Šta je novo?

Battlefield 3

Valjda su i ovi LE :)...toliko su jeftini da je bilo gre'ota da se propusti...

Mislim da nisu LE, kao što nisu ni na cdkeys :)

Reče wahad da nisu.

Poslednja izmena od urednika:
Poslednja izmena od urednika:
Pa ko je uzeo preko njega, dobija LE, dok je preko sajta obična verzija.

Svi koji su uzeli preko mene dobijaju LE, po porudžbinama će vam biti dodeljen LE ključ, ostali koji kupe preko sajta je standardna, LE tek treba da bude ubačena. Tako su meni rekli

Ne valja ovo nista...
Ako krenem sa manama, pomenucu jedno 20x bolest zvanu kolofdjutizam :).
A svi se shatro sablasnjavaju nad MW2/BO mp-om, a ne primecuju da su dobili isto to, doduse na mala vrata.
Vozila + vece mape, toliko se sad novi BF razlikuje od BO.

BC2, i dalje ostaje najbolja MP fps igra.

Svi koji su uzeli preko mene dobijaju LE, po porudžbinama će vam biti dodeljen LE ključ, ostali koji kupe preko sajta je standardna, LE tek treba da bude ubačena. Tako su meni rekli
Il je LE od Origina tj. dobija se prvi DLC?

Da, dobija se ekspanzija sa 4 mapa.

Ispravljeno. Nadam se da ce mi biti oprosteno. -_-

Poslednja izmena:
Šteta, to bi bio pun pogodak...

Trude se, ko nasi fudbaleri, paz da ne zatrudne :D.

Ne vidim koji je potencijalni problem ljudima sa dosta igara na Steam-u da kupe ovu (ili bilo koju drugu igru) koja je na Origin-u a nije na Steamu. Kapiram 2 slicna programa... Ali, ako se nekome igra svidja, kupice je.
A vidim da se mnogima igra svidela.

Ja cekam BC3 i konzolni port sa nebesa. Bar znas da je i zvanicno port, kao sto ej bio BC2.
A BF3 se kao radio ekskluzivno za PC posebno, a dobijes igru koja lici na najgori port sa konzola, Black Ops, isto *****no kretanje i pucanje,...

Bitno je samo da se cika Liquido-u nije svideo bf3 :d
Ili je samo nervozan zbog banova :d

Pa vidis da covek ne razlikuje Black Ops od bf3, doduse BO je bar imao mogucnost da se zalegne sto bc2 kao najbolja pucacina na svetu nije mogao da ima jer je previse kul i moderan sa normalnim odsustvom prone i lean-a. :D

Ne izazivaj ga :d :d Nije on black ops fan, znam ja. Slazem se da je lozenje oko bf3 i ubacivanje codolikih mapa smorilo bc2 i uopste battlefield fanove ali ***a. Ta debela deca ce ionako igrati samo te mape, CB i ostale prave BF ce za njih biti pravo mucenje pa se nadam da nece zalaziti mnogo tamo. Ova beta je ionako bila puna dece i sto bi ste vi rekli nubara jer je dz i svako moze da proba pa sam se i ja koji nisam igrao bc2 [ali jesam stare bf] svacega nagledao i nervirao.

Mislim da ce se lepo podeliti mape gde su pravi bf igraci a debela deca ce se stekati po zbunju i igrati metro npr.

Sad ce liquido da ti uzvrati udarac :d

Ne razumem samo zašto ljudi mrze snajperiste. Ceo život igram cs i uglavnom forsiram samo snajp, osvajao sam i brdo 1vs1, 2vs2 i 5vs5 awp turnira, i kad mi neko kaže uzmi pušku pa pucaj ko čovek, dodje mi da ga ubijem(bukvalno :d) Prvo, ne zna svako da igra sa snajpom, potrebno je mnogo vremena da bi se naučilo i stekao osećaj i sve, drugo, većina bf igrača je u fazonu trči, isprazni ceo šaržer u njega sa 2m daljine i trči dalje, nego aj ti lepo nauči da skineš čoveka na 700m pa se javi, snajperi su ti koji iz pozadine pružaju podršku i konačno verujem da će imati svoju ulogu u ovom delu. Naravno, nije poenta sedeti u žbunju pola sata i čekati da neko naidje, ali dobrog snajperistu nikad nećeš naći 2x na istom mestu, samim tim nikad nećeš ni znati odakle te vreba, što će mi biti zanimljivo. Lično kad mene neki snajperista skine nekim bolesnim pogotkom, uvek mu čestitam, jer se divim ljudima koji umeju da igraju sa snajpom.

