Šta je novo?

Battlefield 3

Cini ti se, ja dok igram bas sedim u samom centru izmedju zvucnika i jos su mi u pravcu usiju i obozavam da slusam zvucno pozicioniranje u igrama, a bf3 ima do sada najbolje od svih igara. U Metro mapi se odlicno osecalo prisustvo saboraca i desavanja u prostoru oko tebe, bas su dopler i ostali ambijentalni efekti dozirani u pravoj meri. Pozicioniranje je dignuto na jos jedan nivo iznad BC2 i izbacili su ono bezvezno zaglusivanje usiju i efekata pucanja bubnih opni. Ovde je zvuk dosta "dokumentarniji" i realniji u odnosu na bc2, kako kaze onaj njihov zvucni dizajner.

A onaj bag kada imash zvucnu notifikaciju da je tu neprijatelj a ono samo "dugmici" aka njegova puska !? To me je uvek izludjivalo.. i jos kao gledam u minimapu da li sam slep, lud da li je moguce da nije markiran kad ono stvarno - nista.. Samo pisti par puta i stane... To je totalna konfuzija sa dozom paranoje :d

Cini ti se, ja dok igram bas sedim u samom centru izmedju zvucnika i jos su mi u pravcu usiju i obozavam da slusam zvucno pozicioniranje u igrama, a bf3 ima do sada najbolje od svih igara. U Metro mapi se odlicno osecalo prisustvo saboraca i desavanja u prostoru oko tebe, bas su dopler i ostali ambijentalni efekti dozirani u pravoj meri. Pozicioniranje je dignuto na jos jedan nivo iznad BC2 i izbacili su ono bezvezno zaglusivanje usiju i efekata pucanja bubnih opni. Ovde je zvuk dosta "dokumentarniji" i realniji u odnosu na bc2, kako kaze onaj njihov zvucni dizajner.

Aman ne čini mi se. Još uvek nisam lud i gluv. Ne govorim ja o kvalitetu zvuka (koji je odličan) već o pozicioniranju istog koje ne da nije najbolje već je jako loše. Ko je igrao prethodne Battlefield igre zna da se ljudi dosta oslanjaju na sluh. U beti je bilo prilično haotično i nedefinisano. Zato se nadam da će to ispraviti i ubaciti rosecomm. I naravno da poboljšaju katastrofalnu (neupotrebljivu) minimapu

Ja mislim da se sutra nigde ne otkljucava nego 25-og.Jedini problem sa ovom forom bi mogao biti sto bi u tom slucaju verovatno morali igrati na korejskim serverima,posto ce (verovatno) evropski jos uvek biti zaljucani.

Ovo je jedino za one koji hoce SP da igraju, sa obzirom da bi ping u MP-u bio nepodnosljiv. A 27-og lepo obrisete program i igrate normalno, sa evropljanima :D

EDIT: Za zemlju stavite Koreju i mozete sutra od 15 (ili 16h, nisam siguran ) igrati :)

Poslednja izmena:
Od 17h po njihovom vremenu to je oko 9 ujutru po nasem tj londonskom vremenu

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Mislim da moze tek od 16h po nasem vremenu, a ne od 9h, ali videcemo uostalom sutra.

Sve u svemu - JOS MANJE OD 24h : ))

Od 17h po njihovom vremenu to je oko 9 ujutru po nasem tj londonskom vremenu

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ne nego u 17 po našem vremenu. Softver ti kulturno izračuna tačno vreme kada će ti igra biti aktivirana. Probaj da promeniš vremensku zonu i videćeš da se i vreme aktivacije menja.

Taman da se preleti SP...

PS : 내일 저녁 및 27으로 - 올해는 공식적으로 한국어 :)

Poslednja izmena:
Aman ne čini mi se. Još uvek nisam lud i gluv. Ne govorim ja o kvalitetu zvuka (koji je odličan) već o pozicioniranju istog koje ne da nije najbolje već je jako loše. Ko je igrao prethodne Battlefield igre zna da se ljudi dosta oslanjaju na sluh. U beti je bilo prilično haotično i nedefinisano. Zato se nadam da će to ispraviti i ubaciti rosecomm. I naravno da poboljšaju katastrofalnu (neupotrebljivu) minimapu

Zvuk je definitivno najbolje pozicioniran od svih igara do sad i to odgovorno tvrdim posto sam veliki ljubitelj surround i akustike u igrama. Ne znam konkretno na sta mislis kad kazes da nije pozicionirano, koji efekat u igri si primetio? Kada god neko protrci pored tebe mozes da ga "osetis" u zvucnom prostoru kako prolazi pored tebe, a o vozilima da ne govorim. Sa udaljenoscu i sa vise zvukova dolazi do efekata zvucnog maskiranja i neki tonovi se potiru u zavisnosti koje frekvencije maskiraju koje, isto kao i u realnom zivotu i lepo je docarano za razliku od vecine igara. Npr. neprijatelj trci ka tebi i cujes ga sa koje strane dolaze i odjednom se tu stvara heli koji sa svojm frekvencijama i jacinom maskira zvukove tog neprijatelja koga si malopre zvucno opazio i vise ne mozes da ga cujes. Mozda si mislio na ovakvo pozicioniranje da ne valja, a ovo je nesto najrealnije realnom akusticnom modelu? Mozda ima nekih bagova jer je bila beta, ali sto se tice akustike, barem ja nikakve bagove nisam primetio.

Kada sam ovo ubacio u google translate ovo sam dobio: "До сутра увече, а 27-годишњи Корејски званичник" :D
Ébem ih u translator. A napisao sam "Od sutra vece pa do 27-og sam zvanicno koreanac :)"

Your release date will be: Monday, October 24, 2011, 17:00 :d

Ja se ne sjećam kad je jedna igra proizvela ovoliki hipe. Uopšte nisam igrao BFBC2 ali sam za ovo morao da kupim novi računar. BF3 sam planirao da kupim tek kasnije kad mu padne cijena ali sa podlegao uticaju i kupio preorder :)

Jel ce to sutra moci da se igra u co-opu sa battlelog-om?

Ma to je postalo normalno da se loze pred izlazak, pogledaj samo postove za SC2, COD....
Posle izlaska ide pljuvanje, dok ne zakrpe onda se ucute korisnici do sledeceg "hajpa".
Prava spansko turska serija :D .

"I'M THROWING MONEY AT THE SCREEN BUT NOTHING IS HAPPENING."

hahah kakvi su komentari na yt nekada, zaista te nasmeju :d

zato ne diram ni komp nit kupujem igru, da vidim malo kako ce sve to da izgleda pa tek sledeci pon. donosim odluku jel uzimam/apgrejdujem il ne.

Vrh Dno