+1Za mene, u Battlefieldu, je nepotreban. Umesto SP, trebali su maksimalno da se fokusiraju na MP, ali kad moraju da podilaze šarolikoj publici...
How? Zvuk je bio savrseno pozicioniran, da ti nije nesto pobrljavilo na zvucnom izlazu i kalibraciji?
Cini ti se, ja dok igram bas sedim u samom centru izmedju zvucnika i jos su mi u pravcu usiju i obozavam da slusam zvucno pozicioniranje u igrama, a bf3 ima do sada najbolje od svih igara. U Metro mapi se odlicno osecalo prisustvo saboraca i desavanja u prostoru oko tebe, bas su dopler i ostali ambijentalni efekti dozirani u pravoj meri. Pozicioniranje je dignuto na jos jedan nivo iznad BC2 i izbacili su ono bezvezno zaglusivanje usiju i efekata pucanja bubnih opni. Ovde je zvuk dosta "dokumentarniji" i realniji u odnosu na bc2, kako kaze onaj njihov zvucni dizajner.
Od 17h po njihovom vremenu to je oko 9 ujutru po nasem tj londonskom vremenu
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
PS : 내일 저녁 및 27으로 - 올해는 공식적으로 한국어![]()
Aman ne čini mi se. Još uvek nisam lud i gluv. Ne govorim ja o kvalitetu zvuka (koji je odličan) već o pozicioniranju istog koje ne da nije najbolje već je jako loše. Ko je igrao prethodne Battlefield igre zna da se ljudi dosta oslanjaju na sluh. U beti je bilo prilično haotično i nedefinisano. Zato se nadam da će to ispraviti i ubaciti rosecomm. I naravno da poboljšaju katastrofalnu (neupotrebljivu) minimapu
Ébem ih u translator. A napisao sam "Od sutra vece pa do 27-og sam zvanicno koreanacKada sam ovo ubacio u google translate ovo sam dobio: "До сутра увече, а 27-годишњи Корејски званичник"![]()
Your release date will be: Monday, October 24, 2011, 17:00 :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari