ucenja.

pa cod nije pre bio quake (doduse nije ni sad ali ne mogu da ulazim u tu spiku, kao da danas cod ima tdm mod, i da nista drugo ne postoji)
ja nisam primetio u bf da ima ne znam kakva balistika (ako se uopste razumemo oko tog termina), prasenje u beti je prosto i jednostavno, koliko i u cod-u (samo sa drugacijim rasporedom komandi)...

hoces da vidis balistiku, probaj ro2 (koji ima toliko toga da pokaze i cod-u i bf-u)

Sta treba da uradim da igram SP sad u 5:01pm ??

Ta balistika i hardcore realnost bi sigurno odbila polovinu kupaca da su na taj nacin pravili igru,jer vecina kupaca je mladja generacija!
@Zlatann
Pogledaj 146-u stranu post #2916

Poslednja izmena:
^
Imas p.p

Iskreno se plašim šta će se desiti 27-og u 5h (ili u koliko već počinje). Biće to definitivno urušavanje interneta na planeti, vraćamo se u kameno doba.
Oćoraviće nam optički kablovi :D

wahad.... pogledaj p.p. :D a pogledaj i racun u banci.....

p.s. koliko gb-a je veliki bf3?

11,4gb

Ajde malo razmislite, zasto bi bili banovani? Dajte mi jedan jedini razlog...

Usput... jos 3 minute :D

Prodje release date check, ali dzaba kad je Battlelog zakljucan do sutra. :)

Ja odradim to kako treba.Problem je sto me baca na battlelog,gde ne mogu da se ulogujem.

Pa svi su offline:D.Inace ja sam uspeo bez programa.Uputstvo:

Activated but with Battlelog not being accessible, you can't do a great deal

Also, set an Indonesian IP via the LAN settings in IE will work:

Control panel>Internet options>connections>lan settings>check " use a proxy server" enter following details.

Indonesian IP

219.83.62.50 : 8080

It works for Origin so don't worry that it's set in IE. Origin must use the settings here.

I've got passed the check & unlocked.

Poslednja izmena:
Ja sam isao preko IP-a od Indonezije,prebacio me na Battlelog gde sam se ulogovao i normalno pokrenuo kampanju!

Aj ljudi okacite par screenova,da vidim to cudo, nalozio sam se sad :D... Na gametrailers dali 9.8 za presentation pa mora da valja :D

aj javite utiske veceras, kada se izigrate, kakva je kampanja recimo u poredjenju sa BC2.
Steta ako traje samo 4sata

Pa svi su offline:D.Inace ja sam uspeo bez programa.Uputstvo:

Activated but with Battlelog not being accessible, you can't do a great deal

Also, set an Indonesian IP via the LAN settings in IE will work:

Control panel>Internet options>connections>lan settings>check " use a proxy server" enter following details.

Indonesian IP

219.83.62.50 : 8080

It works for Origin so don't worry that it's set in IE. Origin must use the settings here.

I've got passed the check & unlocked.

Uspeo iz prve ovom metodom....hvala lepo,dovidjenja...:D

da, 4 sata, tako sam procitao u nekim opisima :(

Meni zakuca na Release date Check.I tako stoji.Jel se jos nekom tako desava?

Nazad
Vrh Dno