Šta je novo?

Battlefield 3

nervira me sto u origin-u ne mogu da izbrisem BF3 betu da mi ne stoji u listi...Bas su slepci,da nema dalje...

Proveri mail ako ne onda proveri order history na sajtu. Svima je poslato.

Mislim da nisam video ovu informaciju ranije na forumu pa da vas obavestim ...
zh1nt0 ( baja iz Dice-a) je potvrdio da Commo Rose dolazi u day-one patch-u. :guitar:

Poslednja izmena:
ma bezi,ja kupio 560ti samo zbog BF3,a ssd ne moze pre 1. da mi stigne...Da ne pominjem sto dok je bila BETA nisam izlazio na jedini ispit sto mi ostao da ocistim godinu... :D

Izgleda da ce se sa ovim key-om za Battlefield 3 moci pristupiti Mass Effect 3 demo-u!Negde sam procitao,a sada nemogu da nadjem gde!

singleplay delu demo-a će moći svi da pristupe ali će co op verzija demo-a biti dostupna samo onima koji su kupili BF3, od januara.

Za sve vlasnike crossfire rezima izasao 11.9 cap3 catalyst drajver fixevi za Battlefield 3

Da da, oni koji jos ne mogu neka restartuju Origin onda ce moci

ljudi, u velikoj sam dilemi da li da uzimam novu grafiku zbog ove igrice, ako je neko igrao betu na 21.5 na full hd-u, neka mi kaze iskustva, hvala....

ljudi, u velikoj sam dilemi da li da uzimam novu grafiku zbog ove igrice, ako je neko igrao betu na 21.5 na full hd-u, neka mi kaze iskustva, hvala....

Na 6870 i 1680x1050 radi preko 60 FPS na High. 6850 koju ti imas ce gurati igru sa solidnim brojem FPS, e sad je pitanje koja cifra tebe zadovoljava?

Meni pici u ful brzini-jos ljudi ne znaju da je poceo.

Sa ovim nasim jadnim brzinama neta naravno da ce ici u fulu.

Poslednja izmena:
Jel moze download da se pauzira posto sa ovom mojom brzinom ce trajati 12 sati a imam neka posla na netu kasnije ( bc2) ;)

Meni je poceo da skida jedno 5 minuta na 930KB/s taman sam se obradovao da je SBB povecao brzinu,a onda je pao na 610 i tu sada stoji!
@Zlatann
Moze se pauzirati i nastaviti kasnije!

Poslednja izmena:
Aman ljudi koji ste pokrenuli download jel vidite opciju PAUSE download ????
I to jos ovaj moj somborac se pravi grbav ! ;)

Poslednja izmena:
Na 6870 i 1680x1050 radi preko 60 FPS na High. 6850 koju ti imas ce gurati igru sa solidnim brojem FPS, e sad je pitanje koja cifra tebe zadovoljava?

pa sve preko 24 na 21.5 na high, a koja rezolucija, pa bila bi pozeljna full hd, ili da gledam drugu grafiku?

Poslednja izmena:
Jedno pitanje, posto na originu kad se naracuju nema da se stavi srbija vec bosna i hercegovina tu u okolini, jel necu imati problema ako stavim Bosna ili mzoda Amerika :D?
I do kad na originu traje preorder? Hitno mi je bas

Poslednja izmena:
ljudi meni skida 360kbps a ja imam 1.5 mbps adsl,nije samo u pocetku vec 5 minuta mi skida tom brzinom....wtf kako to???? :-devil-:

Isto i kod mene , sa 2 mbita na 520kbps ... cool

ljudi meni skida 360kbps a ja imam 1.5 mbps adsl,nije samo u pocetku vec 5 minuta mi skida tom brzinom....wtf kako to???? :-devil-:
Hehe,ne brini spustice se na tvoju brzinu sacekaj jos malo pa ces videti...meni je prvih nekoliko minuta bilo 1.5 MBit a evo sada moja maticna brzina 750kbps

Meni je islo 3Mbit-a, a sada sam vec skoro ispod 1Mbit... ljudi su poceli da provaljuju da vec moze da se skine :D

Nazad
Vrh Dno