Da, ali ova igra je timska a ne one man army. Sta vise i cs je timska igra [ barem bi trebalo da bude :d ] tako da to sto ti cucis u pozadini moze jedino da smara pre svega tvoje pa tek suparnicke igrace, jer ja ne videh od kako igram on line fps, igraca koji vise koristi timu nego odmaze kao snajp iza sedam gora i sedam mora...

jel imas neki snimak da vidimo kako baratas sa snajpom? sigurno da si nesto barem snimio ? :wave:

Ima tu istine, ne kazem, ali, ponavljam opet, u cs-u je takva situacija da jednostavno kvalitetan tim bez awp-a nije nista. Za BF3 ne znam jos, moram da probam pa cemo videti. I ne, ne planiram da blejim 700m od centra desavanja i da pokusavam da skinem nekoga, volim zivu akciju, obicno pratim svoje ljude krecuci se tu negde 10-20m iza njih, pruzajuci podrsku. Na to sam mislio, ne na podrsku sa Avalskog tornja :d
Imam brdo demoa, i secenih klipova, al nikad se nisam nakanio da stvarno okacim nesto na yt, prvo sto i kad bih pravio, ne bih samo nabacao klipove jer je to bezveze, a za dobar video editing treba vremena, kojeg ja i nemam nesto posebno. Inace sve to je snimljeno prosle godine, ove godine sam smanjio cs, počeo da radim i nema se toliko vremena, a i crko mi miš SS Ikari, sad sam privremeno na nekom optičkom od 200din :d

Taj dobar snajperista ce morati da saceka istek kill cam prezentacije ubijenom pa da pocne sa premestanjem. Nadam se da ce postojati HC verzija sa ugasenim kill cam-om.

...dobrog snajperistu nikad nećeš naći 2x na istom mestu, samim tim nikad nećeš ni znati odakle te vreba, što će mi biti zanimljivo.

Ako je igra kvalitetno ''odradjena'' igranje i sa snajperistom ili protiv snajperiste je pravo uzivanje.

Ne znam za vas ali meni ta lalala od 2.99 i 7.99 idu opasno na lalalala.:mad:

Ne znam za vas ali meni ta lalala od 2.99 i 7.99 idu opasno na lalalala.:mad:

pa eno oni na bc2 sto su uzimali za 5 evra specact nisu imali nikakvu prednost osim samo druge boje puska,uniforma,i kao posebno killovi se racunaju za njih,a prednost po pitanju ubijanja itd nikakva,cista za...bancija za uzimanje para,kao to uzme neko ko hoce da se razlikuje od drugih,a skill i dalje "0" :laugh:
p.s. postoji jedna mana u tom specact-najvise su uvek nadrljali oni koji su imali razlicitu uniformu od ostalih (oni koji imaju specact) secam se prilikom nekoliko partija u klanu me neko pita-pa kako to uvek mene ubijes a njih jos 10....hihihi,pa ja uvek nadjem crnu ovcu u gomili igraca sa "posebnom uniformom" i pucam prvo na njega pa onda na ostale,tako lakse iznervirate protivnika,i onda se samo neko navadi da vas ubija u celoj gomili,bolja varijanta je biti kao vecina pa ne mogu da vas prepoznaju u guzvi...STOPI SE STOPI SE :)

Poslednja izmena:
Ja sam pazario spectact kit iz samo jednog razloga,da imam dva slota za svaku klasu vojnika.Da ne menjam stalno kombinacije:tipa za assault-sa c4 ili bez,za eng-AT4 ili mine.Koliko puta sam kao eng izleteo pred mrskog neprijatelja,vadim utoku,pucam,...kad ono prc,zaboravio da vratim pistolj posle koriscenja trace dart-a.

Vrh Dno